• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirden boguldum resmen

Duru339

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
121
30
43
35
Yok ya biktim ben bu adamdan.ben ozluyorm o takmiyo.crhennemin dibi kadar uzakta sabahtan beri bi gunaydin o kadar buiz aramasak belki de aramiycak.salaklik bende niye ariyosam... bi de evlenicez yani biz.. ya insan bi merak etmezmi yaaa.. yogunluk ne ya bizdr calisiyoruz cok mu zor be okuz

Evet olabilir egitime gitti zaten 3 hafta surucek... ama bilmiyirm belki de abartiyorm ama insan yemek arasinda sigara molasinda bi sesini duymak istemezmi... 3 yildir beraberiz delirtiyo bubaralar beni

En sinir oldugum sey.ya hicmi aklina gelmio acaba ben su kadina bi msj atayim 2 saniye sesini duyayim.yooookkkk bacim yooookkkk.seven adam duyarli adam yapar bunu.ya nasil bi mesguliyetse tuvalet ihtiyaci bile olmuyor sanirim msj atsa en azindan ordayken.allahtan benim kocacim hep arar beni hatta okadar ararki biktirir :D

En sinir oldugum sey.ya hicmi aklina gelmio acaba ben su kadina bi msj atayim 2 saniye sesini duyayim.yooookkkk bacim yooookkkk.seven adam duyarli adam yapar bunu.ya nasil bi mesguliyetse tuvalet ihtiyaci bile olmuyor sanirim msj atsa en azindan ordayken.allahtan benim kocacim hep arar beni hatta okadar ararki biktirir :D
Burdayken dipdibeyken surekli ariyisun soruyosun ilgi manyagi yapiosun. .uzaklasinca ne okuzluk...bi gitmeden 1 ay once evlemme tekligi etti iyimi.. ama giy gide odunn

Şimdiki eşimle ben de yaşamıştım buna benzer sorunları. Keyfine bakıyor demeyelim de düşüncesiz diyelim. Akıl edemiyor. Ben bana nasıl aşık olduğunu bildiğimden sabrettim. O da zamanla baktı ki beni üzüyor değişti. Siz de konuşsanız karşınıza alıp ?

Yok ya biktim ben bu adamdan.ben ozluyorm o takmiyo.crhennemin dibi kadar uzakta sabahtan beri bi gunaydin o kadar buiz aramasak belki de aramiycak.salaklik bende niye ariyosam... bi de evlenicez yani biz.. ya insan bi merak etmezmi yaaa.. yogunluk ne ya bizdr calisiyoruz cok mu zor be okuz
ben de sevgılı iken , sagolsun eşim mesajlasmayı sevmez bırde ayrı sehırlerde sadece ızınlerde gorusuyoruz yuz yuze sayılı oda... ve askerı okulda oldugu ıcın arayamaz dı tel t
yasak tı..ben cıldırırdım mesajlasmayı sevmıyorum dıye benle kavga ederdı:( eee be adam arayamıyorsun uzaksın da ee bız sevgılıyız hanı ...insan ilgı beklıyor... işte erkekler yanı ... yapacak bırsey yok sımdı evlıyız neysekı hıc cekılmez bırısıydı sagolsun...

Gezip tozup baskalariyla mi konusuyor yoksa sadece calisiyor mu? Keyfine nasil bakiyor? Benim esim de nisanliyken ben aramadan genelde o aramazdi çünkü o da cok yoğun calisiyor..
Yok canim baskalari fln yok.. yapmaz sever beni bunu biliuorum.ama ne biliyim insan bi kisacik da olsa bi sevindirir yaa..

ben de sevgılı iken , sagolsun eşim mesajlasmayı sevmez bırde ayrı sehırlerde sadece ızınlerde gorusuyoruz yuz yuze sayılı oda... ve askerı okulda oldugu ıcın arayamaz dı tel t
yasak tı..ben cıldırırdım mesajlasmayı sevmıyorum dıye benle kavga ederdı:( eee be adam arayamıyorsun uzaksın da ee bız sevgılıyız hanı ...insan ilgı beklıyor... işte erkekler yanı ... yapacak bırsey yok sımdı evlıyız neysekı hıc cekılmez bırısıydı sagolsun...
Aynen bizde de var o.. mesajlasmayi sevmiyomuss e mübarek su zamana gelene kadar ugrastin gunde yirmi kez ariyodun

Şimdiki eşimle ben de yaşamıştım buna benzer sorunları. Keyfine bakıyor demeyelim de düşüncesiz diyelim. Akıl edemiyor. Ben bana nasıl aşık olduğunu bildiğimden sabrettim. O da zamanla baktı ki beni üzüyor değişti. Siz de konuşsanız karşınıza alıp ?
Defalarca konustukk haklisin askm yogundum askm... zaten surekli yaptigi bisey degil dengesizz sadece.ama suan ozlem var biraz daha fazla sefkatli olsa krske

Yok canim baskalari fln yok.. yapmaz sever beni bunu biliuorum.ama ne biliyim insan bi kisacik da olsa bi sevindirir yaa..
Ya benimki hayatta mesaj atmazdi. 1 buçuk yil nişanlı kaldık en fazla 5 tane mesaj atmistir o kadar. Mesajlasmayi hic sevmez. Bence abartiyorsunuz sizi sevdiginden de eminseniz sorun yok bence. .

Aynen bizde de var o.. mesajlasmayi sevmiyomuss e mübarek su zamana gelene kadar ugrastin gunde yirmi kez ariyodun
aynen aynen bide o var tabi:) önce ararlar üzerine duserler falan sonra noldu ne degıstı ??? garantıye aldı tabı ayrılma durumu olmaz kussek affeder falan olunca rahatlıyolar..yok sevmıorum mesajlasmayıda yok soyle yok boyle ee o zman hıc arama olsun bıtsın yanı... aramızda bır sey kalmasın dmı..

Burdayken dipdibeyken surekli ariyisun soruyosun ilgi manyagi yapiosun. .uzaklasinca ne okuzluk...bi gitmeden 1 ay once evlemme tekligi etti iyimi.. ama giy gide odunn
Valla bu tarz durumlarda ben altinda art niyet ararim kimse kusura bakmasin.yaninda kim var acaba aramiyo msj atmiyo.egitimde yaanliz degildir sanirim beyefendi.ne demek ewlenme teklifi ettigi birine msj atmamak ya.bu 3 haftasini nasil degerlendirme planlarinda acaba seni yok sayiyor.sinirden patlarim valla.sende arama canim ne hali varsa gorsun okuz

aynen aynen bide o var tabi:KK66: önce ararlar üzerine duserler falan sonra noldu ne degıstı ??? garantıye aldı tabı ayrılma durumu olmaz kussek affeder falan olunca rahatlıyolar..yok sevmıorum mesajlasmayıda yok soyle yok boyle ee o zman hıc arama olsun bıtsın yanı... aramızda bır sey kalmasın dmı..
Aman yaa kiyamiyorm millet cekiyo restini ben yapamiyorm

Valla bu tarz durumlarda ben altinda art niyet ararim kimse kusura bakmasin.yaninda kim var acaba aramiyo msj atmiyo.egitimde yaanliz degildir sanirim beyefendi.ne demek ewlenme teklifi ettigi birine msj atmamak ya.bu 3 haftasini nasil degerlendirme planlarinda acaba seni yok sayiyor.sinirden patlarim valla.sende arama canim ne hali varsa gorsun okuz
Toplamda 30 erkek var.. lojmanda da bi odada 5 kisi kaliyolar onlari kiskancak halim yok tabi ama iki insan gorunce beni unuttu

Valla hanımefendi bu devirde arayıp sormayandan çok durmadan arayıp bunaltanlardan şüphe etmek lazım.Acaba bir haltlar mı karıştırıyor da üstüne kapatmak için ilgi manyağı yapıyor falan filan :KK14:

Konu sahibi, arkadaşların da dediği gibi çoğu erkeğin yapısı böyle.Hatta bazısı artık karşı taraftan bekliyor aranmayı.Roller değişiyor.Belki de güzelce konuşup anlatırsanız hareketlerine çeki düzen verebilir.Fakat iğneleyerek anlatma yolunu seçerseniz ya da trip atarsanız yapacağı varsa da yapmaz.

Back
X