Ay bu tipler ne güzel laftan anlar ne kavga dövüşten, inadına yaparlar birde. Benim üstümde de ayı gibi kızlar oturuyor, ünv. mezunu, meslekli kızlar. Süslerinden püslerinden, havalarından geçilmiyor ama gel gör ki evin içinde tam bi dağdan inmeler. Birini uyardım, öteki yaptı, ötekini uyardım, beriki yaptı, ayyh çıldırttılar beni resmen öf. Yaptıklarını yazmiyim işte burda hep dile getirilen şeyler yani... Yahu bir çamaşır astım mı balkonuma başında nöbet tutasım geliyor, paranoyak oldum, acaba yine silkelemişler midir burdan diye ikide bir kontrol ediyorum, bu yüzden balkonumda şöyle gönül rahatlığıyla bir şey bırakamıyorum yahu! Camlarımı rahaat rahat açamıyorum, hep kontrol ediyorum. Apartman toplantısı yapıldı da rahatladım biraz. Ama bana yine de çaktırmadan ordan burdan silkeliyorlar gibi geliyor
) Gürültü konusunu yazmaya gerek bile duymuyorum zaten, ha artık o konuda da daha dikkatliler en azından. Ben ev sahibiyim, onlar kiracı, bir an önce taşınmalarını dört gözle bekliyorum doğrusu tabi gelen gideni aratmaz inşaallah.
Konu sahibi size bir tavsiye veremeyeceğim zira ben pek çok yöntem denedim, anlamayan yine anlamıyor yine anlamıyor. Şikayetçi olmakla başlayın, daha da olmazsa sizde çirkeflik yapın biraz, mesela pisliklerini toplayıp kapısının önüne atın hep, zira ben bunuda yapmıştım, karşınızdaki anlamasada, sizde bir rahatlama oluyor, ooh miis.