Vallahi ben de ipler koptu canasirimi soylene soylene topladim duydu kapimi caldi caldi acmadin...cunku burada konu actiktan sonra yine hali sirkeledi ... bundan sonra selam dahi verecegimi sanmiyorum ... herkes hak ettigi komsuyu bulsun insallah .Tut birinin kolundan ben sizin pisliklerinizi temizlemek zorunda miyim la de
İnsallah belki bize kismet olur bu saatten sonra hayirlisi neyse o olsun huzur buldugum evden sogudum ... sag ol canimEvet hepimiz öyle. Valla ne diyeyim Allah yardımcınız olsun,umarım bir an önce taşınırlarda kurtulursunuz
Bunun ustune hali sirkelemesini masum bulmuyorum kasitli yapilmis bence.. Ev alma komsu al diye de bosa demiyorlar.. ahh ahhVallahi ben de ipler koptu canasirimi soylene soylene topladim duydu kapimi caldi caldi acmadin...cunku burada konu actiktan sonra yine hali sirkeledi ... bundan sonra selam dahi verecegimi sanmiyorum ... herkes hak ettigi komsuyu bulsun insallah .
Tadilat yaptirayim demiyor mu :OÇözümü buldum en üst kata taşındım ve şu an çatımız 9-10 yerinden akıtıyorhalılarımı topladım yerlerde leğenler... Ev sahibi memnun değilsen çık diyor kış gününde.. Yani dert bitmiyor Allah merhamet versin herkese. Her ayın 15 i maaşımın yarısını avucuna sayıyorum ama çektiğim rezilliğe bak Allah razı olmasın paramın hayrını görmesin ne diyeyim.. Anlayışsız insanlar her yerde
Dam yada çatı akiyorsa bütün apartman toplanıp yaptırır. Çünkü nasıl giriş katlar ortak alansa dam/çatı buralarda ortak alandır.Çözümü buldum en üst kata taşındım ve şu an çatımız 9-10 yerinden akıtıyorhalılarımı topladım yerlerde leğenler... Ev sahibi memnun değilsen çık diyor kış gününde.. Yani dert bitmiyor Allah merhamet versin herkese. Her ayın 15 i maaşımın yarısını avucuna sayıyorum ama çektiğim rezilliğe bak Allah razı olmasın paramın hayrını görmesin ne diyeyim.. Anlayışsız insanlar her yerde
Hayvan zaten değillerdir.Başımda var çözüm bulurum da kalıcı değilim burda, son 4 ayımız bulaşmıyorum, pisliklerinden bıktım camımın önüne kondom bile atmıslar coluk çocuk gece 2 3 ayaktalar hankır hankır gülmeler bağırmalar, insan değiller cidden insan degiller, hayvan bile değiller
tam da içimden geçeni yazmışsın.İnsanların ne kadar silkelenecek şeyi oluyor anlamıyorum. Yemeği masada yiyoruz siliyoruz. Paspas kilim türü şeyleri süpürüyorum sonra yıkıyorum. Nadiren kumaş örtü kullandıysak yemekte kendi balkonuma silkeleyip sonra faraşla alıyorum. İnsanların elinde bir şey habire silkeliyorlar. Benim üst komşum gürültü yapıyordu Hakkı'ndan geldim. Her defasında kapılarına çıktım. Bana hakaret ettiler hem apartman yöneticisine hem site yöneticisin hem komşulara bana böyle söylediler diye şikayet ettim. Yöneticiler telefon ettiler. Komşulardanbazıları da sormuş sorun nedir diye. Pes ettiler. Gelip özür dilediler. Ama herkes dilemez. Şu an birbirimize selam bile veriyoruz.
kapını niye çaldı ki? size kızmaya mı gelmiş acabaVallahi ben de ipler koptu canasirimi soylene soylene topladim duydu kapimi caldi caldi acmadin...cunku burada konu actiktan sonra yine hali sirkeledi ... bundan sonra selam dahi verecegimi sanmiyorum ... herkes hak ettigi komsuyu bulsun insallah .
Kardesimde doguda görevdee hepside dua edıyorz hiç birini bırbırinden ayırmıyorz onlar sayesınde sıcacık evımızde oturuyorz çok buyuk emek fedakarlık var ortada hem aılelerınden hemde onlardan Allah bın kere razı olsun.Laf anlatamayacağim için döverdim dedim ya, ama işte eşimi bırakıp gidiyorum ankaraya aklım kalmasın burda
2 sene önce Diyarbakırda evinin önünde öldürdüler bir polisi bir Allahın kulu ifade vermedi görmedik bilmiyoruz duymadık gündüz gözüyle olan olay, bundan korkarım yoksa ankarada olsa uğraşırdım
Çatının komple değişmesi gerekiyor böyle şeyleri de ev sahibi yaptırır kendi mülkü sonuçta ki zaten 10 dairelik apartmanın hepsi kendilerinin.oturan herkes kiracı.Dam yada çatı akiyorsa bütün apartman toplanıp yaptırır. Çünkü nasıl giriş katlar ortak alansa dam/çatı buralarda ortak alandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?