Sinirden delirtecek bu adam beni

Derdi kahve yapamamak değil ki , tüm yorgunluğuna karşı fedakarlıklarını görmeyip bir kahve konusunu genelleştirip tüm yılları hiçe saymak. Eşinin yaptığı haksızlık ve kabalık.

Buda birikime neden oluyor işte.

Çalışan bayanlara da çalışmayanlarada her ikisinede aynı tavırlar sergileniyor.Tek çalışan onlar, tek yorulan onlar gibi.. Üstelik ilgisizliklerini ve kabalıklarını görmeyip yoğun ilgi bekleyen yine onlar..

...

Yarın bir kahve yapıp götürün bence, bir dahakine en azından bir kez olsun kelimesini kullanmaz. :1: Hemde bir jest yaparak utandırmış olursunuz eşinizi..
işte aynen söylemek istediğim buydu.kahve yapıp vermek zor bir iş değil tabiki.ama tüm yaptıklarımı yok sayıp üstüne bir kahve bile yapmıyorsun anlamına gelen sözler söylemek.

birde arkadaşım nedemek ayrı gezmek ya illa bir şey yapmışitır demiyorum ama eşim ayrı çıksa ben şüphe duyarım biz pazar günleri oğlum eşim ben birlikte gezeriz ayrı gayrı yok bizde....

şöyleki ;onun hafta tatili cumadır genelde.arada bir pazara dek glir.nadiren yani.ondada motoruyla gezmeyi ister.ben motora binmeyi sevmiyorum önceleri benle gitmek isterdi ben gitmek istemediğimden oda erkek arkadaşlarıyla dağlara gezmeye gidiyor.önceleri çok mücadele ettim hatta nerdeyse boşanıyorduk. pazar tatillerini bizle geçir diye ama ayda yılda bir pazara dek geliyor ondada motoruma binip stres atmak istiyorum anla beni ne olur dedi.işi çok stresli ve yorucu 8 saat ayakta çalışmak zorunda.bende artık mücadeleden vazgeçtim ne yapayım.ya bu diyardan gidecen ya bu deveyi güdecen misali.bendekızımı alıp arabayla geziyorum.alış veriş falan yapıp rahatlıyorum :)) ne yapayım.

ah ah biz kadınlar, kendimizi harab etmek pahasına da olsa nasıl şımartıyoruz erkeklerimizi. sonrasında da kör olduklarını, yaranamayacağımızı anlatan bir cümleyle şamarı yiyoruz yüzümüzün ortasına. ama bize yeter mi??? yetmez tabii ki. ertesi gün aynı şeylere kaldığı yerden devam. çay, kahve, meyve, yemek ayağına gider. çamaşırları yıkanır, ütülenir yerine konulur. onlarsa çorabının yerini bile bize sorarlar. yaranamayız arkadaşlar yaranamayız. biz insan değiliz onlar için maalesef. robot misali çalışmak zorundayız, yorulmayız, hastalanmayız.

ben evlenmeden önce eşime dedim ki, bir geyşa arıyorsan o ben değilim. ona göre evlenelim. çok şükür herşeyime yardım eder, ayağına beklemez. ama arada onun da böyle cümleleri oluyor maalesef. yardım ettiği için çok üstünde durmuyorum ben. ama hiç birşey yapmadan söylenen adamlara sinir oluyorum. çok şımartmayın bayanlar, yapmayın bunu

Önceden eşim de böyleydi. Ben masa başında çalışıyorum diye çayı karıştırıp içirirdim o derece yani :) Sonra ben ondan bir iki şey isteyince offlamalar pufflamalar başladı. Sen akşama kadar oturuyosunlar, hadi şunu getirler, bunu yesekler :) Say say bitmez ağzı hic boş durmazdı yemekten sonra. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım.

Şimdi hiiiiç yapmıyorumm. Mutfakta işim bitince uzanıyorum sormuyorum bile şunu yer misin diye. Artık şu kıvamda ; "Aşkım yaa hazımsızlık çekiyorum napsam? Soda iç. Var mı ki soda. Dolaba bak" Tintin gidip alıyo :))) "Çay yapmadın mı? Hayır. Neden? Canım istemedi. Hımm ben kendime yapayım bari. Yap da içelim cnm yaa"

Önceden olsa aa dur getireyim derdim :) Ne getiricem kendi kalksın eline mi yapışır :)

Anaları öyle yetiştiriyor olişim,olişim sonra bu yanlışı düzelt düzelte bilirsen!

vallahı canım al benden de okadar
senın kocandın aynısı benım evde de var bır tane..

butun ıste calıs cocukla ılgılen yemegı yap evı temızle utu yap cay koy o bıttı kahve yap hadı meyve yıyelım soda getır canım derken aa saat 12 olmus nora perısan tabı...

bır gun canıma yettı canım yapmadım hıcbırsey vallahı
yapsın ne var yanı elınemı yapısır
okadar kızıyormkı ya anlatamam
ne oldu pekı hıc bır sey
oyle alısmıslar malesef canım
annelerı sagolsun

bırsey deyıncede ben calısıyorum
ulan tovbe tovbe ben otluyormuyum yaaa :47::47::47:
sınır oluyordum eskıden sımdıı ıse hıccc takmıyorum vallah

Bazen bende bunalıyorum işten gelince yemek yapması değilde o sofrayı yemekten sonra kaldırması nasıl zor gelio anlatamam.Geçen ütü yaparken eşime dedim '' ben hiç böyle hayal etmemiştim die.Külkedisi olduk evlenince iyimi :)) '' gülüo tabi ne sandın ya dio.Daha isyan etmedm Allahtan ara sırada olsa bana yardm edio da kurtarıo:84:

Back
X