sinirden cümle kuramıyorummmmmm :@

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
bugün annem, teyzem, babaannem, anneannem toplanmışlar. Kayınvalidemi çağırmışlar, oturmaya. Braz hoş beşten sonra konumuza gelelim demişler. Kayınvalideme yok düğünün tüm masraflarını siz karşılayın, kim ne takacak, bilmem ne bilmem ne. Onlarında durumu yok sadece mobilya ve beyaz eşyayı karşılayabilecekler kadında böyle demiş o öyle dedikçe üstüne gitmişler. karşılayın da karşılayın diye o kadar sinirliyim ki aileme sonuçta oturmaya diye çağırıp bu konuları konuşmanın ne anlamı var. ben duymayım diye de tembihlemişler. niişanlım anlattı bana da söyleme dedi, anneminde teyzemle yazışmasını okudum merveye anlatmadık daha bilmem ne yazmışlar.

arkamdan iş çevirmelerine çok sinirliyim napmalıyım bi akıl verin

ben olsam gidip açıkca konuşurdum çok ayıp bu tarz şeyler

Çok ayıp olmuş.
Ailen seni ne kadar zor duruma düşürmüş.
Bence konuş,bir daha karışmasınlar senin hayatına.

Çok ayıp olmuş.
Ailen seni ne kadar zor duruma düşürmüş.
Bence konuş,bir daha karışmasınlar senin hayatına.

konuşucam canım da nişanlımın ailesi kızım şimdi bi şey deme nasıl olsa onlar sana anlatacak demişler, bir de neymiş efendim böyle olacağını bilseler düğün istemezlermiş allahım nasıl bir ailem var benim yaaa

Gerçekten çok ayıp. Kayınvalidenizle bu yüzden aranız bozulsa ne olacak yani bazen kaş yapayim derken göz çıkarıyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçekten çok ayıp. Kayınvalidenizle bu yüzden aranız bozulsa ne olacak yani bazen kaş yapayim derken göz çıkarıyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sorma yaaa, bi evleneyim uzak olmak istiyorum şimdi arkamdan iş çeviren sonra neler yapar kim bilir

Bu kadar laf soylediginiz insanlarin aileniz oldugunin farkindasiniz degil mi? Neler yazmissiniz tuylerim diken diken oldu. Ne olursa olsun sizin aileniz. Ne kadar hazirmissiniz cekip gitmeye.

Bu kadar laf soylediginiz insanlarin aileniz oldugunin farkindasiniz degil mi? Neler yazmissiniz tuylerim diken diken oldu. Ne olursa olsun sizin aileniz. Ne kadar hazirmissiniz cekip gitmeye.

aileler çocukların arkasından kuyu kazıp iş çevirmezler, söyledikleri duyulmasın diye milleti sıkı sıkı tembihlemezler ama haklısın bohçamı toplamıştım yatağın altında hali hazırda bekletiyordum iş çevirdiklerinde çıkıp gideyim diye

Sizinle tartisacak durumda degiliz. Belli ki sizin goruslerinizle benimki uymuyor. Ben ne olursa olsun bunlari diyemezdim. Neyse umarim bu kadar laf soylediginiz insanlara muhtac olmazsiniz ilerde. Yada laf soyledikleri insanlar sizi ilerde pisman etmez.

Yaptıkları yanlış bile olsa senin için iyi olmuş.Azıcık zorlansınlar kız alırken kayıngiller :) Sen de ailene kızma.Sitem edeceksen tamam da,kızmak olmaz büyüklere.

tamam beyaz eşya ve mobilyayı alacaklarmı gayet güzel..birde uygun yollu altın takılır..
borç olduktan sonrada çok takılmasının manası yok sonuçta borca gider ozaman takılanlarda..

tamam beyaz eşya ve mobilyayı alacaklarmı gayet güzel..birde uygun yollu altın takılır..
borç olduktan sonrada çok takılmasının manası yok sonuçta borca gider ozaman takılanlarda..

yok canım illa düğün masraflarının hepsini karşılamaları gerekiyormuş kayınbabanın damat yaparsa olmazmış ay çıldırcam yaa

sakin ol güzelim hiddetlenme böyle yarın kayınvalidene kızdığındada anne kucağına sığınacaksın bak demedi deme..

bence aileni hiç kırmadan orta yolu bul, benşm bir arkadaşımın annesi de böyleydi en son set alıcaklar, arkadaşımşa nişanlısı gitti kuyumcuya bize herşeyin iki katı fiyatını söyle dediler,,, kız aldı 1500 lük set annesi biliyor 3000 ,,,
kırma anneni aileni, sen arabuluculuk yap,,, nişanlına da ailenle ilgili bir şey söyletme,,,

yok canım illa düğün masraflarının hepsini karşılamaları gerekiyormuş kayınbabanın damat yaparsa olmazmış ay çıldırcam yaa

nikah yapın biz öyle yaptık eşimle babamda benzer bir şey yaptıda:))
eşim gayret etti elinden geldiğince..hepsi ağır gelebilir..yatak odasını alıyormu sizinkiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…