Sinirden çıldırmayayım da ne yapayım

kızın numarasını bul ara de ki ben x in eski sevgilisiyim düğün davetiyenizi alıp bana göndermiş ne yapmaya çalıştığını anlayamadım sevgilim bu durumdan hiç hoşlanmadı x i dövmek istiyor lütfen x e mukayet ol benm üçqen fiçutlu sevkılm onu dövecoh de

Çıldıracağım bu erkekler neden böyle?? Yapar abi onlar ne olsa yapar. Bende bugün bir erkek yüzünden sinirlere binmis haldeyim. Mideme kramplar giriyor resmen. Nasil bizi bu kadar çıldırtmayi beceriyorlar. Ben senin yerinde olsam davetiye falan yırtıp atar cevap bile vermem. Defolsun ne hali varsa görsün.

Beni üzmek için yapmamış olması gibi bir ihtimal yok eğer öyle bir niyeti olmasa hoşlanmadığım bir kişiyle göndermezdi davetiyesini..
Zaten sinirimde güzel ayrılmışken böyle bir tavır takınması

Evlenirken aklında hala eski sevgilisini gıcık etmek varsa bu karakterdeki bi insan evlilik hayatında mutlu olamaz zaten. Üzülmenize katiyen değmez. Gülün geçin. Ben olsam adamın evlendiği kadına üzülürdüm. Boşver yoluna bak sen uğraşma böyle karaktersizlerle

Ya eski sevgilin sen sinirlen diye dügün davetiyesi yolluyosa ben burda en çok müstakbel karısına üzülürüm... Demekki adamin akli hala sende. Ugrasmak icin bile olsa boyle bisey yapmasi aklima baska bisey getirmiyo.

Ben olsam nisanlisina gonderirdim. Evleniyormussunuz hayirli olsun bana davetiye geldi ama davete icabet etsem garip olur belki diye buradan tebrik etmek istedim, mutluluklar yazarim gerisini onlar dusunsun.

Bu yazıya bir de çeyrek altın fotosu eklerdim walla

Benim tadım kacacagına o densizin tadı kaçsın,haketmişte...

ya demiyim dedim de eski sevgili baya bi arsızmış bu ne ya her yorumunda ayrı ayrı şok yaşatıyor bana yaptıklarıyla yanlış anlamanı istemem sadece bi fikir sende onun davetine yakışıklı bir beyle icabet et bu illa sevgili olacak değil kuzen olur bi arkadaş olur o bunları bilmesin yeter ona kıymetinin yerin de yellerin estiğini göster yeter Mazef fikir buydu canımcım

buda on numara fikirmis valla.tebrik ederim

Güzelce giyinip düğününe gidip gelin masasını en net bakan yere oturup düğün pastasından yiyin. Belli ki sizi unutamamış düğünde biraz daha gorsun. 50 tl de para takın kadına sizi kurtardığı için sadakaniz olsun. Sonra sizde kendi düğününüze cagirirsiniz diyeceğim ama aklınıza gelir mi şüpheliyim

Bugün ilk defa sayenizde güldüm :)
Aynı fikri şimdi bana kuzenimde vermişti ama ben pek cesaret edemem tutamam kendimi diye..

Daha iyi bir fikrim var o pastayı kafasına geçirmek daha mantıklı geliyor şu anda.

Bugün ilk defa sayenizde güldüm :)
Aynı fikri şimdi bana kuzenimde vermişti ama ben pek cesaret edemem tutamam kendimi diye..
Kendini tutamayacak ne var gidip o şuursuza ya ben sinirimden yaptım bunu diye dökülmezsin herhalde ya da yanında ki kişiden destek isteyebilirsin bu konuda kendime hakim olamazsam ortamı idare et diye valla çatır çatır çatlar bunu yaparsan senin de için soğur fena mı?

Ayrılmışsın bitmiş.Önüne bak.

Hanımlar düne göre daha iyiyim en azından öfkem biraz yatıştı.
Ama ilk defa içimde bir intikam alma duygusu var.Düğüne gitmeyeceğim her şeyden önce bunu onun nişanlısına bir saygısızlık yapmış gibi hissederim.
Bunu bastırmaya çalışıyorum çünkü bir şeyler yaparsam kendini bir şey sanacak.
Yapmazsam da kendi kendimi yiyip oturacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…