bu durum cok normal öyle oluyor örnek vereyım eşimde askeri okuldan mezun oldu işe basladı bi benı boslamalar falan azıcık ınsan gordu farklı ortam gırdı unuttu sonra onun oldugu sehire gidıp kendımı hatırlatma yaptım:) tabı baya etkılı olduToplamda 30 erkek var.. lojmanda da bi odada 5 kisi kaliyolar onlari kiskancak halim yok tabi ama iki insan gorunce beni unuttu
Yok canin oyle 3-4 aramazsa bi daha arayamaz zaten.. ya aslinda normal olarak gunde bi arasa ye te r ama uzun sure boyunca ilgi manyagi yapip da bi yere gidince boslayinca ona delirdim benCanım kişiden kişiye değişir mesela ben de pek aramam sevgilimi günde bir kere arıyorsa yeterli bence.Ama 3-4 gün aramadıysa ben de kırılırım.Tabi sevgilini en iyi sen tanırsın tel.de konuşmayı seven biri mi?
Aslinda seytan diyo git diye ama fazla simartmak istemiyorm onemsendigini hissttikce fazla simardibu durum cok normal öyle oluyor örnek vereyım eşimde askeri okuldan mezun oldu işe basladı bi benı boslamalar falan azıcık ınsan gordu farklı ortam gırdı unuttu sonra onun oldugu sehire gidıp kendımı hatırlatma yaptımtabı baya etkılı oldu
yani cok mu zor yogunsun tamam tanımadığın bi sehre gittin yeni insanlar eyvallah haa seviyosun bunu da biliyorm da ne bu umursamazlikbi aramak bi mesaj atmak sanki çok zor bişey biz atmadan atmıyorlar 2 satır bişey yazıp gönderiyolar zaten sinirlendim yinecanım belki çok yoğunda olabilir o yüzden atamıyordur ama dediğin gibi bi yemek molasında falan insan arar aramalı yani
EVET ONLARI SIMARTIR VAZGECILMEZ OLDUKLARINI DUSUNMEK FALAN.. AMA BENDE HIC DAYANAMAYAN BIRIYIM ..GITTIM GORDUM ARTIK YUZ YUZE OLMAYINCA BAZI SEYLER YIPRANIYOR...Aslinda seytan diyo git diye ama fazla simartmak istemiyorm onemsendigini hissttikce fazla simardi
Aa saolsun yataga yatinca birazi mesaj atiyo. .hayir yani hic dusunmuyo musin geliceksin yine buraya elime geciceksin yineIstedigi kadar mesgul olsun. Tuvalette bile iki mesaj atabilir. 10 dk. gec uyusun da iki cift laf etsin. Bu kadar zor olmamali. Evlenme teklifini kabul ettiyseniz nasil olsa cepte sendromuna girmis olabilir.
Aynen bizimki de bu cinsten..bi laf soksan brnden beter naaza ceker kendini... simdi telefonda fln da bunun tartismasini yapmak istemoyorum sinir oldum kendimceValla hanımefendi bu devirde arayıp sormayandan çok durmadan arayıp bunaltanlardan şüphe etmek lazım.Acaba bir haltlar mı karıştırıyor da üstüne kapatmak için ilgi manyağı yapıyor falan filan
Konu sahibi, arkadaşların da dediği gibi çoğu erkeğin yapısı böyle.Hatta bazısı artık karşı taraftan bekliyor aranmayı.Roller değişiyor.Belki de güzelce konuşup anlatırsanız hareketlerine çeki düzen verebilir.Fakat iğneleyerek anlatma yolunu seçerseniz ya da trip atarsanız yapacağı varsa da yapmaz.
O kadar tanidik ki soyledikleriniz artik..erkek arkadasim da bazen boyle soyler olduSakin ol ,umursamamaya çalış,sen üstüne düştükçe inatlaşabilir,belki gerçekten yoğundur!? belki yapısı öyledir..Ben kendi erkek arkadaşımın başının etini yemiştim bir dönem,'' seven arar merak eder..'' diye o da her seferinde sevenler kuralları kitabımı var ,sevgimi böyle mi ölçüyorsun? seviyorsa arar sevmiyorsa aramaz bumu yani diyordu..ben sevmiyorum sadice sana karşı değil sevmiyorum telefon etmek mesaj atmak gereksiz ,zaten önemli birşey olduğunda arıyorum ,sabahları da konuşuyoruz daha ne liseli gibi -nasılsın aşkım,iyiyim aşkım'' mı yapcaz diyorduGerçekten çok bozuluyordum,evet bu bir kriter değil ..önce bunu kabullendim kendi içimde ve bende aramayı kestim sık sık aramadım mesaj atmadım,,şimdi değiştihergün arıyor, hiç zaman bulamazsa iş çıkışı arıyor Sabırlı olun ve bunu takıntı haline getirmeyin derim ben
Himmmm olabilir valla neden olmasin.belkide bi haltlar yiodurValla hanımefendi bu devirde arayıp sormayandan çok durmadan arayıp bunaltanlardan şüphe etmek lazım.Acaba bir haltlar mı karıştırıyor da üstüne kapatmak için ilgi manyağı yapıyor falan filan
Konu sahibi, arkadaşların da dediği gibi çoğu erkeğin yapısı böyle.Hatta bazısı artık karşı taraftan bekliyor aranmayı.Roller değişiyor.Belki de güzelce konuşup anlatırsanız hareketlerine çeki düzen verebilir.Fakat iğneleyerek anlatma yolunu seçerseniz ya da trip atarsanız yapacağı varsa da yapmaz.
Bu aynı benim sevgilim yahuuuSakin ol ,umursamamaya çalış,sen üstüne düştükçe inatlaşabilir,belki gerçekten yoğundur!? belki yapısı öyledir..Ben kendi erkek arkadaşımın başının etini yemiştim bir dönem,'' seven arar merak eder..'' diye o da her seferinde sevenler kuralları kitabımı var ,sevgimi böyle mi ölçüyorsun? seviyorsa arar sevmiyorsa aramaz bumu yani diyordu..ben sevmiyorum sadice sana karşı değil sevmiyorum telefon etmek mesaj atmak gereksiz ,zaten önemli birşey olduğunda arıyorum ,sabahları da konuşuyoruz daha ne liseli gibi -nasılsın aşkım,iyiyim aşkım'' mı yapcaz diyorduGerçekten çok bozuluyordum,evet bu bir kriter değil ..önce bunu kabullendim kendi içimde ve bende aramayı kestim sık sık aramadım mesaj atmadım,,şimdi değiştihergün arıyor, hiç zaman bulamazsa iş çıkışı arıyor Sabırlı olun ve bunu takıntı haline getirmeyin derim ben
Canım benim sevgilimde böyle. İlgisizliği icin cok konu açtım bende ve buradaki canların tavsiyeleri sayesinde yavaş yavaş birşeyleri yoluna koymaya başladımO kadar tanidik ki soyledikleriniz artik..erkek arkadasim da bazen boyle soyler oldu
merak ettirin kendinizi aramayın özlettirin birazYok ya biktim ben bu adamdan.ben ozluyorm o takmiyo.crhennemin dibi kadar uzakta sabahtan beri bi gunaydin o kadar buiz aramasak belki de aramiycak.salaklik bende niye ariyosam... bi de evlenicez yani biz.. ya insan bi merak etmezmi yaaa.. yogunluk ne ya bizdr calisiyoruz cok mu zor be okuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?