- 5 Şubat 2014
- 944
- 366
- 158
- Konu Sahibi cillibombom
-
Ailenize kızabilirsiniz ama karşı tarafa kötü göstermemelisiniz belki şuan farketmiyorsunuz ama aileniz seni düşünüyor sizi düşünüyor diğer taraf borç altına girmiyor siz gireceksiniz ve ömrünüz borç ödemekle geçecek diye bir konuşmaya çağırmışlar bilemem ama bana ters geldi aileden başka her şey bulunur ve kimse kendi öz ailen gibi olmaz istesen de olamazEvli değilim henüz bekarım ama az çok şu kk da okuduklarımdan yola çıkarak diyorum ki sessiz kaldıkça iyi görünmeye çalıştıkça insanları enayi yerine koyuyorlar ve aileni arkana aldığın kişiler bir yerde seni basit görmeye başlıyor
Evli misiniz merak ettimvalla diğer konularınızı okumadım herşeyden bağımsız yazıyorum...evlilik işini resmen ticarete döküp daha evlenmeden, karşıdaki ailenin maddi durumuna bakmaksızın, bana ne takacaksınız , herşeyin en pahalısı olsun zihniyetin de olup üstüne bir de yapmak zorudalar diyenleri okuyup okuyup şok olduktan sonra, sizin bu tavrınızı takdir ettim...
gerçekten nişanlınızın ailesinin durumunu anlayıp yapabilecekleri kadarıyla yetinebiliyor ve onları şıkıştıranlara kızabiliyorsanız (aileniz bile olsa) size helal olsun..
Bekar olmana ragmen Masallahin var canim.ama coook haklisin
Evli misiniz merak ettim
demez olur muyum hayatım ya annem babam demicem gidip sayıp sövücem o kadar doldum daha 2 ay oldu nişanlanalı of nedir bu ya edepsizlik diz boyu ama nasıl olsa açıcam ağzımı yumucam gözümü
çizelgede görüldüğü üzere evliliğimin 6. senesindeyim. ben de neden merak ettiğinizi merak ettim
Bence evli ya da bekar olmakla bir ilgisi yok.bekarken de boyle dusunuyordum ailem de boyle dusunuyordu dugune kadar ne takacaklarini bilmiyordum merak da etmedim. Daha cok aile yapilarini birbirleriyle iliskilerini vs merak ettim ve bize geldiklerinde de tabi ki hic maddi konusma gecmedi..Cizelge falan bilmiyorum genelde bekarken insanlar bu sekilde konusuyorlar o yuzden sordum
Bence evli ya da bekar olmakla bir ilgisi yok.bekarken de boyle dusunuyordum ailem de boyle dusunuyordu dugune kadar ne takacaklarini bilmiyordum merak da etmedim. Daha cok aile yapilarini birbirleriyle iliskilerini vs merak ettim ve bize geldiklerinde de tabi ki hic maddi konusma gecmedi..
Ben maddi manevi kendimi yeterli gormusum ki evlenmeye karar vermisim..baskalarindan biseyler beklemek pazarlik yapar gibi bu konulari konusmak burdaki bircok bayan gibi bana da hic dogru gelmiyor..
Soyle soyleyim eger evli olup da hala boyle dusunuyorsaniz esinizin ailesi yonunde boyle bi sikinti yadamamissiniz demektir veya esiniz size bu konuda bi sikinti hissettirmemistir.evlenene kadar ben de boyle düşünürdüm ama maalesef aile yonunden umdugum gibi olmadi.sonuctaben de esim de kendi imkanlarim8zla evlendik kimseden bi beklentim de olmadi ama boyle olunca inanin anadolu kulturu mu diyelim ne diyelim ama davraniskariyla bunu hissettirdiler.yani demem o ki kiz evi biraz o agirligini hissettirecek.
valla diğer konularınızı okumadım herşeyden bağımsız yazıyorum...evlilik işini resmen ticarete döküp daha evlenmeden, karşıdaki ailenin maddi durumuna bakmaksızın, bana ne takacaksınız , herşeyin en pahalısı olsun zihniyetin de olup üstüne bir de yapmak zorudalar diyenleri okuyup okuyup şok olduktan sonra, sizin bu tavrınızı takdir ettim...
gerçekten nişanlınızın ailesinin durumunu anlayıp yapabilecekleri kadarıyla yetinebiliyor ve onları şıkıştıranlara kızabiliyorsanız (aileniz bile olsa) size helal olsun..
cok afedersin canım ama annen ve teyzen sana resmen satın alınacak bir mal muamelesi yapmıslar bunlar cok ayıp seyler...
bence sen kayınvalidene git konus, olayın senın bilgin dısında oldugunu, senin asla böyle taleplerin olmadıgını soyle..
cunku emin ol evlendikten sonra esinin akrabaları tarafından cok konusulur bu mevzu..
Ben ailene hak verdim benim de annem altin istemisti pat diye nasil utanmistim.meger bu isler boyle yuruyormus.yoksa bedavaya gidecektim:)hicbisey istemessen de degerin olmuyor evlendikten sonra değişiyor
kendi değerinizi altınla ölçüyor ve yoksa bedavaya gidecektim diyebiliyorsanız o işte siizn sorununuz beni bağlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?