- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Yani terör olayı olarak sakin ama insanlar bir hoş, mesela cumartesi pazar durur durur pazar günü gece 12de matkapla 2 saat iş yaparlar, koca 2 gün haftasonu torbaya mı girdi bu kadar acil olan ne o saatte
Büyük ihtimal egitimsizlikten kaynaklaniyor. Bir yirmi otuz sene gecmesi lazim ki normal kurallar otursun. Kadinlarin okuma orani zaten oralarda düsüktür diye tahmin ediyorum. Üzücü seyler gerceten. Diyorum ya bu almanlarin kahrini ayri cekiyoruz ama insan olarak herkes birbirinin hakkina saygi duymak zorunda bir yerde. Umarim bu durum cok uzun sürmez sizin icin.
Bu basima gelenlerden sonra en buyuk hayalim Allah banada nasip etsin...
Birgün işe gidiyorum kaldırımda yürüyorum, balkondan biri bir kova su döktü aşağı sağ yanım saç baş olduğu gibi ıslandı, abla napıyosun insan var aşağıda bir bak dedim,boş boş baktı ve su temiz dedi, şimdi bunun eğitimle alakası ne ki, yani akademik bilgiye gerek yok, zekâ meselesi bu, temiz suyu aşağıya neden döküyosun derler adama bi kere, balkona dök giderden aksın gitsin
Merhaba kizlar kiraciyim ve bulundugum evi kendi evim gibi seviyorum camlarimi silmis temizlemisim camasirimi asmisim balkona sanki bunu goren ust kat komsusu her pencereden bir sey sarkitmaya basliyor her yerden silkeleme yapiyor sinirden agliyorum ailem uzakta cevrede hic tanidigim yok kendimi evden uzaklastirip gozum gormese diyecegim ama care yok... mutfak camimin onu yapis yapis pirinc zeytin sac uyariyorum yine olmuyor balkonumun yarisina kadar halisini asiyor Allah dusmanima vermesin evimden sogudum... basina gelen cozum yolu bulan var mi ?
Merhaba kizlar kiraciyim ve bulundugum evi kendi evim gibi seviyorum camlarimi silmis temizlemisim camasirimi asmisim balkona sanki bunu goren ust kat komsusu her pencereden bir sey sarkitmaya basliyor her yerden silkeleme yapiyor sinirden agliyorum ailem uzakta cevrede hic tanidigim yok kendimi evden uzaklastirip gozum gormese diyecegim ama care yok... mutfak camimin onu yapis yapis pirinc zeytin sac uyariyorum yine olmuyor balkonumun yarisina kadar halisini asiyor Allah dusmanima vermesin evimden sogudum... basina gelen cozum yolu bulan var mi ?
Kondom muBaşımda var çözüm bulurum da kalıcı değilim burda, son 4 ayımız bulaşmıyorum, pisliklerinden bıktım camımın önüne kondom bile atmıslar coluk çocuk gece 2 3 ayaktalar hankır hankır gülmeler bağırmalar, insan değiller cidden insan degiller, hayvan bile değiller
Kondom muyuhhh..
öyle terlik benim kapımda olunca bi tepik ben vuruyorum o terliğe. onun kapısına savrulup gidiyor. bi daha atmasan benim kapımaErrafta esim dostum olmadigi icin korkuyorum biraz ne yalan soyleyeyim . yoneticimiz yok bina yeni ama bu konuyu dile getirmek istiyorum binanin temizlikcisi yeni tutuldu o kadar daginik ve pis insan yerlestiki hani binaya yakismiyor denilenlerden... karsi dairenin firlamis terligi bana kadar geliyor ... ben mi abartiyorum psikolojim mi bozuldu anlamiyorum boylesini gormedim.
Eğer tatlı dilin ve uyarıların işe yaramadıysa kesinlikle yöneticiye şikayet etmelisinMerhaba kizlar kiraciyim ve bulundugum evi kendi evim gibi seviyorum camlarimi silmis temizlemisim camasirimi asmisim balkona sanki bunu goren ust kat komsusu her pencereden bir sey sarkitmaya basliyor her yerden silkeleme yapiyor sinirden agliyorum ailem uzakta cevrede hic tanidigim yok kendimi evden uzaklastirip gozum gormese diyecegim ama care yok... mutfak camimin onu yapis yapis pirinc zeytin sac uyariyorum yine olmuyor balkonumun yarisina kadar halisini asiyor Allah dusmanima vermesin evimden sogudum... basina gelen cozum yolu bulan var mi ?
öyle terlik benim kapımda olunca bi tepik ben vuruyorum o terliğe. onun kapısına savrulup gidiyor. bi daha atmasan benim kapıma
Evet, lets diye kondom varmış bu sayede öğrendim
çaktırmadah halısını çek yere düşsün. eğer sen düşürdün falan derse sonuna kadar inkar et. binanın içinde kamera falan yoksa çaktırmadan kapısının önüne çöp dök kaç:)Merhaba kizlar kiraciyim ve bulundugum evi kendi evim gibi seviyorum camlarimi silmis temizlemisim camasirimi asmisim balkona sanki bunu goren ust kat komsusu her pencereden bir sey sarkitmaya basliyor her yerden silkeleme yapiyor sinirden agliyorum ailem uzakta cevrede hic tanidigim yok kendimi evden uzaklastirip gozum gormese diyecegim ama care yok... mutfak camimin onu yapis yapis pirinc zeytin sac uyariyorum yine olmuyor balkonumun yarisina kadar halisini asiyor Allah dusmanima vermesin evimden sogudum... basina gelen cozum yolu bulan var mi ?
Allah yardimcin olsun...2 yila yakindir evliyim annemin ustunde oturan rezil kadinla 10 yildir savas halindeydik.daha babam mi rezil etmedi annem mi ben mi....arsizla ugrasmak kadar zor bisey yok..ailesi bile onla bas edemiyodu...simdi durulmus biraz okadar bedduamiz varki ardinda kadin hastami ne..beter olsun beterrrrr.cahille savasilmaz asla kazanamazsin Allaha sığın kardeş eger herseyi yapmıssan!Merhaba kizlar kiraciyim ve bulundugum evi kendi evim gibi seviyorum camlarimi silmis temizlemisim camasirimi asmisim balkona sanki bunu goren ust kat komsusu her pencereden bir sey sarkitmaya basliyor her yerden silkeleme yapiyor sinirden agliyorum ailem uzakta cevrede hic tanidigim yok kendimi evden uzaklastirip gozum gormese diyecegim ama care yok... mutfak camimin onu yapis yapis pirinc zeytin sac uyariyorum yine olmuyor balkonumun yarisina kadar halisini asiyor Allah dusmanima vermesin evimden sogudum... basina gelen cozum yolu bulan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?