yöneticiye şikayet etsen
sirkelediğinde camdan bağırsan
Benimkilerde gecici oturmus diye duydum evleri yapiliyormus yaaaa sabir diyorum bu tipler ayni galiba gecesi gunduzu belli degil...Başımda var çözüm bulurum da kalıcı değilim burda, son 4 ayımız bulaşmıyorum, pisliklerinden bıktım camımın önüne kondom bile atmıslar coluk çocuk gece 2 3 ayaktalar hankır hankır gülmeler bağırmalar, insan değiller cidden insan degiller, hayvan bile değiller
Ne kadar guzel bir duzenleme hali sirkmek bu zamanda zaten nerede kaldi hepimizin supurgesi mevcut sarkitmak vs bunlar kalitesizlik ayni zamanda benimkide boyle bir talihsizlik canim...ne kadar anlayışsız bir komşu..benimde üstümde komşularım var ama ayda bi kere sirkeleme günü belirli o gün sirkeleme vs. yapılır. tekrar kapısını çalın bence yeter artık deyin çok kırıcı olmadan tabi
Ben çareyi en üst kata taşınmakta buldum...
Allah sabır versin.
Fotoğraflarını çek zabitaya şikayet et.Errafta esim dostum olmadigi icin korkuyorum biraz ne yalan soyleyeyim . yoneticimiz yok bina yeni ama bu konuyu dile getirmek istiyorum binanin temizlikcisi yeni tutuldu o kadar daginik ve pis insan yerlestiki hani binaya yakismiyor denilenlerden... karsi dairenin firlamis terligi bana kadar geliyor ... ben mi abartiyorum psikolojim mi bozuldu anlamiyorum boylesini gormedim.
Başımda var çözüm bulurum da kalıcı değilim burda, son 4 ayımız bulaşmıyorum, pisliklerinden bıktım camımın önüne kondom bile atmıslar coluk çocuk gece 2 3 ayaktalar hankır hankır gülmeler bağırmalar, insan değiller cidden insan degiller, hayvan bile değiller[/QUO
kondom muuu?
Çok iğrenç ler gerçekten.
kimse kul hakkından korkmuyor yazık
Cok zor bir durum gercekten... Ters olmak istemiyorum ama tam olarak dedigin gibi apartmana yakismayan insanlar ... sag ol canimCanım onu balkonda yakaladığın anda çıkart başını camdan ağzına geleni say. Gitsin dağ başında yaşasın apartman hayatını bilmeyen dingiller. Ayy çok sinirlendim. Hatta bak lütfen bunu yap SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİNE ŞİKAYET DİLEKÇESİ YAZ. Rahatsızlık veren komşular için.
allah sabır versin canım.. ben de o kadar memnun değilim kazık kadar çocukları var harala hüreli merdivenden inişleri var sanarsın ki bina tepene yıkılıyor. bi iki kez eşim de ben de çocuklara kızdık ama ailelerinin düşünmesi lazım. çalışıyorum allahtan evde yokum yoksa hır çıkar.Ne kadar guzel bir duzenleme hali sirkmek bu zamanda zaten nerede kaldi hepimizin supurgesi mevcut sarkitmak vs bunlar kalitesizlik ayni zamanda benimkide boyle bir talihsizlik canim...
Üst kattaki komşu sanki yanlış olduğunu bilmiyor mu?Tamamen saygısızlık.Alt katımda kiracım var,çok dikkat ederim,insanlar çok bencil.Benim evim temiz olsunda başkasından banane diye düşünüyorlar.Ama bu durumda kul hakkına giriyor haberleri yok.Şikayet edeceğini söyle devam ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?