sinirden agliyorum ust kat komsusundan biktim

Yani terör olayı olarak sakin ama insanlar bir hoş, mesela cumartesi pazar durur durur pazar günü gece 12de matkapla 2 saat iş yaparlar, koca 2 gün haftasonu torbaya mı girdi bu kadar acil olan ne o saatte

Büyük ihtimal egitimsizlikten kaynaklaniyor. Bir yirmi otuz sene gecmesi lazim ki normal kurallar otursun. Kadinlarin okuma orani zaten oralarda düsüktür diye tahmin ediyorum. Üzücü seyler gerceten. Diyorum ya bu almanlarin kahrini ayri cekiyoruz ama insan olarak herkes birbirinin hakkina saygi duymak zorunda bir yerde. Umarim bu durum cok uzun sürmez sizin icin.

Birgün işe gidiyorum kaldırımda yürüyorum, balkondan biri bir kova su döktü aşağı sağ yanım saç baş olduğu gibi ıslandı, abla napıyosun insan var aşağıda bir bak dedim,boş boş baktı ve su temiz dedi, şimdi bunun eğitimle alakası ne ki, yani akademik bilgiye gerek yok, zekâ meselesi bu, temiz suyu aşağıya neden döküyosun derler adama bi kere, balkona dök giderden aksın gitsin

Ayy resmen bizim üst komşu.. Birde 5. kattan aşağıya sepet göndermesi var bildiğin salıveriyor cama vura vura iniyor sinir ediyor insanı. Birde sürekli temizlik mi yapıyor yoksa koltukların yerini her akşam mı değiştiriyor bilemiyorum ama koltuk sürüklenmesi gibi bir ses geliyor. Hiç edep falan yok. Bizim balkonda sesimizi duyduğu halde birşeyler silkeler camlar vs açıkken. Şu halıyı bilerek düşürme olayı iyiymiş bende öyle yapıcam.

Insanlara saygi duymayi kimden ögrenecekler. Okulda belli bir düzen oluyor bir yerden ögreniyor insanlar. Kastim akademik degil zaten. Ilkokulda bile ne bileyim haklara saygili olmak kendiliginden gelisiyor disiplin temizlik yere cöp atmamak.
Burada zaten birsey dökmek silkelemek diye birseye sahit olmadim. Ayrica öglen dinlenme saatleri oldugu icin gürültü yapmak yasak. Yan komsu bahcesindeki cimleri bicmek istese komsusuna bunu bildirir onay alir. Kosullar önemli. Ülkemin bu durumda kalmasi üzücü, ama bütün bunlar egitimle devletin zenginligiyle bakimiyla ilgili malesef. Burada bir türk teyzemiz kendi bahcesinin cöpünü alman komsusunun bahcesine kakalardi mesela. Malesef tohumdan iyi yetismek lazim, bazen cogu sey etkili olmuyor.

Görgüden uzak temizlik yaptığını sanan ne bencil insanlar var ya !!!
Çözüm biraz zor konuşmaktan anlamıyorsa maalesef zor ......

Siz şanslısınız ki evsel atıklar bizim yan binadan pencere köpek dışkısı attı dengesizin biri . Böyle insanların hiç birşeye saygısı yok yaptıkları çok ayıp cidden . Zabıtaya şikayet edin eğer konuşmanıza ragmen aynı şeyi yapıosa .

Hala da devam edio bide malesef kimseye güven kalmadıgıı için insan tedirgin oluyor. bunu yapan zihniyet hastalıklı sorunlu olur ancak. Bu sefer ya başka bişey yapar evine falan die . Ne deyim ALlah yardımcımız olsun.

Kondom mu yuhhh..

Canım en güzeli ev sahibine söyliceksin o bir şekilde irtibata geçer
Elindekinden olmak istemez
Sessiz kalırsan daha çok yapar.
Benimki de beyazlarımı asmışım onun üstüne paspas silkeliyorken yakaladım. Kafamı uzatıp görmüyor musun dedim
görmedim dedi. Bir daha kine aşağıya birşey silkelemeden önce bakması gerektiğini öğrettim.
Söylemeyince olmuyor malesef

Valla belediye, polis, yönetici ne varsa şikayet ederim

Ya su hali silkeleme nedir herkes supursun otursun asagi bendede var ole bi densiz butun balkon sac icindeydi bi bagirdim simdi yapmiyo ama mutfak tarafi berbat camlarda makarna bile var hakkimi helal etmiyorum bu cahillere laf anlatmak zor allah yardımcı n olsun

öyle terlik benim kapımda olunca bi tepik ben vuruyorum o terliğe. onun kapısına savrulup gidiyor. bi daha atmasan benim kapıma

Eğer tatlı dilin ve uyarıların işe yaramadıysa kesinlikle yöneticiye şikayet etmelisin

öyle terlik benim kapımda olunca bi tepik ben vuruyorum o terliğe. onun kapısına savrulup gidiyor. bi daha atmasan benim kapıma

öyle terlik ayakkabı ne görülürse çöpe atmalı direk,bırak senin kapının önüne fırlatmayı kendi kapısının önüne bile koyamaz bence.başka yol bırakmıyorlar insana.

Evet, lets diye kondom varmış bu sayede öğrendim

Yazık gerçekten yazık bu insanlarda nasıl bir mide var acaba ?
Utanma duygusunun zaten olmadığını düşünüyorum
Bırak atmayı balkon camına, çöpe bile atarken onu peçete ile birkaçkez sarmalı dışa yansıtmamalı
Ama insanlarda mahrem duygusu artık en aşağılarda kalmış ne yazıkki !!!

çaktırmadah halısını çek yere düşsün. eğer sen düşürdün falan derse sonuna kadar inkar et. binanın içinde kamera falan yoksa çaktırmadan kapısının önüne çöp dök kaç:)

Aynı dertten ben de muzdaribim.üst kat ta ben de kiracıyım.pisliklerini çekmenin yanında 3 erkek çocuğu tepinmesi de çekiyoruz.önce uyardık bir kaç defa olmadı,ev sahibimi araya soktum,kendi ev sahibine de duyurdum konuyu.şimdi biraz düzeldi.devam ederse polis,belediye,apartmandan imza toplayıp tahliyeye kadar bile götürmeye kararlıyım.sesinizi çıkartmazsanız onlar tepenize çıkıyor hakkınızı arayın.

Allah yardimcin olsun...2 yila yakindir evliyim annemin ustunde oturan rezil kadinla 10 yildir savas halindeydik.daha babam mi rezil etmedi annem mi ben mi....arsizla ugrasmak kadar zor bisey yok..ailesi bile onla bas edemiyodu...simdi durulmus biraz okadar bedduamiz varki ardinda kadin hastami ne..beter olsun beterrrrr.cahille savasilmaz asla kazanamazsin Allaha sığın kardeş eger herseyi yapmıssan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…