Annenin izni ve bilgisi,onayı olmadan kimsenin bebeklere,çocuklara görünüşlerine müdahale etmemesi gerekir..
Ah be güzelim sen bunu mu dert ediyon ablam 40 günlükken halam tırnak makasıyla ablaım kirpiklerini kesmiş annem o ara doğum parasını almaya gitmiş
hemde halam büyükmüş
annem bi geldim eve ablam japonlara benzemiş boş boş bakıyo diyo
neymiş kirppikleri uzun olcakmış kesince
annem kalp krizi geçircektim diyo ya gözüne bişey olsaydı aylarca kirpiksiz gezmiş ablam
saç değilmi çabuk uzar
gerçi demesi kolay ben olsam bende çok kızardım ama kesmiş bikere yapcak bişey yok malesef
eğer her gördüğünde aklına geliyosa git sıfıra vurdur aa ne yaptın dediğinde senin kesiminden daha güzel oldu bi daha üzerine vazife olmayan işlere karışma de tabi bence ben olsam kızıma böyle yapsa böyle derdim yani...
yada şaka olarak takıl geç...ama lafını söyle madem oğlunada yapmış huyunu suyunu biliyosun ağırlığını önceden koyman lazımdı bence..
ahbe canım benimkine ağırlık falan sökmez anlatsam topiclere sığmaz... yedirme dediğini yedirir, giydirme dediğini giydirir... ama naapalım elimiz mahkum yabancıya bırakmaktansa babaannesi diyor baktırıyoruz. gene de sağolsun da beni çok yıpratıyor işte, naapiyim tek bebişim güvende olsun.senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?