- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
Demiyor canım beğenmiyorsanız çıkın demeye getirdi. Biliyor ki kış gününde çıkamayız, kar kış... Yaza da tayinciyiz elimiz mahkum. Adamın nerden baksan 50 dairesi dükkanı var. Benim kirama muhtaç değil ki işine geliyorsa diyor açık açıkTadilat yaptirayim demiyor mu :O
Başımda var çözüm bulurum da kalıcı değilim burda, son 4 ayımız bulaşmıyorum, pisliklerinden bıktım camımın önüne kondom bile atmıslar coluk çocuk gece 2 3 ayaktalar hankır hankır gülmeler bağırmalar, insan değiller cidden insan degiller, hayvan bile değiller
yap valla yap en azından sinirden kendini yemez insanBenim ust kat komsum biz balkonda kahvalti ederken ustume hali silkeliyor, seslendim kahvalti ediyoruz diye durdu iki dk sonra devam
Cikip sacini basini yolasim geldi
Sofradaki recelin peynirin ustu silme kirinti toz ve sac doldu
Bagirdim cagirdim soylendim
Bi daha bi sey silkelerse ben de o sirada balkonda olursam ya da bi sey sarkitmis olursa tutup cekicem dussun asagi sarkittigi her neyse
ar damarı çatlamış iğrenç yaratıklar insanda biraz utanma olur yaGüneydoğuda olmasak eşim polis olmasa bana değilse bile eşime takmayacaklarını bilsem ben çıkar döverim o kondomu ağızlarına da sokardım ama gel gör ki ortalık karışık
Benim başıma geldi canım 8 ay kadar uğraştım üst kattaki laf anlamaz insaniyetsiz kadınla balkonumu temizlerim aynı gün halı çırpar camını silerim aynı gün bişeyler çırpar. Ki bu arada hamileydim, kendi işimi zor görürken bide onun pisliğini temizliyordum. Güzellikle söyledik anlamadı kavga ettik anlamadı.bardağı taşıran son damlaysa yazın balkon kapılarım açıkken elektrikli süpürgenin torbasını balkondan aşağı boşaltması oldu. 8 aylık karnım burnumda sinir krizi geçirdim. Kapısına çıkıp tekneleyerek yumruklayarak açtırdım ve bütün apartmanı başımıza topladım rezil ettim. Eşim geldi zabıtayı aradı hemen geldiler. Yukarı çıkıp konuştular. Korkudan napcağını bilememiş polis misiniz siz götürcek misiniz beni diyomuş :))Merhaba kizlar kiraciyim ve bulundugum evi kendi evim gibi seviyorum camlarimi silmis temizlemisim camasirimi asmisim balkona sanki bunu goren ust kat komsusu her pencereden bir sey sarkitmaya basliyor her yerden silkeleme yapiyor sinirden agliyorum ailem uzakta cevrede hic tanidigim yok kendimi evden uzaklastirip gozum gormese diyecegim ama care yok... mutfak camimin onu yapis yapis pirinc zeytin sac uyariyorum yine olmuyor balkonumun yarisina kadar halisini asiyor Allah dusmanima vermesin evimden sogudum... basina gelen cozum yolu bulan var mi ?
Kondom mu şaka mı bu ne iğrenç insanlar varBaşımda var çözüm bulurum da kalıcı değilim burda, son 4 ayımız bulaşmıyorum, pisliklerinden bıktım camımın önüne kondom bile atmıslar coluk çocuk gece 2 3 ayaktalar hankır hankır gülmeler bağırmalar, insan değiller cidden insan degiller, hayvan bile değiller
Bir tek ben degilmisim ust kattakilerden fenalik geciren..
Canim gecenin 2 sinde yerde cekicle ceviz kiriyorlar,cikiyorum kapilarina,adam elinde cekicle cikiyo bi de inkar ediyo!! Bu ne elindeki diyorum "tam elime almistim sen geldin" diyo. Napicaktin diyorum baska yere koyucaktim diyo
Cok yasli olduklarindan gece uyumuyorlar,sabaha kadar takir tukur uyutmuyorlar kulaklari duymadigi icin biz cok sessiziz diyorlar. 9 ay sabrettim inanin. Her gun agladim psikolojim bozuldu uyuyamamaktan ve sinirden. Hic birsey yapamadim. Ev sahibine soyledim "Ben neyapabilirim aranizda guzelce halledin" dedi. Guzellikle soyledim inkar ettiler. Kavga ettim deli dediler. Boyle pisliklere yapacak bisey yok. Toplam 9 ay yasayabildim o evde..sonra tasindim. suan cok iyiyim psikolojim duzeldi. Allah senin de yardimcin olsun...
Ya sabır diyorum ben de nasıl olurda bu kadar sarkıtacak sey bulabilir bir insan aklım almıyor bezim dışarda olsa rahatsız olurum ben... pesBen bugün üst kattan camıma sarkan halıyı çekip düşürmezsem iyidir
Gecekondu kültüründe kalmışlar yapcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?