Sinirden elim ayağım titriyor!

Cahillik işte kolik ayrı birşey kaka yapamaması ayrı birşey. Sanıyorlar ki çbebeğğn karnı ağrıyor kaka yapamıyor . Zeytin yağı kabızken verilir ama kolik için hiçbişeyin etkisi olmuyor. Ama korkmayın z. Yağı hiçbir zarar vermez bebeğine

Bişe olmaz ama bida verme çocuğa ağır gelir. bak diğer konunada yorum yapmıştım. Bebek hamağı al çok faydasını gördüm ben. Gaz sancısı içinde karnına bacaklarına bastırmadan masaj yap..

Zeytinyağ zarar vermez ama 3 kaşık çok olmuş hatta iyi gelir bebeğin karnını ılık zeytinyağıyla ovun ağzına bi çay kaşığı verin çok rahatlar zeytinyağ bağırsakları çalıştırdığı için rahatlatır bebekte rahatladığı için uyuyodur

Etraf cahil cuheyla da siz nasıl izin verdiniz ya , valla hepsini yolar tükürür orayı terk ederdim , zararı yoktur ama 3kasik iyi gelirmi tartışılır 52gunluk yavrum ya ek gida 5-6 aylık olduktan sonra minik minik tat verecek şekilde olabilir uygun gıdalar olacak şekilde ama henüz çok erken . Mudahele edene karismayin deyin yahu

Sabah konu açmıştım oğlum kolik diye eşimin arkadaşının evine gittik 3 çay kaşığı zeytinyağı verdiler oğluma o saat bu saattir uyuyor oğlum he sen niye izin verdin derseniz iyi gelin iyi anılan insan olacakmışım tek çocuk bende mi varmış. Hastaneye gidelim diyorum bu defa da biz çocuk büyütmedik mi oluyor. Geldim geleli karpuz suyu verelim sütlaç verelim bu insanlar gerçekten gerizekalı 52 günlük bebeğim sinirden Oğluma sarıldım ağlıyorum. Kızlar korkuyorum kötü bişey olur mu Oğluma?
lütfen anneniz dah olsa dur yapma demeyi bilin bunu hep yapmak istiyorlar ama bi dur demezseniz önünü alamazsınız

Benim oğlum da kolikti doktorumuz günde 8 çay kaşığına kadar mamasina katabilirsin demişti... Masaj önermişti doktorum sırtına ayaklarına karnına masaj yapıyordum sürekli rahatliyordu... Kolige iyi gelen şeylerden biri de sakın ortam... Bu arada bı bebeğe iyi gelen diğerine gelmeye bilir...sakın olun siz panik yaptıkça bebek daha da rahatsız olur... 1 aya kalmaz geçecektir yeterki rahat olun...

Kızlar sabah 6 sa eve geldik oğlum, 9 a kadar gözünü açmadı Dr azarladı beni koskoca kadınsın sen üç çay kaşığı zeytinyağı iç bak ne olur dedi asla 6 aydan önce hiçbirşey vermeyeceksin biogaıda damlaya devam et sadece dedi yaşadığım korkuyu anlatamam oğlum gitti kucağımda saatlerce kan alındı makineye bağlandı normalde çok hareketli bir bebektir onu öyle görmek öldürdü beni. Vermeyin çocuklarınıza hiçbişey. Benim kocamın en büyük derdi iyi gelin iyi insan olayım derdinde çıldırıyorum Pimpirikli imişim görmemişmişim sülük gibi yapıştılar üstüme kurtulamadım hastalıklı düşüncelerinden.

Evet 3 cay kasigi agir gelebilir fakat en fazla ishal yapar belki barsaklari hizlandirdigi icin sanci yapar. Bebeginize agir gelse bile hayati tehdit edecigini sanmiyorum. Gecmis olsun

Kızlar sabah 6 sa eve geldik oğlum, 9 a kadar gözünü açmadı Dr azarladı beni koskoca kadınsın sen üç çay kaşığı zeytinyağı iç bak ne olur dedi asla 6 aydan önce hiçbirşey vermeyeceksin biogaıda damlaya devam et sadece dedi yaşadığım korkuyu anlatamam oğlum gitti kucağımda saatlerce kan alındı makineye bağlandı normalde çok hareketli bir bebektir onu öyle görmek öldürdü beni. Vermeyin çocuklarınıza hiçbişey. Benim kocamın en büyük derdi iyi gelin iyi insan olayım derdinde çıldırıyorum Pimpirikli imişim görmemişmişim sülük gibi yapıştılar üstüme kurtulamadım hastalıklı düşüncelerinden.

Bu yasadiklarinizdan ve doktorun söylediklerinden sonra eşiniz hala sen sus iyi gelin mi ol diyor?
Bence kim icirdiyse yağı bebeginize bu yaşadıklarınızı ona duyurun belki biraz vicdan azabı çeker ve bundan sonra kim kafasına göre bişey yedirmek isterse bunları anlatıp asla izin vermeyin.

valla kusura bakmayın ama size çok çok kızdım yeteri kadar üzüldügünüzü düşünerekten bişey yazmak ıstemıyorum ama lütfen bu saatten snra iyi bir anne olun ve bebegınıze 6 aydan önce tek bır ek gıda dahi verdirtmeyin!

bundan sonra yapmayın
kocanıza da çemkirin gerekirse
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Onlarin evinde mi oldu bu olay? Hayir yani bu gerizekalilarin evde bence hakiki zeytinyagi da yoktur motor yagi falan iciyor da olabilirler. Kendi guvenerek aldiklarimiz bile hos olmuyor cogu zaman. Kaldi ki 1 kasik ver bi önce baktin bisey olmazsa artirirsin. 3 niye?

Doktorun soylediklerini eşin olacak el iyisi de duydu mu?

Benim kuzenime de bebekken gaz sorunu yüzünden saf zeytinyağı içiriyordu annesi.
Bir şey olmaz. Abartmayın

Çok geçmiş olsun inanın çok üzüldüm.. şimdi nasıl oğlunuz? Bi de eşiniz pişmandır bu yaptığından umarım fırsat bu fırsat deyip biraz yüklenseydiniz üstüne.. eşiniz hiçbi şey demedi mi siz sessiz mi kaldınız?

Şu insanlar bi karışmasınlar artık anne lere ya . Bu nası bi saçmalıktır . Kimse o bebeği annesi kadar düşünemez bakamaz!!
Benim de 3.5 aylık bebeğim var . Şu sıralar aynı dertten yakınıyorum ama benden önce eşim karşı cıkıyor allahtan o arkamda . Benim bile elim ayağım titredi... eşinde artık farkına varIR umarım , kendi annesi sülalesi ne der diye düşünmez de evladını n sağlığını düşünür !!

Canım boşver iyi gelin olmayı madalya takmiyolar sen annesin o senin meleğin en kötüsünu düşündün mahvaldun dimi Allah gostermesin bu sana ders olsun artık panter olmussundur üstüne gelmeyin kızın.benim kv de kızıma bebekken memesini çıkarıp vermişti aa aldı aldı diye sevinç cigliklariyla uyumuyo diye bebek arabasında evde gezdirdi daha neler neler o an bişey diyemedim bende yadirgadim ama şimdi olsa derdim annelerde zamanla olgunlasiyo pisiyo sanırım

Back
X