Cok sinirliyim cok...kocamın ailesine sinir oluyorum yüz verince astar isetyen tiplerden kolumu zor kurtardm zorda olsa arama mesafe koydum ama COCUK olasıyla kadar cocuk olunca oda bitecek herneyse..1yıllık evliyim kocam herkes gibi basta bu yüzünü göstermedi ama cok ana kuzusu cıktı kv ise ogluna deli gibi düşkün hedefimizden haberi olmasını isteyen gecenin 12sinde arayıp eee bugün naptınız diyen meraklı yüzsüz görgüden yoksun dedikoducu bir tip hayr bana napıyosun die soruyoruz sonra benim naptıgımı tüm sülaleye anlatıyor hiç özelim yok...konumuz ise basta dikkatimi cekmiyordu ne zaman annemler gitsem kocam ertesi günü kendi ailesine götürüyo ne zaman kendi ailem bana gelse ertesi gün kendi ailesini cagırıyo zamanla sinir olmaya başladım her sefernde bunu yapıyo aartık annemlerrde cok gitmez oldum sırf ödeştirmesn hemen die.dün annemler bizdelerdi aylar sonra cagrırkende düşündüm yarın kv ye gideriz die ki düşündügm gibi oldu aradı annemlere gidelim die hayır bugün yılbaşı kutlamıyrz ama en azından ben güzel bi yemek yaparm yeriz bi canlı muzige gideriz diyorum adama bak aradı anneme gidelim die ya gene pişman etti beni ;(((