Sinirden delirmek üzereyim.

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Arkadaşlar dün konu açmiştım. Böbrek ameliyatı oldum ağrın geçmiyor doktorum da sürekli olur diye geçiştiriyor demiştim. Bugün başka ilçedeki doktora gideyim dedim sıramınaldım ve adam beni muayene etmedi. Başka ilçeden gelen hastaya bakmam senin ameliyatını o yapmış doktorunla iyi anlaşsaydın gibi bir sürü azarladı diywbilirim. Ağrım da çok oturup tartışamadım. Ben sana bakmam dedi beni resmen gönderdi. Ben bu insanı nereye şikayet ederim? Yok böyle bir şey ya. Hani bizim doktor seçme hakkımız vardı bu nasıl oluyor Allah aşkına.

Geçmiş olsun. Cimer'e yazabilirsiniz.
Ameliyat olduğunuz doktorun bakması tabiki daha uygun ama acil olduğu için bakabilirdi.
Hastaneler bu tür konularda fazla tolerans tanımıyor.

direkt doktor adı soyadı ve çalıştığı kurumu yazın cimerden şikayet oluşturun....

Arkadaşlar dün konu açmiştım. Böbrek ameliyatı oldum ağrın geçmiyor doktorum da sürekli olur diye geçiştiriyor demiştim. Bugün başka ilçedeki doktora gideyim dedim sıramınaldım ve adam beni muayene etmedi. Başka ilçeden gelen hastaya bakmam senin ameliyatını o yapmış doktorunla iyi anlaşsaydın gibi bir sürü azarladı diywbilirim. Ağrım da çok oturup tartışamadım. Ben sana bakmam dedi beni resmen gönderdi. Ben bu insanı nereye şikayet ederim? Yok böyle bir şey ya. Hani bizim doktor seçme hakkımız vardı bu nasıl oluyor Allah aşkına.
Azarlama gibi bir hakkı yok. Sağlık bakanlığı şikayet hattı vardı sanırım oraya şikayette bulunun. Ama doktor bakmak istememekte haklı ameliyatınızı bir başka doktor yaptığı işin artık o doktorun gözetimi altında oluyorsunuz.
Babam kalp ameliyatı oldu ve başka bi kalp hastanesine götürdük kalbim sıkışıyor dediği için acilde bile müdehale edemediler. Biz bakamayız doktorunun görmesi lazım diye.

Ameliyat durumu olunca ,her ayrıntıyı ameliyat yapan doktor bildiği için pek bakmak istemiyor baska doktorlar ama azarlamaya hakkı yok tabiki .Bence ameliyatinizi yapan doktoru şikayet edin .İlgilenmesi veya sizi rahatlatacak bir açıklama yapması lazım .Şundan şundan olur veya su kadar sürecek ağrılar diye ..geçmiş olsun

Hastane yönetiminde şikayet birimi var. Ama hiç birsey ifade etmez . Ne yaparsan yap onlara bırsey olmaz. Neyle kanıtlıcan. Bızde diş dr eşime cok kotu davrandı dişi acıp bıraktı yapmıyorum dedı. Eşimin agzına tükürük toplama seyı koymadı. Ee adamın midesi bulandı yok sabret dıyo. Neye sabredım agzı tukruk doldu. Rengi attı esımın falan 2 kere. Adam kızdı Bize yarım bıraktı tedaviyi. Sıkayet yerıne gıttık. Form doldura bılırmıa ama cokk uzun sürer miş bana soylemenız emin olun daha ıyı vs tarzında sacmaladı asla dr lara bısey olmaz

O anda hastane yönetimine gitseydiniz -hatta hastanelerde bunun için bir birim var diye hatırlıyorum- o doktor olmasa bile başka doktorun bakmasını sağlayabilirdiniz. Ancak şimdi şikayet etseniz bile, büyük ihtimalle doktor bunu yalanlar ve daha da ileri gidip asıl bana o hakaret etti diyebilir. Bu durumda oklar size dönebilir hasta halinizle bununla uğraşmak can sıkıcı olabilir.

Bende düşük yaptıgım zaman sancıdan ölüyodum
Hastaneye gittigimde benim doktor yoktu,hasta kabuldeki bayan tek tek doktorlara tlf ediyo ve hepsi “baskasının hastasına biz bakmayız” diyolar.
Eşim bagırıp cagırınca bi doktor kabul etti😕
Güya bide özel hastaneydi
Keske o zamanlar şu kk dan haberim olsaydıda napacagım konusunda bilgim olurdu
Şikayet etmek hiç aklıma bile gelmemişti cahil kafam

Benimde eşim işyerinde elini makineye kaptırmışti en yakın hastanenin acilinde ilk müdahele yapılmıştı dikiş vs 1 hafta sonra kendi ilcemizde el cerrahina gittik yanlış dikilmis zor ikna ettik adamı aynı şeyi söyledi ilk bakan Dr a gitmemiz gerekiyormuş saçma ama böyle bir kural varsa bilemiyorum

Hanımefendi bu kuraldir. Ameliyatınızı yapan doktor sizi yakın zamanda muayene eder, çünkü bütün bulgularınız o adamın elinde .
Neden ikinci kez bir sürü test vs yapılsın maddi olarakta etik olarakta doğru kural budur .
Sizi ameliyat eden doktor iyi midir degil midir bilmiyorum. Onun araştırmasını da sizin ameliyat oncesi yapmanız lazim

okumuş doktor olmus ama insan olamamış

Özel hastanelerde en iyi doktoru ve hastane ortamını araştırmadan sakın gitmeyin paranızla hem sağlığınız dan hemde paranızdan olursunuz. hastamızı sadece yüksek olan enfeksiyona bakarak bu enfeksiyonun nedenini araştırmadan 1 gün diye yatırdıkları hastanede 4 gün çıkarmadılar. Bu süreçte hastamızın kanındaki pıhtı oranı artmasına rağmen doktorun açıklaması başka hiç bir test yapamam diyor araştırılmasını , bu enfeksiyonun neden kaynaklandığını talep etmemize rağmen test yapamam diyor.Özellikle hemşireleri hastamızın enfeksiyon oranı yüksek olmasına rağmen kendi kafalarına göre hastaneden çıkabilirsiniz diyor. Hastane de kalışının 2. gün sabah 10 gibi gelip hemşire bugün kalacaksın enfeksiyonun yüksek diyor,hastamızın yanında refakatçi ayrıldığın da hemşire gelip aynı gün saat 12 de çıkabilirsiniz diyor. Refekatçimiz, Kat görevlisi hemşire hanıma enfeksiyon oranı yüksekti neden çıkartıyorsunuz dememizin üzerine burası özel hastane paranız yetmezse diye kendi isteğinizle çıkarmak istedik isterseniz gidebilirsiniz diyor ve onların deyimi ile işlerine karışıp hastaneden çıkmadığımız için damar yolunu tam eklem yerinden ve iğnenin ucu dışarıdan belli olacak şekilde, hastamızın canının daha çok acımasına sebep olarak, hemşireyi oradan damar yolunu açmaması konusunda rica etmemize rağmen sert bir tavırla damar yolunu eklem yerinden açtı. Akşama doğru katta olan başka bir hemşire siz genç hastasınız onun için çıkarmak istedik diyor. Bu hastaya bişey olsa kim verecek hesabını kendi isteğinle çıktın kağıdını da imzalatacaklar. Arkasında doktor geliyor ve ben böyle bir şey söylemedim, hastayı çıkartın diye diyor.Aynı akşam bulaşıcı hastalığı olan hastanın odasından çıkan ağzında maske elinde eldiven olan hemşirenin bulaşıcı hastanın odasından çıktınız eldiveninizi değiştirir misiniz?, diye rica edilmesine rağmen hastanın damar yoluna temasta bulunup serumu sonuna kadar açıp gitti. Ya hastamıza bulaşıcı bir hastalık bulaşsa bunun hesabını kim verecek. Hiç hijyen kurallarına uyulmuyor.
3.gün sabahında kan sonuçlarına gçre doktor çıkarsanız enfeksiyon 2 katına çıkar diyor. 2. Gün de hastayı hemşireler kendi kafalarına göre çıkartıyordu ozaman neden doktor yoktu yada bir açıklama yapan doktor çıkacağına hemşire mi karar veriyor.
Katta bulunan hemşirelerin başında birtek kişi bile yok hemşireler kendi kafalarına göre hareket ediyor. Hemşire çağrı butonuna basıyorsun, hem kapıda ışık yanıyor, hemde hemşire bankosunda sesli uyarı var, hiç birine bakmıyorlar,hemşire çağrı butonuna basıyorsun 10 dakika geçiyor gelmiyorlar, hemşireye gidiyorsun telefonundan kafasını kaldırıp, sana bile bakmıyor, serum bitti diye söylüyorsun, daha kendi keyfine göre geliyor. Tek kalan hastalar neyapacak orada birde damar yolunu açmak zorundayım diyor acil bişey olsa gelmiyor bakmıyorlar. Sürekli gidip kendin çağırıyorsun. Serum bitiyor neden bitmedi yada bitti mi diye bakmaya gelen yok. Bir tane nöbetçi doktor olmazmı yada baş hemşire yok. Telefonlarıyla uğraşıyorlar ya uyuyorlar hemşire bankosunda yada odalarındalar sohbet kahkahalar sen ölsen umurlarında değil.
Temizlik desen sıfır güya özel hastane.
Yemekler insan normal de evinde 2 gün üst üste makarna yemez ki hasta insana ve refakatçiye hergün aynı yemek ve 2 gün üst üste öğlen ve akşam yemeklerinde makarna veriliyor

şikayet edin.azarlamaya hakkı yok.benim anlamadığım memnun kalmadıysak başka doktora görünemeyecek miyiz?nerden bileyim ben o doktorun hatası var mı yok mu?başka doktora görünmeden.ne saçma sapan işler var.

Zamanında aile sağlığı merkezindeki doktoru saglik bakanligina şikayet etmistim ve ilgililer defalarca beni aradi ve cok yardımcı oldular.Daha sonra aile sağlığı merkezindeki hekimde aramisti durumu toparlamaya çalışmıştı.İnanin bu yönden ilgililer sikayet edin anlasinlar hatalarini.Çünkü bu azarlamalari adet edinmisler artık okumakla adam olunmuyor

Tavrini sikayet edebilirsin ancak canim 😕yoksa dogru soyluyor baska doktor ameliyat ettiyse oykunu o bildigi icin ameliyatla ilgili sikayetlerini anca ona soyleyebilirsin o riski almaz baska doktorlar.

Back
X