- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Merhaba kizlar kiraciyim ve bulundugum evi kendi evim gibi seviyorum camlarimi silmis temizlemisim camasirimi asmisim balkona sanki bunu goren ust kat komsusu her pencereden bir sey sarkitmaya basliyor her yerden silkeleme yapiyor sinirden agliyorum ailem uzakta cevrede hic tanidigim yok kendimi evden uzaklastirip gozum gormese diyecegim ama care yok... mutfak camimin onu yapis yapis pirinc zeytin sac uyariyorum yine olmuyor balkonumun yarisina kadar halisini asiyor Allah dusmanima vermesin evimden sogudum... basina gelen cozum yolu bulan var mi ?
Allahim ne gorgusuz terbiyesiz insanlar var bizde bu baharda balkonda kahvalti yapabilecegimiz bir ortam hazirlamak istiyorduk ama hep bu korku icimde rezil rusva edecek cunku.. baslarina beteri gelir insallah !Benim ust kat komsum biz balkonda kahvalti ederken ustume hali silkeliyor, seslendim kahvalti ediyoruz diye durdu iki dk sonra devam
Cikip sacini basini yolasim geldi
Sofradaki recelin peynirin ustu silme kirinti toz ve sac doldu
Bagirdim cagirdim soylendim
Bi daha bi sey silkelerse ben de o sirada balkonda olursam ya da bi sey sarkitmis olursa tutup cekicem dussun asagi sarkittigi her neyse
Bunlarin dagda yasamasi lazim apartmana cok bu insanlarAllahim ne gorgusuz terbiyesiz insanlar var bizde bu baharda balkonda kahvalti yapabilecegimiz bir ortam hazirlamak istiyorduk ama hep bu korku icimde rezil rusva edecek cunku.. baslarina beteri gelir insallah !
Errafta esim dostum olmadigi icin korkuyorum biraz ne yalan soyleyeyim . yoneticimiz yok bina yeni ama bu konuyu dile getirmek istiyorum binanin temizlikcisi yeni tutuldu o kadar daginik ve pis insan yerlestiki hani binaya yakismiyor denilenlerden... karsi dairenin firlamis terligi bana kadar geliyor ... ben mi abartiyorum psikolojim mi bozuldu anlamiyorum boylesini gormedim.
Onu bende anlamiyorum ya hali silkeleme mi kaldi bu devirde, her gun hali mi silkelenir allah askina supuruyosun neyine yetmiyoİnsanların ne kadar silkelenecek şeyi oluyor anlamıyorum. Yemeği masada yiyoruz siliyoruz. Paspas kilim türü şeyleri süpürüyorum sonra yıkıyorum. Nadiren kumaş örtü kullandıysak yemekte kendi balkonuma silkeleyip sonra faraşla alıyorum. İnsanların elinde bir şey habire silkeliyorlar. Benim üst komşum gürültü yapıyordu Hakkı'ndan geldim. Her defasında kapılarına çıktım. Bana hakaret ettiler hem apartman yöneticisine hem site yöneticisin hem komşulara bana böyle söylediler diye şikayet ettim. Yöneticiler telefon ettiler. Komşulardanbazıları da sormuş sorun nedir diye. Pes ettiler. Gelip özür dilediler. Ama herkes dilemez. Şu an birbirimize selam bile veriyoruz.
Başımda var çözüm bulurum da kalıcı değilim burda, son 4 ayımız bulaşmıyorum, pisliklerinden bıktım camımın önüne kondom bile atmıslar coluk çocuk gece 2 3 ayaktalar hankır hankır gülmeler bağırmalar, insan değiller cidden insan degiller, hayvan bile değiller
Benim ust kat komsum biz balkonda kahvalti ederken ustume hali silkeliyor, seslendim kahvalti ediyoruz diye durdu iki dk sonra devam
Cikip sacini basini yolasim geldi
Sofradaki recelin peynirin ustu silme kirinti toz ve sac doldu
Bagirdim cagirdim soylendim
Bi daha bi sey silkelerse ben de o sirada balkonda olursam ya da bi sey sarkitmis olursa tutup cekicem dussun asagi sarkittigi her neyse
Bi daha yakalarsam bak neler yapcamHalısına reçel sürseydin.tövbe Yarabbim insanı çileden çıkarıyolar.
Onu bende anlamiyorum ya hali silkeleme mi kaldi bu devirde, her gun hali mi silkelenir allah askina supuruyosun neyine yetmiyo
Cok titizsen o kadar pislik nasil cikiyo halidan
Ben ilk katta oturuyorum ama yine de masaortusu falan silkelemeye cekiniyorum kirintilar yere mi dokulecek diye
NeyGercekten senin bu durumda yapabilecegin hicbirsey yok. Bunu yapana laf mi anlatilir.
Güneydoğuda olmasak eşim polis olmasa bana değilse bile eşime takmayacaklarını bilsem ben çıkar döverim o kondomu ağızlarına da sokardım ama gel gör ki ortalık karışık
Rabbim polisimizi askerimizi korusun.
kolaylıklar dilerim sizede.
dipnot.6 yaşındaki oğlum da polis olacakmış :)
Laf anlatamayacağim için döverdim dedim ya, ama işte eşimi bırakıp gidiyorum ankaraya aklım kalmasın burda
2 sene önce Diyarbakırda evinin önünde öldürdüler bir polisi bir Allahın kulu ifade vermedi görmedik bilmiyoruz duymadık gündüz gözüyle olan olay, bundan korkarım yoksa ankarada olsa uğraşırdım
Tabiki ugrasilir ama oluru varsa alirsin hincini. Sana bu durumda sessiz kalmaktan basta care mi birakiyorlar. Üzüldüm gercekten durumunuza. Insallah tez zamanda kurtulursunuz o ortamdan. Bu günler de gecer.
O kadar kötü mü oralarda durumlar? Bu kadarini tahmin edemezdim.
Kapıcı bile bir hoş burda,gece 11 12 de fatura getirir abi dedik getirme gerek yok netten ödüyoruz bir ikincisi çocuk uyuyo, bu saatte uyunur mu diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?