- 3 Ocak 2016
- 142
- 155
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ondan haz etmediğini hissetmistir hisseder de ...seni istemeyerek gelin ettiyse. .vay haline arkadaşım. ..!
Gitmesi normal annesi normal değil![]()
Sevgilin, olsun askim annem suan öldügünü söylüyor ama biz yemegimize devam edelim deseydi ne düsünürdün?
Yani ha yalan ha gercek kayinvalidenin söyledigi..sonucta orda oturup birsey yokmus gibi davranamazdi nisanlin degil mi..
O yüzden onu suclamaya sinirlenmeye gerek yok.
bilmiyorum
cok fazla tepki gosterdi nisanlim bende o yuzden garipsedim
Allah korusun benimde basima gelse aglamaya baslarim ama oyle cildirmis gibi davranmazdim
normal mi diyosun yani, nisanlima birsey demeyeyim ozaman cunku ilk firsatta konusmayi dusunuyorum cok fazla anormal tepki verdigini dusunuyorum
Şakamı ya bu, eğer nişanlım bana bu cevabı verse ciddi tekrar düşünürdüm bişeyleri.. ne olursa olsun tek başına bırakmazdım o o kadar telaşlanmışken...kizlar icime dert oldu
nisanlim bana kalk gidiyoruz sende geliyorsun dedi
ben ben gelmiyorum bu saatte gelemem dedim, ozaman babani ara gelsin seni alsin buradan ayrilma dedi iste...
neden gitmeliydim sizce :/ sonucta henuz evli degiliz
bilmiyorum
gerek var miydi sizce?
Kizlar inanin su an sinirden oluyorum, beterden beteri vardir ama bir kaynanam var dusman basina, henuz nisanliyim ama simdiden biktim
Ciddi birseyi olmamasina ragmen olum dosegindeymiscesine basim agriyor veya mide veya bobrek diye aglayarak nisanlimi ariyor oluyorum yetis oglum diye, dahada beteri nisanlim annesi gercekten olum dosegindeymiscesine cildirarak gozu birsey gormeyerek beni oldugum yerde birakarak gitti bu aksam..
Aksam yemegindeydik annesi oglum yetis diye aradi beni oylece birakti restoranda babani ara gelsin seni alsin buradan sakin cikma baban gelene kadar askim dedi uctu gitti... sonuc acile gittiler ve ciddi birsey yok deyip eve gondermisler ..
Kayinpederim yaninda sonucta bariz ogluna naz yapiyor, oglunun kendisi icin endiselendigini gormekten mutluluk duyan bir Kadin, gel gor ki nisanlim bunun farkina varamiyor annesi sonucta, anne.. erkek evlat olarak anneyede duskun, annesini babasini sevmesi saymasi hosuma giden birsey ama beni birakip ucarak gitmesi benim sinirlerimi cok bozdu
Sizce haksizmiyim
Ne yapmaliyim
3 ay sonra dugunumuz var
Korkuyorum ...
kizlar icime dert oldu
ben ben gelmiyorum bu saatte gelemem dedim, ozaman babani ara gelsin seni alsin buradan ayrilma dedi iste...
canım sende aynısını yapKizlar inanin su an sinirden oluyorum, beterden beteri vardir ama bir kaynanam var dusman basina, henuz nisanliyim ama simdiden biktim
Ciddi birseyi olmamasina ragmen olum dosegindeymiscesine basim agriyor veya mide veya bobrek diye aglayarak nisanlimi ariyor oluyorum yetis oglum diye, dahada beteri nisanlim annesi gercekten olum dosegindeymiscesine cildirarak gozu birsey gormeyerek beni oldugum yerde birakarak gitti bu aksam..
Aksam yemegindeydik annesi oglum yetis diye aradi beni oylece birakti restoranda babani ara gelsin seni alsin buradan sakin cikma baban gelene kadar askim dedi uctu gitti... sonuc acile gittiler ve ciddi birsey yok deyip eve gondermisler ..
Kayinpederim yaninda sonucta bariz ogluna naz yapiyor, oglunun kendisi icin endiselendigini gormekten mutluluk duyan bir Kadin, gel gor ki nisanlim bunun farkina varamiyor annesi sonucta, anne.. erkek evlat olarak anneyede duskun, annesini babasini sevmesi saymasi hosuma giden birsey ama beni birakip ucarak gitmesi benim sinirlerimi cok bozdu
Sizce haksizmiyim
Ne yapmaliyim
3 ay sonra dugunumuz var
Korkuyorum ...
gitmeyerek hata etmişsiniz,kayınvalidenizin siizn varlığınızı kabullenmesi için birlikte gitmeliydiniz.ayrıca birlikte yemektesiniz telefon geliyor acil gel diye ve siz ben bu saatte gelemem diyorsunuz.kayınvalideniz bilerek yapıyorsa bile nişanlınız onunla gitmediğiniz için annesinin yaptığını değil sizin onunla gitmediğinize daha çok bozulabilir.
canım sende aynısını yap
kizlar icime dert oldu
yahu orda evli olup olmamanla ne alakasi var nisanli oldugun adam evlenecegin adam bir sikinti icinde bir derdi var o anda sana ihtiyac duyar nasil ben gelemem diyip orda kalmayi tersih ettin cidden anlamadim. Orda soz konusu kv veya sahte hastaligi degil ki orda nisanlinin bir sikintisi oldugunda senin onun yaninda olup olmaman.
Belliki senin iliskin pek oturmamis bu nisan isini cok erken yapmissiniz gibime geliyor sanki rahatca gezip tozmak icin daha cok tanismada olmus gibi.
Dikkatli ol derim evlilige az kalmis
bak kaynanan yalan söylemiş başa geçmiş. demekki nişanlına hastayım diye yalan söyleyince yaranılıyonasil yani
ama ben ciddi bir rahatsizligim yokken hastayim diye yalan soyleyemem ki