- 20 Ağustos 2015
- 460
- 388
- 33
- Konu Sahibi misslola35
-
+1Siz de sosyal medya üzerinden tebrik edin. Sizi sinir etmek için yaptığı belli. En iyi cevap sinir olmadığınızı göstermek bence
O fikir neyse ben duymak isterimAklıma bi fikir geliyor ama bilemedim
Valla derdim de yanlış anlaşılmaktan korkuyorum yanlış anlaşılma uğruna ban yemiyimO fikir neyse ben duymak isterim
Sen ne zamandır ban yemiyordun dimi belki zamanı gelmistirValla derdim de yanlış anlaşılmaktan korkuyorum yanlış anlaşılma uğruna ban yemiyim
Ağzından yel alsın banman yemiyim ya (maşallah de kız) :))Sen ne zamandır ban yemiyordun dimi belki zamanı gelmistir
Valla derdim de yanlış anlaşılmaktan korkuyorum yanlış anlaşılma uğruna ban yemiyim
Çok eski üye sayılmam, ban yiyince ne oluyor ki?Sen ne zamandır ban yemiyordun dimi belki zamanı gelmistir
Siteden bi sure uzaklaştırılıyorsunÇok eski üye sayılmam, ban yiyince ne oluyor ki?
Tututu maşallah kız.konu sahibi kusura bakma konunu kaynatmak değil niyetimiz affetAğzından yel alsın banman yemiyim ya (maşallah de kız) :))
Anladım, ne yapınca oluyor bu? Küfür gibi mi?Siteden bi sure uzaklaştırılıyorsun
Küfür,konu dışı yorum şu an bizim yaptığımız gibi(yakacaksın beni ):)) bir de polemik vay be ezberlemişimAnladım, ne yapınca oluyor bu? Küfür gibi mi?
O zaman burda kapatalım.Küfür,konu dışı yorum şu an bizim yaptığımız gibi(yakacaksın beni ):)) bir de polemik vay be ezberlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?