- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
bugün annem, teyzem, babaannem, anneannem toplanmışlar. Kayınvalidemi çağırmışlar, oturmaya. Braz hoş beşten sonra konumuza gelelim demişler. Kayınvalideme yok düğünün tüm masraflarını siz karşılayın, kim ne takacak, bilmem ne bilmem ne. Onlarında durumu yok sadece mobilya ve beyaz eşyayı karşılayabilecekler kadında böyle demiş o öyle dedikçe üstüne gitmişler. karşılayın da karşılayın diye o kadar sinirliyim ki aileme sonuçta oturmaya diye çağırıp bu konuları konuşmanın ne anlamı var. ben duymayım diye de tembihlemişler. niişanlım anlattı bana da söyleme dedi, anneminde teyzemle yazışmasını okudum merveye anlatmadık daha bilmem ne yazmışlar.
arkamdan iş çevirmelerine çok sinirliyim napmalıyım bi akıl verin
Çok ayıp olmuş.
Ailen seni ne kadar zor duruma düşürmüş.
Bence konuş,bir daha karışmasınlar senin hayatına.
ben olsam gidip açıkca konuşurdum çok ayıp bu tarz şeyler
konuşucam canım merak etme arkadan nasıl iş çevirilirmiş göstericem ben onlara
ne kadar para gözsünüz demeyi de unutma canım
Gerçekten çok ayıp. Kayınvalidenizle bu yüzden aranız bozulsa ne olacak yani bazen kaş yapayim derken göz çıkarıyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu kadar laf soylediginiz insanlarin aileniz oldugunin farkindasiniz degil mi? Neler yazmissiniz tuylerim diken diken oldu. Ne olursa olsun sizin aileniz. Ne kadar hazirmissiniz cekip gitmeye.
tamam beyaz eşya ve mobilyayı alacaklarmı gayet güzel..birde uygun yollu altın takılır..
borç olduktan sonrada çok takılmasının manası yok sonuçta borca gider ozaman takılanlarda..
sakin ol güzelim hiddetlenme böyle yarın kayınvalidene kızdığındada anne kucağına sığınacaksın bak demedi deme..
yok canım illa düğün masraflarının hepsini karşılamaları gerekiyormuş kayınbabanın damat yaparsa olmazmış ay çıldırcam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?