Sinirden çatlayacam!

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sanırım devamli evde olduğunuz için depresyona girmişsiniz arkadaşınız yokmu toplanin evde birşeyler yapın

3 doğum yaptım ilkinde hamileliğim çok güzeldi kızımda sakin bi bebekti diğerlerinde çok sıkıntılı stresli geçti ve onlarda o kadar huysuz bebeklerdi tabi herkeste böyle olmayabilir. Güzel şeyler düşünün bebeğinizi düşünün sakin kalmaya çalışın. Sevgiler

Valla bilmiyorum ama bende cok aglayan biriydim hamileligimde bebeğim dogdu 3aylik 3aydir ağlıyor benim yüzümden mi yani kafamda deli sorular...

İstisnalar olsa da çok duyuyorum sağdan soldan. Sakin huzurlu annelerin bebekleri de öyle oluyor buna çok inanıyorum.

sanırım devamli evde olduğunuz için depresyona girmişsiniz arkadaşınız yokmu toplanin evde birşeyler yapın
Evde oturmaktan bıktım zaten. Artık misafir ağırlamak bile istemiyorum. O kadar yoruluyorum ki onlar gittikten sonra. Sadece 1 arkadaşım evli onda toplaniyoruz. Çıkıyorum birilerine gidiyorum ama her seye sinirleniyorum haftada bir aglama krizine giriyorum. Bir şeye alinmasam bile ailemleilgili problemleri aklima getirip ağlıyorum o da olmasa ruyalarda ağlıyorum

Bence pskologa gidebilirsin senin icin dha iyi olur belki ki dogmdan sonraki kafa daha bi bambaska oluyo evlere senlik ..

Canim ya kurup durma kafanda böyle herşeyi.
Benim de ilk hamileliğim çok zordu, hoş bu da çok kolay değil, sadece bir tık daha iyi.
Ama 10 haftadır daha hic ağlamadım abuk subuk biseye, ben şok kendime

Eve ahşap boyama falan yapıyordum ben o dönem, su bazlı boyalarla.iyi geliyordu, sende bir uğraş bulmaya çalış, bebeğine günlük yaz mesela.
Sağlıkla doğur inşallah ☺

9 ay geçmez kız böyle ağla ağla nereye kadar

Bence pskologa gidebilirsin senin icin dha iyi olur belki ki dogmdan sonraki kafa daha bi bambaska oluyo evlere senlik ..

Sonuçta ilaç vermeyecek. Sorunlarımı konuşacak insanlar var etrafımda. En başta eşim var. Bendeki sorun geçer de bebeğime bir şey olmasa

Bebeğe yansır derler sakin olmaya çalışın
Ama hissettiklerinizde normal iki gün evde kalsam üçüncüye boguluyorum
Bende 21 haftalik gebeyim bu ara açıkçası soğuktan ve de salgin hastalıklardan korktuğum için pek çıkmıyorum evden dışarı bende bunalıyorum çok şükür iki minigim var onlarla oyun oynuyoruz habire aktiviteler yaparak

Sonuçta ilaç vermeyecek. Sorunlarımı konuşacak insanlar var etrafımda. En başta eşim var. Bendeki sorun geçer de bebeğime bir şey olmasa
Nerden biliyorsun iyi gelmese bukdr insan gitmezdi bence hem belki de hamile olsanda verebilecegi bisey vardir hani bu seklde kendni esini bebegni uzmektense ... hamilelkte bi durum oldgnda kar zarar hesabi yaparak bazen ilac verebiliyolar ... ayrica gittfm yerde 8 9 saat kalmam gerekiyor yazmissin esin biraksin taksiyle don sonra yahut taksiyle git esin alsin ne bileyim insan kendne iyi gelecek seyleri yapmali ...

En masum ilacı verse bile içmem. Dişim ağrıdığında parol bile içmedim. Benim problemim dışarı cikamamak degil. cok dışarı çıktığım hafta bile ağlama krizine girebiliyorum. Bir şekilde sebep bulup çok fazla ağlayabiliyorum mesele dışarı çıkmak değil sadece

En masum ilacı verse bile içmem. Dişim ağrıdığında parol bile içmedim. Benim problemim dışarı cikamamak degil. cok dışarı çıktığım hafta bile ağlama krizine girebiliyorum. Bir şekilde sebep bulup çok fazla ağlayabiliyorum mesele dışarı çıkmak değil sadece. Taksi konusuna gelince ev almak için bebiş doğana kadar bi miktar para biriktirmemiz lazım. Biraz birikimimiz var aileler de yardım edecek.Aylık kendimizi mutlu etmek için ayırdığımız para arada kıyafet alışverişi ve dışarda yemek için kullanıyoruz şimdilik

Ne kadar gergin olursan bebek de gerilir. Kizkardesim hamileligi boyunca gergindi. Oglu kolikti. 8 aylik olana kadar susmadan agladi. Ben cok rahattim. Karnimda onu sevdim, ona sarkilar soyledim. Oglumun bebekligi hep mutlu, guler yuzlu idi.

Hergun de gezecek deglsinya ayda 1 2 yakn mesafe icin 20 30 tl tutar en fazla herneyse disari cikamiyorm gbi yazdgni okuustum ondan o yonde yazdim da kizma ama biraz diksin sanki parol zararsiz diyorlar dis agrisi cekmek hamile bedeninde bi iskence yani acik degilsij soylenenlere ne diyelim ki Allah yardmcn olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…