Sinirden atlamak zereyim, Yenge kabusu!

canım ilk başta nasıl başladı olay o da çok önemli sen onun bir kaç kıyafetini giydiysen o da kendinde bu hakkı görmüş olabilir.kayınvalde görümce hep birarada yaşamak hoşuna gitmiyordur belki kavga olsun diye yapıyordur bilerek...yada çok umursamaz pek bişeyi önemsemiyordur..dolayısıyla senin ya da onun olmuş farketmez gözüyle bakıyordur...madem bu olay sizi strese sokuyor bir an önce nedenini ve çözümünü düşünün mantar olayı bana da mantıklı geldi bir dene yalandan yapmazsanız gerçek olabilir zaten ayakkabıyı birden fazla kişinin kullanması çok sakıncalı zaten!!!

yengemin ben kıyafetlerini kesinlikle giymem değil yengem kimsenin kıyafetlerini giymekden hoşlanmam onunda kıyafetleri var aslında ama benimkileri giymek hoşuna gidiyo sanırsam aslında onu sewiyorum o yüzden inciltmek istemiyorum hani sewmediğim bi insan olsa belki rahatlıkla söyliyebilrdim ve ben huzursuzluk çıkarmak istemiyorum dün allaha okadar dua etttim ki bu gün inanırmısınız kabul oldu ben bugün ayakkabılarımı giyip alıverişe giderken yengem ayakkabılarımın çok tatlı oldugunu söyledi bende sağol dedim nerden aldın bende siyahını almak istiyorum kendime dedi şok oldum allahım olayı zorlaşdırmadan çözdü yani ama yine bu konu devam edermi bilmiyorum inşallah etmez bundan sonra ben alıcam ona aynısının siyahını başka çare yok artık sanırımm :1no2:

çok zor bir durum.başkasının kıyafetlerini giymek çok kötü ve sağlıksız.heleki ayakkabı,pantalon vs ben kesinlikle giyemem başkasına ait bir kıyafeti. belliki kırmadan halletmek istiyorsun. ne güzel. umarım birinizden biri ayak mantarı vs kapmadan bu sorunu çözersiniz sinir olmak bir yana sağlığınız için çok önemli aman dikkat

QUOTE=hilalce;7570493]yengemin ben kıyafetlerini kesinlikle giymem değil yengem kimsenin kıyafetlerini giymekden hoşlanmam onunda kıyafetleri var aslında ama benimkileri giymek hoşuna gidiyo sanırsam aslında onu sewiyorum o yüzden inciltmek istemiyorum hani sewmediğim bi insan olsa belki rahatlıkla söyliyebilrdim ve ben huzursuzluk çıkarmak istemiyorum dün allaha okadar dua etttim ki bu gün inanırmısınız kabul oldu ben bugün ayakkabılarımı giyip alıverişe giderken yengem ayakkabılarımın çok tatlı oldugunu söyledi bende sağol dedim nerden aldın bende siyahını almak istiyorum kendime dedi şok oldum allahım olayı zorlaşdırmadan çözdü yani ama yine bu konu devam edermi bilmiyorum inşallah etmez bundan sonra ben alıcam ona aynısının siyahını başka çare yok artık sanırımm :1no2:[/QUOTE]

canım öncelikle dedem her kötü olayla karsılastıgımızda derki hayat bir sınaw sende bu sınawı atlatacak gibisin sabrederek haklıyken haksız duruma düşmemek için :olmaz: ben senin yerinde olsam fewri dawranırdım ama sen dua ederek kendini rahatlayıp bulasmamıssın we sabaha biraz çösümlenmiş gibi inşallah böyle dewam eder bide :uhm: giysilerinin baskaları tarafından kullanıldıgında rahatsız oldugunu anlat bence hayatta basarılar :delphin: bide ben basarsam

çok zor bir durum.başkasının kıyafetlerini giymek çok kötü ve sağlıksız.heleki ayakkabı,pantalon vs ben kesinlikle giyemem başkasına ait bir kıyafeti. belliki kırmadan halletmek istiyorsun. ne güzel. umarım birinizden biri ayak mantarı vs kapmadan bu sorunu çözersiniz sinir olmak bir yana sağlığınız için çok önemli aman dikkat

annem de bilgisayar olmadıgını bilmesem bunu yazan annem derim lol laelaelaelaelae

canım ya güzellikle söyliyceksin
ya sert cıkışacaksın
ya kendi kendini yiyceksin
ya daaaaaaaaaaaa ne alırsan çift alacaksın:)
ben birinciyi öneririm

bencede konusun acıkca söyleyin kıyafetlerinizi paylasmak istemediginizi rahatsız oldugunuzu :olmaz:

bence aldığınız bir kaç kıyafetin aynısından onada alın
ikimizde rahat giyeriz gibisinden belki anlar
ya da açıkça konuşun incitmeden

Allahim ne yengeler var...
Biz birseyini almayi giymeyi birak ... bisey demeye cekinirim kaldi ki onun esyasini izinsiz kullanicam
Ama boyleleri daha degerli oluyor eminim.. Baksaniza siz bile ona bir laf diyemiyosunuz...

Yengenize doktora gittiğinizi ve alerji olduğunuzu kimsenin kıyafetleirni giymemeniz gerektiğini söylediğini söyleyin. Belki korkar giymez :)

ayyyyyyyy nefret ederim başkasının kıyafetlerimi giymesinden neden söylemiyosunki sen söylemedikçe o giymeye devem edecek

sen de onun kiyafetlerini giy ama gicikligina. yani giyeceginden degil. en sevdigi en yeni aldigi seyleri ustuste giy giy giy. birsey derse askolsun yenge sen giyerken benim de icim gidiyordu ama birsey demedim. hemen kiymetlendi malin falan dersin.

ayaginda mantar cildinde kasintili cilt hastaligi ciksin senin birdenbire. belki giymez o zaman.

hic sevmem izinsiz kullanilan esyalari.

ayy en nefret ettiğim şeydir ne birinin kıyafetini giyerim nede giyilmesini isterim

bence açıkça söle böle böle ben sevmiyorum bu durumu filan diye

evet ben de hiç sevmem. ne başkasının kıyafetini giyerim ne de benim kıyafetimi giysinler. birkaç arkadaşım özellikle abiye kıyafetlerimi ödünç istemişti birkaç kez kırmamak adına verdim ama hiç içime sinmeyerek.
canım sen de ya dolabına bir kilit uydur, ya da arkadaşın dediği şu mantar yalanını uydur. doktora gittim vücüdumda mantar varmış giyersen sana da bulaşır falan de. ya da abinle veya annenle falan konuş rahatsız olduğunu belirt. kavga veya huzursuzluk çıkarsa da çıksın. en azından 1 kez çıkar ve biter. böyle hergün huzursuz olacağına. 1 kez kavga gürültü kopsun ve bitsin.

Çoğunluk gibi ben de, açıkca ve güzellikle konuşmaktan başka çaren olmadığını düşünüyorum..

Ne yaparsan yap, gerçek özüm olmaz konuşmazsan..

Artık anlayışla mı karşılar, bozulur mu bilemem..

Sonucuna da katlanacaksın artık..

bende hiç sevmem başkasının kıyafetimi giymesini . .sanırım evlennce benimde başıma böle bişey gelicek görümcem tarafından .kesinlikle kapıyı kilitlicem yada başta sölicem . . ben onun giymesi için almıorum sonuçta kıyafetlerimi . walla seninde yerinde ben olsam çoktan sölemiştm gyme die.en azından ima etmiştim. . . yada bir daha kendine bişey alırken bi tane de ona al . . herkes kendininkini gysin ben kendi kıyafetlerimn giyilmesinden hoşlanmıorum de

mesleği eğitimci olan birine de ayakkabısını kendi yırtıp yenge sen yırttın diyip giymeme bahanesi çok yanlış hiç yakıştıramadım ölüm yok ya ucunda al karşına izah et.

Back
X