Sinirden atlamak zereyim, Yenge kabusu!

hilalce

No MaN no cRy...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
337
0
116
Kocaeli
selam arkadaşlar benimdi uzun süredir var olan bir derdim var bugün nihayet size açmak istedim.Sorun benim YENGEMMM evet yanlış duymadınızn biz aynı evde yaşıyoruz ve ben giyimine ve kıyaftelerine özen gösteren bi kişiyim yengem ise ev hanımı ee peki ne var bunda diyorsunuz şimdi sorun yengemin benim dolabımı kıyaftelerimi ve ayakkabılarımı rahatlıkla kullanması ve hiç özen göstermeden tekrar yerlerine koyması ben sahip olduklarım konusunda biraz pimpirikliyim yani eğer içimden gelirse bir başkasına verebilirim ancak ama yengem artık olayı aşmış durumda burdan markete giderken bile benim özenle aldığım ve çok sewdiğim kıyafet ve ayakkabılarımı giyiyor ben evin çevresinde genellikle eşofmanlarımla gezdiğim halde o komşuya giderken bile benim ayakkabılarımı giyiyor bundan çok ama çok rahatsızlık duyuyorum onunla paylaşmak istemiyorum ne alsam onunla paylaşmak zorunda kalıyorum Çok üzgünüm çoook artık inannın korkudan kendime yeni bişeler almak bile istemiyorum ona bunu nasıl söylesem bilmiyorum bana yardım edin yoksa sinir hastası olucam bitsin artık bu kabus

Son düzenleyen: Moderatör:
yengenizin kıyafetleri yok mu sizinkileri giyiyor....?
arkadaşım ben sevmiyorum böyle onun bunun kıyafetlerini gitmek esyalarını kullanmak..

bende hiç hoşlanmam benden izinsiz benim eşyalarımın kullanılmasından yengem dedğin sanırım abinin eşi çek kenara ben hoşlanmıyorum benim kıyafetlerimi giymenden de her tarafda bi sen bi ben giyince o kıyafeti bi daha görmek istemiyorum falan de

ya ima et syada söyliye bilirsen direk söyle
bu seferde yengemle küstük nasıl barışırım diye konu açarsın karışmam

canım benimde ünv de ev arkadaşım aynı şeyleri yapıyordu:olmaz: hatta ben saklıyordum ben evde yokken bulup giyiyordu hatta daada ileri gidip birgun bu pantolon bana geniş geliyor götürüymde terziye daralttırııım dedi ve ogun kıyamet koptu:1shok: söledim kullanma istemiyorum die yapmadı ondan sonra yapamadı tabi çünkü ertesi gun eşyalarını toplayıp gitti hihoyyyt

canım sende söyle ben giyemiorum başkası giyince de hani direk ona söyleme ama laf arasında söyle örnek fln vererek anlat bence yada odanı kilitle yada dolabını

Açıkça konuşmazsanız bu işin önüne geçemezsiniz.
Siz sesinizi çıkarmadıkça yaptığının normal olduğunu düşünecek aynı hareketlere devam edecektir bence.:delphin:

alacaksınız karşınıza ,kibarca ,incitmeden,bir başkasının kıyafetlerinizi,ayakabılarınozı ,aksesuarlarınızı ,kullanmasından rahatsız olduğunuzu söyleyip, bir daha kullanmazsa sevineceğini söyleyeceksiniz. bu kadar. bunu yapmak zorundasınız.....
yada uyuz olduğunuzu söyleyeceksiniz korkudan onada geçer diye giyemeyecek..:roflol::roflol:

açık şekilde söyle rahatsız oluyorum birdaha dolabımdan bişey aldığını görmeyeceğim de o giyerken utanmıyo sen söylerken neden utanasın:sm_confused:

ne gıcık bi durum kafamçokkarıştı
ben odamı kilitlerdim kmse de giremezdi kaydirigubbakcemile

bende hic hoslanmam esyalarimin izinsiz alinip kullanilmasindan kiii gecen sene kaynanamlarla oturuyodum gorumcem sabah ise giderdi ben yatardim odama girip kupe kolye ne isterse alip takiyodu cok sukur kendi evime gecdimde kurtuldum sabah iskencesinden :)))

ben soyleyemedim 4 sene boyunca ama sen soyle yada kapini kilitle git odanin ayakkabi konusundada dedigin olabilir iyi fikir aslinda kiyabilirsen :p :)))

Çok sinir bir durum...en nefret ettiğim şey....kardeşimle bile bu yüzden çok kavga ettiğim olmuştur...başkasının kıyafetinide giymem kendi kıyafetlerimide asla giydirmem....baştan hata etmişsin arkadaşım...bu saaten sonra söylersen evet belki kötü olursun ama yinede herşeyi göze alıp söylemelisin...annen yokmu evde merak ettim...hani senin yerine o söylese...yada bişeyi bahane et küçükte olsa bi kavga çıkar çok sinirlen o zaman belki vazgeçer...biraz kırılır ama aldırma....kıyafetlerini bu kadar rahat giydiğine göre biraz pişkin biri belli...sende biraz rahat ol herşeyi söyle...çok bile dayanmışsın...valla yazdıkça sinirim artıyor....

Valla hiç boşuna dert etmeyin, açıkça söyleyin, "yenge benim kıyafetlerimi giyme, bu konuda titizim2" diyiverin olsun bitsin.

ben we kizkardesim yengemle herseyimizi paylasiriz.. önceleri ilk geldiginde birbirimizden izin alirdik ama simdi 3 baci beraber giyiniyoruz her ne kadar yengemin bedeni bizden kucuk olsada.. şakkıdı delikafadulden

eger rahatsiz oluyorsan kapini peceni kilitle girmesin madem bu kadar rahatsizsin.. yerimseniben

Back
X