Sinirden ağlıyorum gece gece

Bana da annenin bencili düşmüş ne yapayım İnanın yaşadıklarım bir genç kızı geçtim de bir çocuğun kaldırabiledeği şeyler değildi Ne çektiysem içime attım en yakınım dediklerime bile anlatmadım hiç Anlatamadım ya ben hatta bu yaşıma kadar annemin beni sevmemesinden hep kendimi suçladım

Eziyet değildir bence ya baksana yorumlara herkes annesiyle anlaşmazlık yaşıyor, yaşın kaç peki??

Anneniz ile pskiyatriye gidebilir ve düzeltebilirsiniz aranızdaki bağı

çarşıya eskiden beraber çıkardık annemle onun beğendiğini ben, benim beğendimi o beğenmediği için saatlerce dolanırdık. en sonunda yorulduğu için benim beğendiğime razı gelirdi. şimdi çarşıdan elim kolum dolu geldiğimde içlerinden sadece 1 ya da 2 tanesine bunlar fena değilmiş der gerisini beğenmez diyeceğim o ki bütün anneler biraz seninki gibi

Ay ben bi kere tencerenin ufak kenarini yaktim da
sanirsin evini yaktim kadinin :) hatirladim simdi....

Hee bide bir iki ayakkabima zevksiz dedi...
evet hala ayaginda geziyor bitanesi ile ...digerini eskitti...

Anneniz ile pskiyatriye gidebilir ve düzeltebilirsiniz aranızdaki bağı
Ben onunla hiçbişeyi düzeltmek istemiyorum Çünkü onun bana haksızlık ettiği kadar ben dekendime haksızlık ettim hep ona kendimi sevdirmeye çalıştım o sevmedikçe kendimi iğrenç bi insan olarak gördüm kendime düşman oldum Artık bana destek olan çok swvdiğim insanlar var Ve artık kendime geldim uyandım artık O beni hak etmiyor ben onunla hiçbişey düzeltmicem Elimden gelse beni üzmesine de izin vermem ama üzülüyorum Ama düzelmek gibi bi niyetim yok artık Tek istediğim kurtulmak

Anneler hep aynı
Aldığım şey ne olursa olsun farketmez verdiği tepki aynı "nerden buldun bu deli şeyi" der
Alıştım ben

Ben de bu modelden bir tek bende mi var diyordum

sendeki derdi nimet sayanlar var kardeş. Bütün anneler biraz benzer.

Merak etme yalniz degilsin :)
Ben annemi anlatirken (kendisine de soylerim) hep su ornegi veririm; pencereyi acsam neden actin, kapasam neden kapadin der :) Yani hicbir yaptigimdan memnun olmazdi. Ya da ben oyle sanirdim.
Sonradan farkettim ki hayatin tum stresi omuzlarinda kadinin, nazi da birtek bana geciyor (evdeki tek kizi olarak), o yuzden hincini benden cikariyormus.
Simdi ayri ulkelerdeyiz, 4 ayda bir 1 hafta gorusuyoruz, superiz. Hicbir sikintimiz yok :)
Korkmayin, uzak kalinca degerinizi anlayacak, hatalarini gorecek
Sabredin biraz.. Duymayin, he deyin gecin biraz.. Zor biliyorum ama deneyin iste..

Benim annem öyle değil işte İnanın kimse anlamıyor beni Çok zor hayatım

Benim ki de aynıydı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…