sinirden agliyorum ust kat komsusundan biktim

Tut birinin kolundan ben sizin pisliklerinizi temizlemek zorunda miyim la de
Vallahi ben de ipler koptu canasirimi soylene soylene topladim duydu kapimi caldi caldi acmadin...cunku burada konu actiktan sonra yine hali sirkeledi ... bundan sonra selam dahi verecegimi sanmiyorum ... herkes hak ettigi komsuyu bulsun insallah .

sanırım her apartmanda hemen hemen bir cins bulunuyor....sinir olamamak elde değil

Vallahi ben de ipler koptu canasirimi soylene soylene topladim duydu kapimi caldi caldi acmadin...cunku burada konu actiktan sonra yine hali sirkeledi ... bundan sonra selam dahi verecegimi sanmiyorum ... herkes hak ettigi komsuyu bulsun insallah .
Bunun ustune hali sirkelemesini masum bulmuyorum kasitli yapilmis bence.. Ev alma komsu al diye de bosa demiyorlar.. ahh ahh

Ayy ben de fenalardayım bu durumdan bi kere normal bi seste konuşmuyorlar çıktım bi kere çocuğa diyo sen ses yapiyosun alakası yok abla dedim çocuk hadi tamam asıl sizin sesiniz geliyo geçen yerimden fırladım korkudan Allah yardımcımız olsun

Bizim apartmanda biri sigara atıyormuş aşağıya komşulardan biri şu kat ve üstünden biri sigara atıyor burası apartman saygılı olun felan gibisinden bayağı güzel bir yazı yazıp asansöre yapıştırmıştı. Bence atan kişi de utanıp bir daha atmaz yani tüm apartman okudu çünkü yazıyı.. Bu yolu deneyebilirsiniz siz de

Bende aynı sıkıntıyı çekiyorum. Her gece ses gürültü hat safhada. Sabahın köründe yine aynı. Sürekli birşeyler çekiştirip duruyorlar. Mutfağın camından sofra bezi silkeledi bir baktım benim mutfak olduğu gibi yufka parcaları doldu. Her gun tepemde zıplayan çocuklar. Ya tamam çocuk illa ki ses yapar ama gecenin ikisinde üçünde hep böyle bende zor uyuyan bir insanım zaten, birde tepemde gümbür gümbür ses olunca hiç uyuyamıyorum. Yöneticiye güvenliğe şikayet ettik, hiçbir halt yapmadılar. Allah bunlar gibisinden uzak etsin. Ya bende 8. Kattayım ama aşağıya ses gitmesin diye rahatsız etmeyeyim diye çok özen gösteririm. Yani çok zor değil ama bunu ancak insan olan düşünür.

Rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum

Çözümü buldum en üst kata taşındım ve şu an çatımız 9-10 yerinden akıtıyor halılarımı topladım yerlerde leğenler... Ev sahibi memnun değilsen çık diyor kış gününde.. Yani dert bitmiyor Allah merhamet versin herkese. Her ayın 15 i maaşımın yarısını avucuna sayıyorum ama çektiğim rezilliğe bak Allah razı olmasın paramın hayrını görmesin ne diyeyim.. Anlayışsız insanlar her yerde

Tadilat yaptirayim demiyor mu :O

Dam yada çatı akiyorsa bütün apartman toplanıp yaptırır. Çünkü nasıl giriş katlar ortak alansa dam/çatı buralarda ortak alandır.

Valla en üst katta oturuyorm asagıya hiç bişey cırpmam ha tozu gıdecek bişey ollursa örtü gıbı onuda gece sadece bı camdan sirkelerım

Pof benim üstteki s. Gibi . Her aklıma gelişte beddua ediyorum, halisini çek aşağı insin düşsün. Polisi ara yaptıklarını göster, Allah çirkef insanlarla karsilastirmasin.

Hayvan zaten değillerdir.
Benim oğlum(köpeğim) gece oldu mu yatar uyur, havlamaz. Geceyi bilir, gündüzü bilir.
Apartmanımızın güzide sakinlerine eğitim verse verir. Hatta keşke verse yani, çünkü muhtemelen bundan önce evde değil mağaralarda yaşıyorlardı.

tam da içimden geçeni yazmışsın.
ayrıca bu herşeyi silkeleyen tipler de en pis insanlar oluyor. kendi gözlemim böyle açıkcası. hani bi laf var ya, dostlar alışverişte görsün. sırf gösteriş.
ne kadar halı vs. silkeleyen tiplerin evine gitsem pislikten kokuyorlar. ay çok sinir oluyorum böyle balkonlarından sürekli birşey sarkan tiplere. halbuki sarkıttığı şeyler bir sürü pis yerlere, balkonun dışına falan değiyor, toz içinde kalıyor. temizlik ne bilmeyen insanlar.

kapını niye çaldı ki? size kızmaya mı gelmiş acaba

Kardesimde doguda görevdee hepside dua edıyorz hiç birini bırbırinden ayırmıyorz onlar sayesınde sıcacık evımızde oturuyorz çok buyuk emek fedakarlık var ortada hem aılelerınden hemde onlardan Allah bın kere razı olsun.

agazimin ciktigi kadar bagirdim tum cadde duydu bi daha yapamadi ama fenaydi ya herkes bakiyo falan kalabalik bi cadde bi de fenaydi ama rahatladim yeminle

Komşu hakkı diye birsey var ne kadar edep yol yordam bilmez insanlarmış
Ben en ust kattayım cırpılcak seyleri terasımda cırpıyorum yere sonrada supuruyorum
O utanmıyorsa Her yaptıgı seyde sizde kapısına gidip uyarın
Yönetici seçildiğinde belirli temizlik gunleri olsun cırpma havalandırma gibi.

Dam yada çatı akiyorsa bütün apartman toplanıp yaptırır. Çünkü nasıl giriş katlar ortak alansa dam/çatı buralarda ortak alandır.
Çatının komple değişmesi gerekiyor böyle şeyleri de ev sahibi yaptırır kendi mülkü sonuçta ki zaten 10 dairelik apartmanın hepsi kendilerinin.oturan herkes kiracı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…