Sinirden elim ayağım titriyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana inandırıcı gelmedi mesajınız. Burda özel hastane devlet hastanesi neredeyse yarısı kapalı. Sürekli gittiğim hastanede de kapalı hemşire doktor çok var.
Saygı duyarım ama bir akıl sağlığım yoksa neden böyle uydurma bir konu açarım ki

Ses kaydına alman suç olur, iyi ki öyle birşey yapmamışsın. Böyle bir politikaları varsa bir sürü başvuru yapan kapalı hanım da reddedilmiştir muhtemelen, bence yalnız değilsindir. Şikayette bulunman işe yarar mı bilmiyorum, şimdiden sonra şikayet sonucu işe alınsan bile mutlu çalışır mısın orada, onu da zannetmiyorum. Her türlü mobbinge uğrarsın. O yüzden umarım başka iş kapıları açılır önünde, hayırlısı olsun.

Aynen öyle şikayet edip ise alınsam o baskı altında zaten çalışamam
Benim de bir rızık kapım vardır elbet teşekkür ederim

Peruk taksaniz nasil olur en azindan gercek saclariniz gozukmuycek

Kendi kendime yorum yapıyorum diyorum ki özel hastane kendi kriterleri vardır belki vs diye ama düşününce yine sinirleniyorum hem kapalı personel istemiyorsunuz hem de kapalı hastalardan para kazanıyorsunuz sırf para için görmek istemediğiniz esarplı insanlara gülümseyip sırf para için ilgi gösteriyorsunuz

Hiç mantıklı gelmedi konunuz kusura bakmayın
Estağfurullah
Bu da güzel bir sey demek ki sizin bulunduğunuz yerlerde kapalı personel çok fazla benim şansıma çıkmış böyle bir yer

aaaa ne kadar acayip ilk defa böyle bir şey duydum. Elinde yazılı bir kanıt falan varsa şikayet et bence. yıl kaç olmuş hala insanların giyimine karışıyorlar ya. Ben eteğime nasıl karıştırmıyorsam kimsenin de kimsenin baş örtüsüne karışma hakkı yok bu ne saçmalık

hiç bir firmanın günümüz şartlarında açık açık kafanı açarsan çalışırız diyeceğini sanmıyorum
ayrıca cv de fotonuz yok mu ?
cv de foto olmadan geri dönüş yapacak firma sayısı da çok nadirdir.
seçip buluyorsunuz heralde

Maalesef elimde kanıt yok birisi hastanede birebir görüşmede oldu diğeri telefonda

Bence de kapalı birinin iş bulması zor.
Çok fazla yazmak istemiyorum bu konuda ama inşallah bulursunuz gönlünüze göre bir yer

Cv koymak nedense aklıma gelmedi çünkü bu pazarlama işi yada başka birşey değil sağlık sektöründe insanların dış görünüşünden çok bilgisi deneyimi önemlidir

Cv koymak nedense aklıma gelmedi çünkü bu pazarlama işi yada başka birşey değil sağlık sektöründe insanların dış görünüşünden çok bilgisi deneyimi önemlidir
dış görünüş her yerde önemlidir :) daha doğrusu görüntünüzün verdiği elektrik. insanlarla iç içe çalışırız hangi sektörde olsak, tabi ki fotoğrafı görmek izlenim yaratır ve önemlidir. ki bence en önemlisi de o kişinin kendine güveninin göstergesidir.

Konu kapanmadan şunu da söyleyim fotoğraf konusunda yazan arkadaşlara umarım bir gün dış görünüşüne aldandiginiz acik kapali diye ayırdığınız bir doktorun hemşirenin hatasına maruz kalmazsınız :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…