gitsin gidecek tabiNapsın adam kuzeninin düğününe mi gitmesin?
Bu teyzesinin kızı yapmış aralarını.Siz neden gitmiyorsunuz? Ve eski sevgilisi ne alakası var o gidiyor?
Ya ben kiskanma duygularimi yitirdim yada kiskanclik kadinlar aradinda fazla abartiliyor2 senedir birlikteyiz.
Sevgilimin teyzesinin kızının düğünü var.
O düğünde sevgilimin eski sevgiliside olacak.
Ben çok çok kıskanç bir insanım bunu kendime çok sıkıntı ediyorum düşündükçe o ortamı çıldırıyorum.
Kızlar bu normal mi yoksa ben haklı mıyım?
Aynı salonun içinde olacaklarını düşününce kafayı yiyorum.
Canım keşke senin gibi düşünebilsem.Ya ben kiskanma duygularimi yitirdim yada kiskanclik kadinlar aradinda fazla abartiliyor
Kendimi sizin yerinize koyunca eger sevgilime zaten onunla konusmayacagi dansetmeyecegi icin guveniyorsam sorun yok eee zaten mecburda gitmeye
Ama yok zaten guvenmiyorsam benim o insanla ne isim var ki diye dusunurum
Size ve gereksiz kiskanclik yapan tum kadinlara diyorum ki eften puften meseleleri kiskanclik mevzusu yapip hayati kendinize zehir etmeyin lutfen
Haklı olarak kabullenemiyorsunuz fakat sizde yanında olmak istediğinizi belirtin benceBu teyzesinin kızı yapmış aralarını.
Sevgilim Kocaelide
Kız Sakarya da kuzeni de orada.
Düğünde orada olacak.
Bu durumu kabullenemiyorum
Sizce nasıl davranmalıyım kızlarSen de git dügüne.Oturup kafanda kuracagina orada yaninda olursun sevgilinin.
Kızın arkadaşı sıfatıylaEski sevgili ne vasıfla geliyor?
Gittim diyelim kendimi kabul ettiririmHaklı olarak kabullenemiyorsunuz fakat sizde yanında olmak istediğinizi belirtin bence
Evet rahatsız edici ama sinirden kafayı yiyecek kadar değil.gitsin gidecek tabi
ama
çok rahatsız edici bir durum.
İlişkinizin ciddiyeti hakkında bi fikrim yok fakat rahat ve güleryüzlü bir hanımefendi olabilirsinizGittim diyelim kendimi kabul ettiririm
Sence nasıl davranmalıyım
Bu teyzesinin kızı yapmış aralarını.
Sevgilim Kocaelide
Kız Sakarya da kuzeni de orada.
Düğünde orada olacak.
Bu durumu kabullenemiyorum
Ailelerimiz tanıştı. Gayet güzel bir şekilde ilerliyoruz.İlişkinizin ciddiyeti hakkında bi fikrim yok fakat rahat ve güleryüzlü bir hanımefendi olabilirsiniz
Güvenemiyorum hiç yapamıyorum.Abartma .İfadelerini bi başka gözle oku anlayacaksın.İnanılmaz korkunç bir olay gibi anlatıyorsun.
Bitmiş gitmiş ne var bunda.Böyle hayat geçer mi? Varsa gönlü seninle niye olsun?
Biraz kendine ve ilişkine güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?