sinirden agliyorum ust kat komsusundan biktim

Git yukarı çık insan gibi anlat insanlıktan anlamıyorsa bağır bağırmaktanda anlamıyosa o astığı halıları bilerek aşağı düşür her seferinde sorarsada ben yaptım de

Allahim ne gorgusuz terbiyesiz insanlar var bizde bu baharda balkonda kahvalti yapabilecegimiz bir ortam hazirlamak istiyorduk ama hep bu korku icimde rezil rusva edecek cunku.. baslarina beteri gelir insallah !

:) böylelelerin hakkından eli maşalı olan kişiler gelir..sende arkadaşın dediği gibi..o görmeden paat çek aşağıya halıyı..sende halımı çırpacaksın..git damdan onun olduğu kısımda tam çamaşır sermişkemn salla gitsin..müzik sesi aç..Laf ederse..yukardan çırptıkların sayarsın de miss :) bu apartmanda ben dile kolay 14 senedir oturuyorum..ilkokul 5 e gidiyordum geldiğimde neler yaptılar..ezmeye çalıştılar..bi ara babam geçiçici felç geçirince huysuz bi kadın babama laf söylemiş..işte böyle böyle yaptında ondan felç oldun diye.. annem yakasını topladı duvara çarptı..bende bi kaçını çarptım..şuan herkesle aaramız iyi kimse bulaşmaz bize yapcak bişi yok..sessiz olursan ezerler..

İnsanların ne kadar silkelenecek şeyi oluyor anlamıyorum. Yemeği masada yiyoruz siliyoruz. Paspas kilim türü şeyleri süpürüyorum sonra yıkıyorum. Nadiren kumaş örtü kullandıysak yemekte kendi balkonuma silkeleyip sonra faraşla alıyorum. İnsanların elinde bir şey habire silkeliyorlar. Benim üst komşum gürültü yapıyordu Hakkı'ndan geldim. Her defasında kapılarına çıktım. Bana hakaret ettiler hem apartman yöneticisine hem site yöneticisin hem komşulara bana böyle söylediler diye şikayet ettim. Yöneticiler telefon ettiler. Komşulardanbazıları da sormuş sorun nedir diye. Pes ettiler. Gelip özür dilediler. Ama herkes dilemez. Şu an birbirimize selam bile veriyoruz.

Allahim ne gorgusuz terbiyesiz insanlar var bizde bu baharda balkonda kahvalti yapabilecegimiz bir ortam hazirlamak istiyorduk ama hep bu korku icimde rezil rusva edecek cunku.. baslarina beteri gelir insallah !
Bunlarin dagda yasamasi lazim apartmana cok bu insanlar
Onlarin balkonu yok tamam nerden silkelicek hadi silkelemek zorunda ama insan bi bakar camasir var mi ya da insan var mi diye
Hadi bakmadin ben sesleniyorum kahvalti ediyoruz sonra devam eder misiniz diye
İki dakika duruyo sonra devam ediyo
Bi de mubarek halidan 70yillik toz pislik cikti resmen
O saclar balkon demirlerine yapisti kaldi
Ay icim kalkti hatirlayinca
Topladik sofrayi girdik iceri rezil oldu her sey

sen bağırıp çağırmazsan tependen inmezler senden çekinmezler
hele yaptığını gör bağır camdan bu ne ya sizin yüzünden cam bile açamıyorum
bıktım pisliğinizden 1 2 değil uyardım kaç defa

Onu bende anlamiyorum ya hali silkeleme mi kaldi bu devirde, her gun hali mi silkelenir allah askina supuruyosun neyine yetmiyo
Cok titizsen o kadar pislik nasil cikiyo halidan
Ben ilk katta oturuyorum ama yine de masaortusu falan silkelemeye cekiniyorum kirintilar yere mi dokulecek diye

Güneydoğuda olmasak eşim polis olmasa bana değilse bile eşime takmayacaklarını bilsem ben çıkar döverim o kondomu ağızlarına da sokardım ama gel gör ki ortalık karışık

Ney Gercekten senin bu durumda yapabilecegin hicbirsey yok. Bunu yapana laf mi anlatilir.

Halısına reçel sürseydin.tövbe Yarabbim insanı çileden çıkarıyolar.

Bu insanlar temiz degil ruh hastasi bence, baskalarinin evinin temiz olmasini kaldiramiyorlar ... baslarina gelmesi dilegiyle.

Ney Gercekten senin bu durumda yapabilecegin hicbirsey yok. Bunu yapana laf mi anlatilir.

Laf anlatamayacağim için döverdim dedim ya, ama işte eşimi bırakıp gidiyorum ankaraya aklım kalmasın burda

2 sene önce Diyarbakırda evinin önünde öldürdüler bir polisi bir Allahın kulu ifade vermedi görmedik bilmiyoruz duymadık gündüz gözüyle olan olay, bundan korkarım yoksa ankarada olsa uğraşırdım

Güneydoğuda olmasak eşim polis olmasa bana değilse bile eşime takmayacaklarını bilsem ben çıkar döverim o kondomu ağızlarına da sokardım ama gel gör ki ortalık karışık

Rabbim polisimizi askerimizi korusun.
kolaylıklar dilerim sizede.
dipnot.6 yaşındaki oğlum da polis olacakmış :)

annemlerin üst kattaki komşuda öyle. annem onun yüzünden her pazartesi koca pimapeni siliyor bir halı silkeliyor sanki 3 ay süpürülmemiş her hafta halı silkeliyor. kıl pislik doluyor camlara. hele yazın camları açmak imkansız halı yıkıyor sulu sulu asıyor kaç sefer kavga ettik kadın çirkef yırtıyor kendini camda. Boyacı gelmişti onlara camda fırçayı mı temizlemişler ne yapmışlarsa bizim camlar minik minik boya olmuş annemde uyardı dikkat etsinler diye biz yapmadık diyor ee kim yaptı kuşlarmı getirdi? Annem her seferinde sana komşuluk hakkımı helal etmiyorum diyor

Tabiki ugrasilir ama oluru varsa alirsin hincini. Sana bu durumda sessiz kalmaktan basta care mi birakiyorlar. Üzüldüm gercekten durumunuza. Insallah tez zamanda kurtulursunuz o ortamdan. Bu günler de gecer.
O kadar kötü mü oralarda durumlar? Bu kadarini tahmin edemezdim.

Kapıcı bile bir hoş burda,gece 11 12 de fatura getirir abi dedik getirme gerek yok netten ödüyoruz bir ikincisi çocuk uyuyo, bu saatte uyunur mu diyo

Yani terör olayı olarak sakin ama insanlar bir hoş, mesela cumartesi pazar durur durur pazar günü gece 12de matkapla 2 saat iş yaparlar, koca 2 gün haftasonu torbaya mı girdi bu kadar acil olan ne o saatte

Kapıcı bile bir hoş burda,gece 11 12 de fatura getirir abi dedik getirme gerek yok netten ödüyoruz bir ikincisi çocuk uyuyo, bu saatte uyunur mu diyo

Off.. Ülkeme kanimdan bagliyimdir ama böyle seyler okudukca cek su almanlarin kahrini bosver dönme diyor icimden bir ses. Burada da bazi baskilara maruz kaliyoruz ama yine de sizin ki kadar agir degil. Ha biz de buradan nazilerden tirsmiyor degiliz. Ama o saatte kapiya kimse dayanamaz normal insanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…