sinirden cümle kuramıyorummmmmm :@

Ailenle aranı bozmadan tatlı tatlı konuş. Kayınvaliden tarafına da kusura bakmayın yanlışlık olmuş falan de hani öyle değillerdir de çünkü ilerde nolur nolmaz yüzüne vurmasınlar

12-01-2015 ♥

Ailenize kızabilirsiniz ama karşı tarafa kötü göstermemelisiniz belki şuan farketmiyorsunuz ama aileniz seni düşünüyor sizi düşünüyor diğer taraf borç altına girmiyor siz gireceksiniz ve ömrünüz borç ödemekle geçecek diye bir konuşmaya çağırmışlar bilemem ama bana ters geldi aileden başka her şey bulunur ve kimse kendi öz ailen gibi olmaz istesen de olamazEvli değilim henüz bekarım ama az çok şu kk da okuduklarımdan yola çıkarak diyorum ki sessiz kaldıkça iyi görünmeye çalıştıkça insanları enayi yerine koyuyorlar ve aileni arkana aldığın kişiler bir yerde seni basit görmeye başlıyor

Son düzenleme:
Ben ailene hak verdim benim de annem altin istemisti pat diye nasil utanmistim.meger bu isler boyle yuruyormus.yoksa bedavaya gidecektim:)hicbisey istemessen de degerin olmuyor evlendikten sonra değişiyor

Bekar olmana ragmen Masallahin var canim.ama coook haklisin

Evli misiniz merak ettim

Bekar olmana ragmen Masallahin var canim.ama coook haklisin

Teşekkür ederim canım yaşamasam da gördüklerimden tecrübe ediniyorum diyeyim kişi kendi değerini bilmeli sonra karşındakinden değer beklemeli Ailemize sırtımızı dönersek onları kötülersek kime güveniriz bu devirde artık ve zaten kötülüyordun kötüydün belki sende demezler mi aileni kötüledin bizi de kötürlersin bizi de satarsın demezler mi insana ben anneden başka kimsenin karşılıksız sevdiğine inanmıyorum tek menfaati olmadan seven annedirailenin de değeri bilinmeli bu devirde yoksa mal alıyorlarmış gibi davranırlar

Son düzenleme:
demez olur muyum hayatım ya annem babam demicem gidip sayıp sövücem o kadar doldum daha 2 ay oldu nişanlanalı of nedir bu ya edepsizlik diz boyu ama nasıl olsa açıcam ağzımı yumucam gözümü

Ağzını açıp gözünü yummadan bir aileni dinle bakalım
Neyi ne ölçüde söylemişler
Konuşmalar aktarılırken pireler deve olur bunu unutma asla
Çarpıtılan laf varsa sonradan çok utanırsın
Nişanlın bile olsa kimsenin lafıyla ailene çatma sakın
Otur düzgünce konuş, bir hata varsa güzel bir dille anlat
Bunu sana aktaranlara da bir çentik atmayı unutma
Bunları sana yetiştirmek iyi niyetten değil
Bunların yaşımın verdiği tecrube ile söylüyorum
Sakın itidalini kaybetme ailene karşı
O kızdığın aileyi gün gelir kırmızı dipli mumla ararsın

Son düzenleme:
Cizelge falan bilmiyorum genelde bekarken insanlar bu sekilde konusuyorlar o yuzden sordum
Bence evli ya da bekar olmakla bir ilgisi yok.bekarken de boyle dusunuyordum ailem de boyle dusunuyordu dugune kadar ne takacaklarini bilmiyordum merak da etmedim. Daha cok aile yapilarini birbirleriyle iliskilerini vs merak ettim ve bize geldiklerinde de tabi ki hic maddi konusma gecmedi..

Ben maddi manevi kendimi yeterli gormusum ki evlenmeye karar vermisim..baskalarindan biseyler beklemek pazarlik yapar gibi bu konulari konusmak burdaki bircok bayan gibi bana da hic dogru gelmiyor..

Soyle soyleyim eger evli olup da hala boyle dusunuyorsaniz esinizin ailesi yonunde boyle bi sikinti yadamamissiniz demektir veya esiniz size bu konuda bi sikinti hissettirmemistir.evlenene kadar ben de boyle düşünürdüm ama maalesef aile yonunden umdugum gibi olmadi.sonuctaben de esim de kendi imkanlarim8zla evlendik kimseden bi beklentim de olmadi ama boyle olunca inanin anadolu kulturu mu diyelim ne diyelim ama davraniskariyla bunu hissettirdiler.yani demem o ki kiz evi biraz o agirligini hissettirecek.

Size bir konuda sonuna kadar katiliyorum o da su ki kiz evi agirligini hissettirmeli evet ama bunun karsi taraftan talep edilecek altinla vs olacagina inanmiyorum..hatta bence tam tersi eger evlilik oncesi boyle pazarliklar olursa erkek tarafi gelinleri "ALDİKLARİNİ" dusunerek onlardan ev isi vs istemeyi kendilerinde hak gorebiliyorlar..

Ama dediginiz gibi herkesin hayat tarzi yasadiklari farkli..kendi acinizdan siz de haklisiniz..

diğer konumda kayınpederim eşimin düğün için birikimi ile kendine araba almıştı ve ben düğünde maddi olarak yanınızda olamam manevi olarak varım demişti bende ev alıcaz düğün yapıcaz nişanda takısından yemeğine kadar nişanlım ödedi bunları hesaba katarak sadece baban eşyalara yardım etsin dedim çünkü nişanlımın başında stresten saçkıran çıktı.. ona öfkeli arkadaşlar ben arabayı satayım demişti kayınpederimde bende satsın demiştim. evet onlar yada bizimkiler hangisi haksızlık yapıyosa ben gözünün yaşına bakamam kusura bakmasınlar ailem diye kayıramam arkadamdan da annemde olsa iş çevirmesini asla istemem bak bu saat oldu hala gelip böyle böyle konuştuk demediler bekliyorum bakalım

bugün işten fırsatımı bulduğum ilk anda bunu yaptım

Ben ailene hak verdim benim de annem altin istemisti pat diye nasil utanmistim.meger bu isler boyle yuruyormus.yoksa bedavaya gidecektim:)hicbisey istemessen de degerin olmuyor evlendikten sonra değişiyor

kendi değerinizi altınla ölçüyor ve yoksa bedavaya gidecektim diyebiliyorsanız o işte siizn sorununuz beni bağlamaz

1. Nisanlilik doneminde erkek tarafi kiz tarafini arar hal hatir sorar. Kiz tarafi 2 3 sefer de bi. Ailenizin aramamasi daha dogru.
2. Hic bir zaman kendi ailenin acigini karsi tarafin aklina sokma. Kendi ailen %100 haksiz olsa bile...
3. Erkek tarafinin takacagi altin senin degerini, kaca satildigini!!! Asla gostermez. Nacizane hediyedir.
4. %95 erkek tarafini zora sokmamis kiz kiymetsiz olur.

Su an bu yazdiklarim size ters. O yuzden lutfen
Bu yazdiklarimi 4 ay 28 gunden 1 - 2 ay sonra oku
Her seyin gonlunce olmasi dilegiyle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…