sinirden agliyorum ust kat komsusundan biktim

Tadilat yaptirayim demiyor mu :O
Demiyor canım beğenmiyorsanız çıkın demeye getirdi. Biliyor ki kış gününde çıkamayız, kar kış... Yaza da tayinciyiz elimiz mahkum. Adamın nerden baksan 50 dairesi dükkanı var. Benim kirama muhtaç değil ki işine geliyorsa diyor açık açık

Gecekondu kültüründe kalmışlar yapcak bişey yok

kondom mu ayy iğrenç ben olsam cümle aleme duyururdum sen gidicisin ama onlar kalıcı gitmeden bi darbe indirirdim onlara

yap valla yap en azından sinirden kendini yemez insan

Güneydoğuda olmasak eşim polis olmasa bana değilse bile eşime takmayacaklarını bilsem ben çıkar döverim o kondomu ağızlarına da sokardım ama gel gör ki ortalık karışık
ar damarı çatlamış iğrenç yaratıklar insanda biraz utanma olur ya

Bir tek ben degilmisim ust kattakilerden fenalik geciren..
Canim gecenin 2 sinde yerde cekicle ceviz kiriyorlar,cikiyorum kapilarina,adam elinde cekicle cikiyo bi de inkar ediyo!! Bu ne elindeki diyorum "tam elime almistim sen geldin" diyo. Napicaktin diyorum baska yere koyucaktim diyo

Cok yasli olduklarindan gece uyumuyorlar,sabaha kadar takir tukur uyutmuyorlar kulaklari duymadigi icin biz cok sessiziz diyorlar. 9 ay sabrettim inanin. Her gun agladim psikolojim bozuldu uyuyamamaktan ve sinirden. Hic birsey yapamadim. Ev sahibine soyledim "Ben neyapabilirim aranizda guzelce halledin" dedi. Guzellikle soyledim inkar ettiler. Kavga ettim deli dediler. Boyle pisliklere yapacak bisey yok. Toplam 9 ay yasayabildim o evde..sonra tasindim. suan cok iyiyim psikolojim duzeldi. Allah senin de yardimcin olsun...

burda daha oncede yazdim.simdi degilde yazin camini kapisini actirmadim camasirini astirmadim.yazin sicaginda evine tikadim.balkona elektirikli mangali actim uzerine yagi doktum uzun zaman yaktim.odalarin her birine birer radyo yada tv actim anneme yada işe gittim sıkıysa bir daha yapsaya.ben sevgili ust kat komsumun canina boyle okudum.dinsizin hakkindan imansiz gelirmis

böyle dağdan gelmiş görgü bilmeyene saygısızları, tek bi aparmana toplasalar ya. sonra birbirleriyle yarış yapsınlar kim daha çok gürültü yapcak pislik yapcak diye

Benim başıma geldi canım 8 ay kadar uğraştım üst kattaki laf anlamaz insaniyetsiz kadınla balkonumu temizlerim aynı gün halı çırpar camını silerim aynı gün bişeyler çırpar. Ki bu arada hamileydim, kendi işimi zor görürken bide onun pisliğini temizliyordum. Güzellikle söyledik anlamadı kavga ettik anlamadı.bardağı taşıran son damlaysa yazın balkon kapılarım açıkken elektrikli süpürgenin torbasını balkondan aşağı boşaltması oldu. 8 aylık karnım burnumda sinir krizi geçirdim. Kapısına çıkıp tekneleyerek yumruklayarak açtırdım ve bütün apartmanı başımıza topladım rezil ettim. Eşim geldi zabıtayı aradı hemen geldiler. Yukarı çıkıp konuştular. Korkudan napcağını bilememiş polis misiniz siz götürcek misiniz beni diyomuş :))
Neyse o oldu birdaha da hiçbirşey silkelemedi. Çekebilyorsanız video veya resim çekip kanıtlarsanız da oara cezası varmış. Hiç uğraşmayın anlamıyorlar çünkü direk zabıtayı arayın.

Kondom mu şaka mı bu ne iğrenç insanlar var

fotoğraflarını çek as apartman girişine. üst komşu şunun eseri yaz kocaman da.. belki utanır..

Su an bile topukli ayakkabiyla kosturuyor kucuk kizi gecesi gunduzu yok ben hakkimi zerre helal etmiyorum! Psikolojiden eser yok dayanılmaz bir hal aldı bu durum şu an el mahkum yasıyorum camlarımın önü pislik balkonum yarıya kadar camaşır dolu ... hadi şimdi kış yazın nasıl sıcakta cam açmadan duracagım diye düşünüp aglamam geliyor

Ben sunu bilip soyluyorum zaten akli eren biri olsa yapmaz böyle akli olmayana da ne kadar anlatsaniz bos insanlara yasadiklarinizi yasatin o zaman anlar hali mi asti pisletin onu yada cekin atin asagi onun attigi pisklerdeb eminseniz supuruncikin yukari kapisina birakin oylece bu sekilde anlicaktir

En üst katta oturmak en guzeli..onceki evimde ust kattaki hatun salca yapmis koymus balkon kenarina güneşe.Catidan enerji su akitmis asagiya onun salca dolu tepsisine ordan sulu salca da benim astigim camasirlara gelmis..Ben aradan biraz zaman geçince farkettim aldim carsafi ciktim yukari agzima geleni saydim çünkü daha oncede zeytin cekirdekleri izmaritler ne bulursa balkonuma silkeliyordu.Nitekim basedemedim tasindim en ust kat aldik.

Oh dedim rahat olucam tepemden bisey silkeleme ihtimali yok derkennn alt komsunun gece 1 2 ye kadar suren telefon konuşmaları bangir bagir tv izlemeleri bagirislari abartmiyorum binayi yikiyorlardi nerdeyse..allah dedim bu nasil is..Yeni binaydi aldigimiz ev ve inanılmaz derecede asagidan ses geliyordu yeni binalarin cogu böyleymiş artik beton kalitesi midir nedir.

sonuc itibariyle 6 ay sonra sehir degistirmek suretiyle kurtuldum o evden de.Suan yine en ust kattayim ozellikle eski binadan aldık ses gecirgenligi nerdeyse hic yok ve tepemden bisey de silkelenmiyor allaha şükür

Siz de çirkef olun.. Eğer tüm insani yolları denediyseniz ve sonuç alamadıysanız komşularınız sizi korkulacak komşu olarak görsünler.. Gürültü olunca alt kattan oklavayla vuran, hani kapısının önüne başkasının ayakkabısı geldiğinde tepip yuvarlayan, balkonuna düşen şeyleri aşağı atan, en ufak rahatsızlıkta hemen şunu bunu yapmayın diye söylenen tiplerden :) yöneticiniz yoksa yapacak başka bişey gelmiyo aklıma.. Polislik de bi durum değil sanırım bunlar yani kimse çözüm üretemez sizden başka..

Apartmandakileri çağırıp bir toplantı yapmanızı öneririm. Apartmanda bir silkeleme, asma günü belirleyin. O işler, o gün yapılsın. Onun haricinde yapılmasın. Medeniyet diye bir şey var. Sofra bez için de lavaboya silkelesin. Kendi mutfağına dökülünce aşağılara nasıl çöp attığını görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…