Azarlama gibi bir hakkı yok. Sağlık bakanlığı şikayet hattı vardı sanırım oraya şikayette bulunun. Ama doktor bakmak istememekte haklı ameliyatınızı bir başka doktor yaptığı işin artık o doktorun gözetimi altında oluyorsunuz.Arkadaşlar dün konu açmiştım. Böbrek ameliyatı oldum ağrın geçmiyor doktorum da sürekli olur diye geçiştiriyor demiştim. Bugün başka ilçedeki doktora gideyim dedim sıramınaldım ve adam beni muayene etmedi. Başka ilçeden gelen hastaya bakmam senin ameliyatını o yapmış doktorunla iyi anlaşsaydın gibi bir sürü azarladı diywbilirim. Ağrım da çok oturup tartışamadım. Ben sana bakmam dedi beni resmen gönderdi. Ben bu insanı nereye şikayet ederim? Yok böyle bir şey ya. Hani bizim doktor seçme hakkımız vardı bu nasıl oluyor Allah aşkına.
Hastane yönetiminde şikayet birimi var. Ama hiç birsey ifade etmez . Ne yaparsan yap onlara bırsey olmaz. Neyle kanıtlıcan. Bızde diş dr eşime cok kotu davrandı dişi acıp bıraktı yapmıyorum dedı. Eşimin agzına tükürük toplama seyı koymadı. Ee adamın midesi bulandı yok sabret dıyo. Neye sabredım agzı tukruk doldu. Rengi attı esımın falan 2 kere. Adam kızdı Bize yarım bıraktı tedaviyi. Sıkayet yerıne gıttık. Form doldura bılırmıa ama cokk uzun sürer miş bana soylemenız emin olun daha ıyı vs tarzında sacmaladı asla dr lara bısey olmazArkadaşlar dün konu açmiştım. Böbrek ameliyatı oldum ağrın geçmiyor doktorum da sürekli olur diye geçiştiriyor demiştim. Bugün başka ilçedeki doktora gideyim dedim sıramınaldım ve adam beni muayene etmedi. Başka ilçeden gelen hastaya bakmam senin ameliyatını o yapmış doktorunla iyi anlaşsaydın gibi bir sürü azarladı diywbilirim. Ağrım da çok oturup tartışamadım. Ben sana bakmam dedi beni resmen gönderdi. Ben bu insanı nereye şikayet ederim? Yok böyle bir şey ya. Hani bizim doktor seçme hakkımız vardı bu nasıl oluyor Allah aşkına.
Benimde eşim işyerinde elini makineye kaptırmışti en yakın hastanenin acilinde ilk müdahele yapılmıştı dikiş vs 1 hafta sonra kendi ilcemizde el cerrahina gittik yanlış dikilmis zor ikna ettik adamı aynı şeyi söyledi ilk bakan Dr a gitmemiz gerekiyormuş saçma ama böyle bir kural varsa bilemiyorumArkadaşlar dün konu açmiştım. Böbrek ameliyatı oldum ağrın geçmiyor doktorum da sürekli olur diye geçiştiriyor demiştim. Bugün başka ilçedeki doktora gideyim dedim sıramınaldım ve adam beni muayene etmedi. Başka ilçeden gelen hastaya bakmam senin ameliyatını o yapmış doktorunla iyi anlaşsaydın gibi bir sürü azarladı diywbilirim. Ağrım da çok oturup tartışamadım. Ben sana bakmam dedi beni resmen gönderdi. Ben bu insanı nereye şikayet ederim? Yok böyle bir şey ya. Hani bizim doktor seçme hakkımız vardı bu nasıl oluyor Allah aşkına.
okumuş doktor olmus ama insan olamamışArkadaşlar dün konu açmiştım. Böbrek ameliyatı oldum ağrın geçmiyor doktorum da sürekli olur diye geçiştiriyor demiştim. Bugün başka ilçedeki doktora gideyim dedim sıramınaldım ve adam beni muayene etmedi. Başka ilçeden gelen hastaya bakmam senin ameliyatını o yapmış doktorunla iyi anlaşsaydın gibi bir sürü azarladı diywbilirim. Ağrım da çok oturup tartışamadım. Ben sana bakmam dedi beni resmen gönderdi. Ben bu insanı nereye şikayet ederim? Yok böyle bir şey ya. Hani bizim doktor seçme hakkımız vardı bu nasıl oluyor Allah aşkına.
Teşekkür ederimSabime şikayet edebilirsiniz
Zamanında aile sağlığı merkezindeki doktoru saglik bakanligina şikayet etmistim ve ilgililer defalarca beni aradi ve cok yardımcı oldular.Daha sonra aile sağlığı merkezindeki hekimde aramisti durumu toparlamaya çalışmıştı.İnanin bu yönden ilgililer sikayet edin anlasinlar hatalarini.Çünkü bu azarlamalari adet edinmisler artık okumakla adam olunmuyorArkadaşlar dün konu açmiştım. Böbrek ameliyatı oldum ağrın geçmiyor doktorum da sürekli olur diye geçiştiriyor demiştim. Bugün başka ilçedeki doktora gideyim dedim sıramınaldım ve adam beni muayene etmedi. Başka ilçeden gelen hastaya bakmam senin ameliyatını o yapmış doktorunla iyi anlaşsaydın gibi bir sürü azarladı diywbilirim. Ağrım da çok oturup tartışamadım. Ben sana bakmam dedi beni resmen gönderdi. Ben bu insanı nereye şikayet ederim? Yok böyle bir şey ya. Hani bizim doktor seçme hakkımız vardı bu nasıl oluyor Allah aşkına.
Tavrini sikayet edebilirsin ancak canimArkadaşlar dün konu açmiştım. Böbrek ameliyatı oldum ağrın geçmiyor doktorum da sürekli olur diye geçiştiriyor demiştim. Bugün başka ilçedeki doktora gideyim dedim sıramınaldım ve adam beni muayene etmedi. Başka ilçeden gelen hastaya bakmam senin ameliyatını o yapmış doktorunla iyi anlaşsaydın gibi bir sürü azarladı diywbilirim. Ağrım da çok oturup tartışamadım. Ben sana bakmam dedi beni resmen gönderdi. Ben bu insanı nereye şikayet ederim? Yok böyle bir şey ya. Hani bizim doktor seçme hakkımız vardı bu nasıl oluyor Allah aşkına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?