- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi cillibombom
-
nikah yapın biz öyle yaptık eşimle babamda benzer bir şey yaptıda:))
eşim gayret etti elinden geldiğince..hepsi ağır gelebilir..yatak odasını alıyormu sizinkiler..
bugün annem, teyzem, babaannem, anneannem toplanmışlar. Kayınvalidemi çağırmışlar, oturmaya. Braz hoş beşten sonra konumuza gelelim demişler. Kayınvalideme yok düğünün tüm masraflarını siz karşılayın, kim ne takacak, bilmem ne bilmem ne. Onlarında durumu yok sadece mobilya ve beyaz eşyayı karşılayabilecekler kadında böyle demiş o öyle dedikçe üstüne gitmişler. karşılayın da karşılayın diye o kadar sinirliyim ki aileme sonuçta oturmaya diye çağırıp bu konuları konuşmanın ne anlamı var. ben duymayım diye de tembihlemişler. niişanlım anlattı bana da söyleme dedi, anneminde teyzemle yazışmasını okudum merveye anlatmadık daha bilmem ne yazmışlar.
arkamdan iş çevirmelerine çok sinirliyim napmalıyım bi akıl verin
iyi bari, kız babam onuda almadı mezara götürecek paraları..yer tutuldu canım yaa alıyolar
iyi bari, kız babam onuda almadı mezara götürecek paraları..
:))) kefenin cebi yok da ne para delisi olduklarını yeni yeni anlıyorum normalde bir kere bile aramadılar kadını babamda babasını bile aramadılar onlar arar hep hal hatır için ilk aradıklarında yaptıklarıyla bravo dedirttiler valla
hayattaki en zor tecrübelerinden birini yaşıyorsun,bu evlilik öncesi stresli bir dönem,sakin ol iki tarafıda idare etmeye çalış
ay geçse şu 4 ay 28 günde huzura ersem ben yaa
bugün annem, teyzem, babaannem, anneannem toplanmışlar. Kayınvalidemi çağırmışlar, oturmaya. Braz hoş beşten sonra konumuza gelelim demişler. Kayınvalideme yok düğünün tüm masraflarını siz karşılayın, kim ne takacak, bilmem ne bilmem ne. Onlarında durumu yok sadece mobilya ve beyaz eşyayı karşılayabilecekler kadında böyle demiş o öyle dedikçe üstüne gitmişler. karşılayın da karşılayın diye o kadar sinirliyim ki aileme sonuçta oturmaya diye çağırıp bu konuları konuşmanın ne anlamı var. ben duymayım diye de tembihlemişler. niişanlım anlattı bana da söyleme dedi, anneminde teyzemle yazışmasını okudum merveye anlatmadık daha bilmem ne yazmışlar.
kendime de çok kızıyorum ama içim acıyo
canım şu konunu okudum,nişanlının babasıda az değilmiş yani,delikanlı oğlu evlenmeden ne alsam kaardırmı diye düşünmüş anlamadım..
bir an önce evleninde şu aile zincirlerini kırın..evlendikten sonra yine para isterlermiki oğullarından..
ay sorma bende dert bir değil ki ... yok canım kesinlikle istemiyorum dedim maddi yönden destek çıkmanı nişanlımda anlayışla karşılad hallettik o konuyu derken al bizimkiler çıktı şimdi bunu da hallederiz başkası çıkar böyle bizde bi an önce halledelim bari de önümüzdeki maçlara bakalım
Çok merak ettim tarzınızda rahatsız edici şeyler vardı.
Bir konunuzu okudum. Düğünsalonuyla ilgil
Kayınpederiniz hakkındaki düşünceleriniz, nişanlınıza söyledikleriniz falan..
Sizin yaptıklarınızdan farkı yok ailenizin.
Üstelik sizin kadar hadsizce de değil.
Yaptıklarınızın hepsi tek tek gelebilir evlendikten sonra karşınıza.
Üstelik arkanızda da kalbi kırık insanlar bırakıyorsunuz.
Eliniz mahkum olacak onların yaptığı sevmediğiniz davranışlara katlanmaya..
Siz zannediyorsunuz ki nişanlınız hep arkanızda sizi pohpohlayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?