Sinirden beynimden dumanlar çıkıyor

Arkadaşınızda var mıydı virüs? Ben kadına geçtiyse bebeğe de zararı dokunmuştur diye diretiyorum. Veya belkide herif hamile diye yanaşmıyorum ayağına sevgilisiyle takılıyordur. Doğumdan sonra adamla birlikte olma hastalık kapma riski var.
Arkadaşımda yok çok şükür. Ben çok korkmustum hepatit , hpv gibi bir şey bulastirmistir diye ama yok çok şükür .

Bence hpv bulaşmıştir kadına. Sonuçta korunmasız cinsel ilişki yaşadıkları kesin. Rahim ağzında çok fazla siğil olusursa doğum sıkıntıya giriyor diye biliyorum ama ne olacağı da belli olmaz . hamilelere rutin smear testi yapılıyor mudur :KK17:

EVET ANLAMIYOR BEN ÇOK İYİ ANLIYORUM ,BENİM KARDEŞİMDE ALDATILDI BU METRESLER EVLİ ERKEK KARISINI BOŞAYIP ONU ALACAK DİYE BU KADAR SÜRDÜRÜYOR İLİŞKİYİ ,GEZERKEN ,EĞLENİRKEN ,ADAMIN PARASINI YERKEN HAYAT GÜZEL ,SONRA ADAM TEKMEYİ BASINCA HEP AYNI SENARYO ..BEN ÇOK GÖRDÜM ,EMİN OL ADAM TEKRAR ARASIN DİYE BAKIYOR FIRSATINI BULSA KOŞA KOŞA GİDECEK ,ADAM TERKETMESEYDİ HALADA METRESİYDİ ZATEN ÇEKECEK TABİKİ ODA ....
Allah onu bildiği gibi yapsın ya

Arkadaşımda yok çok şükür. Ben çok korkmustum hepatit , hpv gibi bir şey bulastirmistir diye ama yok çok şükür .

Bence hpv bulaşmıştir kadına. Sonuçta korunmasız cinsel ilişki yaşadıkları kesin. Rahim ağzında çok fazla siğil olusursa doğum sıkıntıya giriyor diye biliyorum ama ne olacağı da belli olmaz . hamilelere rutin smear testi yapılıyor mudur :KK17:
Hiç bilmiyorum ki. Normalde bu kadar diretmem en az 10 mesaj yazdım sırf bebek için. Bazı virüsler hemen göstermiyormuş kendini çünkü.

Kadin hamile bebegi düsunun soylemeyin diyorsunuz iyi hos da.simdi bu kadin diyelim 6 aylik hamile dogurunca soyleyin diyorsunuz
Bu kadin 3 ay boyunca o pis adamin yuzune bakacak gulecek oturup yemek yiyecek belki adam ona sevgi sozcukleri soyleyecek tabiki hepsi yalan..
Boyle daha mi iyi?
Emin olun bu soyleme kadina vs diyen kadinlarin hepsi boyle bir durumda ne olursa olsun aldatildigi bilmek ister NE OLURSA OLSUN
Siz bu durumda olsanız, gidip soyleseniz ve anne ve bbegin sağlığı tehlikeye girse uzulmez misiniz? Ne olursa olsun bunu göze alıyorum mu diyorsunuz ?

Siz bu durumda olsanız, gidip soyleseniz ve anne ve bbegin sağlığı tehlikeye girse uzulmez misiniz? Ne olursa olsun bunu göze alıyorum mu diyorsunuz ?
En kotu bebek dogdugunda ogrenecek anne. E nolacak anne yine depresyona girecek uzulecek o annenin sütü gelmeyecek bebege bakamayacak. Kim bilir ne olacak. En azindan kadin aldatildigini ogrenmis olur. Bebege oyle kolay kolay birsey olmaz ayrica cok cok kotu durumda olmadikca anne,bebek kolay kolay etkilenmez.arastirin birazcik.

Yazdım arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_9119.webp
    IMG_9119.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 184
En kotu bebek dogdugunda ogrenecek anne. E nolacak anne yine depresyona girecek uzulecek o annenin sütü gelmeyecek bebege bakamayacak. Kim bilir ne olacak. En azindan kadin aldatildigini ogrenmis olur. Bebege oyle kolay kolay birsey olmaz ayrica cok cok kotu durumda olmadikca anne,bebek kolay kolay etkilenmez.arastirin birazcik.
Pardon sayın bilge....

En yakinimda yaşanan bir yikimdan çok etkikenmeme verin cahilligimi...

Doğrusunu yaptın. Sert yazmış olabilirim yorumlarımı. Kırdıysam affola.

Aslinda aldatilma konularinda hep banlanirim ama konu sahibi oyle naif ki ona bir sey yazamiyorum kirilmasin diye keske kardesi burda olsaydi ona yorum yapsaydik boyle yumusak davranmazdim

Back
X