Saygı duyarım ama bir akıl sağlığım yoksa neden böyle uydurma bir konu açarım kiBana inandırıcı gelmedi mesajınız. Burda özel hastane devlet hastanesi neredeyse yarısı kapalı. Sürekli gittiğim hastanede de kapalı hemşire doktor çok var.
Saygı duyarım
Şikayet konusunda eşim keşke ses kaydına alsaydın falan dedi ama ben hakkımı savunmak istesem telefon kayıtları vardır sanırım sonuçta hastanenin dahili numarasıyla görüştüm bilmiyorum herhalde benim şikayet etmeyeceğimi düşündüler ki ne kadar doğru bilmiyorum burada bir sinirle hastanelerin adını da verdim
Aynen öyle şikayet edip ise alınsam o baskı altında zaten çalışamamSes kaydına alman suç olur, iyi ki öyle birşey yapmamışsın. Böyle bir politikaları varsa bir sürü başvuru yapan kapalı hanım da reddedilmiştir muhtemelen, bence yalnız değilsindir. Şikayette bulunman işe yarar mı bilmiyorum, şimdiden sonra şikayet sonucu işe alınsan bile mutlu çalışır mısın orada, onu da zannetmiyorum. Her türlü mobbinge uğrarsın. O yüzden umarım başka iş kapıları açılır önünde, hayırlısı olsun.
cankayaAnkara Çankaya
Peruk taksaniz nasil olur en azindan gercek saclariniz gozukmuycekEbeyim daha önce de özel hastanelerde çalıştım ama burda asla iş bulamıyorum istemiyoruz diyorlar kısaca hadi dedim eşarp belki sembol olarak görebilirler düzgünce bonemi takar çalışırım ama onu bile asla istemiyorlar tahammülleri yok
Bir tanesiyle de görüşmeye gittim konuştuk anlaştık tam iş kesinleşecek bana eşarp konusunu acıyor
Onun düşüncesine göre ben zaten acarmışım baştan söylememiş burda çok kapalı personel var hepsi hastanede acıyor çıkarken kapatıyorlar diyor bir de
Burda bir arkadaş da peruk önerdi teşekkür ederim ama Allah düşürmesin sırf onlar istedi diye kendimi değiştirmek istemiyorumPostis taksaniz nasil olur en azindan gercek saclariniz gozukmuycek
EstağfurullahHiç mantıklı gelmedi konunuz kusura bakmayın
Belki konum kapanacak ama içimi bir an için de olsa dökmek istiyorum
Yine bir iş başvurusu hüsranla sonuçlandı neden mı çünkü kapalıyım
Cvmi görüyorlar beğenip arıyorlar ama kapalı oldugumu öğrenince eğer başını açarsan sizinle çalışmak istiyoruz diyorlar boneyi bile kabul etmiyorlar
10 dk önce yine bir hastaneden geri dönüş aldım herşey iyi güzel yarın görüşmeye gidicem dedim boş yere yorulmayım
_yanlış anlamazsanız bir sey sormak istiyorum daha önceki iş başvurularım da bu konu yüzünden olumsuz yanıt aldım kapalıyım ama hastanede boneyle çalışabilirim en kötü ihtimalle dedim
_hmm biz kapalı personel calistirmiyoruz bone de istemiyoruz ama esarbinizi çıkarırsanız sizinle çalışmak isteriz
???????
Ve bu hastanenin hasta profili %70 kapalı ya
Ne diyebilirim ki 1980ler 1990lar yeniden yaşanıyor resmen
Maalesef elimde kanıt yok birisi hastanede birebir görüşmede oldu diğeri telefondaaaaa ne kadar acayip ilk defa böyle bir şey duydum. Elinde yazılı bir kanıt falan varsa şikayet et bence. yıl kaç olmuş hala insanların giyimine karışıyorlar ya. Ben eteğime nasıl karıştırmıyorsam kimsenin de kimsenin baş örtüsüne karışma hakkı yok bu ne saçmalık
Cv koymak nedense aklıma gelmedi çünkü bu pazarlama işi yada başka birşey değil sağlık sektöründe insanların dış görünüşünden çok bilgisi deneyimi önemlidirhiç bir firmanın günümüz şartlarında açık açık kafanı açarsan çalışırız diyeceğini sanmıyorum
ayrıca cv de fotonuz yok mu ?
cv de foto olmadan geri dönüş yapacak firma sayısı da çok nadirdir.
seçip buluyorsunuz heralde
Çok teşekkür ederimBence de kapalı birinin iş bulması zor.
Çok fazla yazmak istemiyorum bu konuda ama inşallah bulursunuz gönlünüze göre bir yer
dış görünüş her yerde önemlidir :) daha doğrusu görüntünüzün verdiği elektrik. insanlarla iç içe çalışırız hangi sektörde olsak, tabi ki fotoğrafı görmek izlenim yaratır ve önemlidir. ki bence en önemlisi de o kişinin kendine güveninin göstergesidir.Cv koymak nedense aklıma gelmedi çünkü bu pazarlama işi yada başka birşey değil sağlık sektöründe insanların dış görünüşünden çok bilgisi deneyimi önemlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?