sinirden agliyorum ust kat komsusundan biktim

sulent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
143
55
48
İstanbul
Merhaba kizlar kiraciyim ve bulundugum evi kendi evim gibi seviyorum camlarimi silmis temizlemisim camasirimi asmisim balkona sanki bunu goren ust kat komsusu her pencereden bir sey sarkitmaya basliyor her yerden silkeleme yapiyor sinirden agliyorum ailem uzakta cevrede hic tanidigim yok kendimi evden uzaklastirip gozum gormese diyecegim ama care yok... mutfak camimin onu yapis yapis pirinc zeytin sac uyariyorum yine olmuyor balkonumun yarisina kadar halisini asiyor Allah dusmanima vermesin evimden sogudum... basina gelen cozum yolu bulan var mi ?

yöneticiye şikayet etsen
sirkelediğinde camdan bağırsan

Başımda var çözüm bulurum da kalıcı değilim burda, son 4 ayımız bulaşmıyorum, pisliklerinden bıktım camımın önüne kondom bile atmıslar coluk çocuk gece 2 3 ayaktalar hankır hankır gülmeler bağırmalar, insan değiller cidden insan degiller, hayvan bile değiller

zamanında bende çok çektim üst kat komşudan. apartman hayatını bilmeyen görgüsüz insanlar. camını tülünü kapalı tut. bide kurutma makinesi al kafan rahatlar

ne kadar anlayışsız bir komşu..benimde üstümde komşularım var ama ayda bi kere sirkeleme günü belirli o gün sirkeleme vs. yapılır. tekrar kapısını çalın bence yeter artık deyin çok kırıcı olmadan tabi

yöneticiye şikayet etsen
sirkelediğinde camdan bağırsan

Errafta esim dostum olmadigi icin korkuyorum biraz ne yalan soyleyeyim . yoneticimiz yok bina yeni ama bu konuyu dile getirmek istiyorum binanin temizlikcisi yeni tutuldu o kadar daginik ve pis insan yerlestiki hani binaya yakismiyor denilenlerden... karsi dairenin firlamis terligi bana kadar geliyor ... ben mi abartiyorum psikolojim mi bozuldu anlamiyorum boylesini gormedim.

A
Benimkilerde gecici oturmus diye duydum evleri yapiliyormus yaaaa sabir diyorum bu tipler ayni galiba gecesi gunduzu belli degil...

Ne kadar guzel bir duzenleme hali sirkmek bu zamanda zaten nerede kaldi hepimizin supurgesi mevcut sarkitmak vs bunlar kalitesizlik ayni zamanda benimkide boyle bir talihsizlik canim...

Canım onu balkonda yakaladığın anda çıkart başını camdan ağzına geleni say. Gitsin dağ başında yaşasın apartman hayatını bilmeyen dingiller. Ayy çok sinirlendim. Hatta bak lütfen bunu yap SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİNE ŞİKAYET DİLEKÇESİ YAZ. Rahatsızlık veren komşular için.

Fotoğraflarını çek zabitaya şikayet et.

C
Cok zor bir durum gercekten... Ters olmak istemiyorum ama tam olarak dedigin gibi apartmana yakismayan insanlar ... sag ol canim

Ne kadar guzel bir duzenleme hali sirkmek bu zamanda zaten nerede kaldi hepimizin supurgesi mevcut sarkitmak vs bunlar kalitesizlik ayni zamanda benimkide boyle bir talihsizlik canim...
allah sabır versin canım.. ben de o kadar memnun değilim kazık kadar çocukları var harala hüreli merdivenden inişleri var sanarsın ki bina tepene yıkılıyor. bi iki kez eşim de ben de çocuklara kızdık ama ailelerinin düşünmesi lazım. çalışıyorum allahtan evde yokum yoksa hır çıkar.

Benimde altimda oturan var asla onun evine bir sey sarkitip rahatsiz etmem kaldiki toz olsun gorgusuz kultursuz o kadar doldum ki oturdugum evde huzurumu birakmadi hakkimi helal etmiyorum hic...

Benim ust kat komsum biz balkonda kahvalti ederken ustume hali silkeliyor, seslendim kahvalti ediyoruz diye durdu iki dk sonra devam
Cikip sacini basini yolasim geldi
Sofradaki recelin peynirin ustu silme kirinti toz ve sac doldu
Bagirdim cagirdim soylendim
Bi daha bi sey silkelerse ben de o sirada balkonda olursam ya da bi sey sarkitmis olursa tutup cekicem dussun asagi sarkittigi her neyse

ben camın önünde balkonda silkelediği herşeyi götürüp kapısının önüne koyuyorum,çalıştığımı bildiği için şuan meydan onun ama hafta sonu canına okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…