Sinirden Ellerim Titriyor Kafayı Yememe Ramak ...

Kahvaltıda eşimle konuştuk bu konuyu birdaha.

Onlar vurmuyorsa sen vur çocukların eline kız dedi.Bugüne kadar sabırlı davrandık ama bundan sonra anlasınlar tepkili olduğumuzu dedi.

Ben de o zaman gene ben suçlu olurum çocuğuma vurdular derler arkamdan dedim.

Derlerse desinler dedi.Bir yerde bizim de tavrımızı koymamız gerek dedi.

Eşime bu konuda hak verdim.

Eşimle aram şuan bozuk .Bunun nedeni,dün ben annesine bir yere gidicez diye yalan söylediğimde babası aradığında da bu yalanı sürdürmemesi.Hemen gelmelerini kabul etmesi..

Ben de onu diyorum zaten illa kalmaları gerekmiyor ki .

Madem asker yolculamaya gelecekler.Asker pazartesi sabah gidecek bugünden gelmeye ne gerek var.Pazar akşamı gelsinler mesela.

Eşimle aram bozuk şuan zaten .Olan ilişkimize oldu onların yüzünden.

Ya ben aileni sil,birdaha görüşme ,ya onlar ya ben demiyorum ki ona.

Sadece bugün gelcekler pazartesi gitcekler ya dedim eşime bir bahane uyduralım gelmezler.Pazar akşamı gelsinler hiç dğeilse dedim..

Onu bile demiyor.

Artık o kadar bunaldım ki anlatamam.

Bundan sonra kim naparsa yapsın.Bana değer verilmiyorsa ben de vermem işte o kadar.

Görümcende ayrı bir cins... Küçük çocuğun varsa başında durursun. Ne yani evi resmen mutasyona uğratmışlar,o ne yapmakta o sırada orda? :1closedeyes:

Yuh diyorum... İnsan mahçup olur, bu ne rahatlık ne genişlik... Hayret bir olay...

Senin yerinde olsam ben o akşam rahatsızlığımı dile getirirdim. Tüm bunlar olurken eşinin,kayınvalidenin yada kayınpederinin uyarmamasıda ayrı bir enteresanlık...

Kayınvalidende de hiç anlayış yok, gezeceğiz diyorsun yine kendini size yamalama peşinde...Sanıyorum geçen seferde de böyle bir mevzu vardı.

Sabırlısın vesselam, ben olsam çoktan pimi çekmiştim.Hiç böyle şeylere gelemem... :umursamaz:

O pimi çeksem eşim de onlarla birlikte güme gidecek.

Onlar benim ailem olduğu kadar senin de ailen diyor.

Yaptıklarında çok büyütülcek birşey yok diyor.

Ben de sen bu yaşına kadar onlarla beraber büyüdün yaşadın.

Tabiki yaptıkları sana tuhaf gelmicek çünkü sen onların içinden geldin dedim.

Onların kanından canındansın sana normal gelmicek de kime gelecek dedim.

Sonra dedi kırk yılın başında geliyorlar felan...

Ben de sorun da orda zaten dedim.Kırk yılın başında ben bir yere gitsem şahsen iki büklüm otururum eziyet vermesem diye düşünürüm dedim.

Ama onlar hem yanlış yapıyor hem de ört bas ediyorlar dedim.

Duvarın karalanmasına aman badana yaparlar geçer diyor baban dedim.

Orda ve diğer konularda haklısın konu çocuklar olunca hata görmüyorlar dedi.

Ben de görmek istemiyorlar bence dedim.

Benim çocuğum olacak bunları yapacak gittiğim yerde onun peşinden ayrılmam yaramazlık yapmasın diye dört dönerim peşinden dedim.

Bugün de küsüz eşimle zaten of of :sinifsinif:

Aman zaten bu 40 yılda 1 geliyorlar lafına oldum olası biterim... O zaman madem öyle, ona göre davransınlar, sık sık gelmedikleri evde nasıl bir tarafında pireler uçuşarak rahat rahat oturabiliyorlar.

Nasıl buluyorlar bu rahatlığı pes valla. Dediğin doğru,normali odur zaten. Küçük çocuğun varsa başında olursun. Hele öyle orayı burayı savaş haline çevirecek, insan müdahale eder. Mahçup olur...

Nezaketen bile olsa yapar bunu! Halıyı,ocağı,duvarları falan sana sindirmez. Ay utanmıyorda rahatlığa bak.

Eşin demiş ya, çocuğun eline sen vur falan diye. Sakın ama sakın!!! Orada annesi dururken; hadi annesi başında değil farzedelim orada dayısı yani senin eşin dururken, sana çocuğun eline vurmak falan yakışmaz.

Hayır birde sen kötü olursun... Valla ben diyim sana arkadan denmeyen laf,söylenmeyen söz kalmaz.Ondan sonra siz tepkinizi koysanız ne yazar...

Bu işler karanlıkta göz kırpar cinsten tepki koymakla olmaz. Eşin konuşmalı kardeşiyle.

Hoş,o da şimdi başka alemlerde diyorsun...

Kayınpederinde ayrı bir pratik zeka...Badana yaparsın geçer...Alla alla... :1closedeyes:

Haklısın aslında helenic orda görümcem dururken bana vurmak hiç ama hiç yakışmaz arkamdan da denmedik laf kalmaz.

Görümcem de vurmayacağına göre böyle gidecek o zaman.

Ben tepkimi dille ifade edicem bundan sonra.Surat asmaktansa dille belli etmek daha açık olacaktır onlar için.

Surat astığım zaman eşime aranız muı bozuk suratı düşüyor diyolarmış hiç üstlerine de alınmıyorlar buna şaşıyorum.

mavi allah ilk once bol bol sabir versin. dunyada benim kaynanadan kotusu yok (yani benim icin). bunlar

benim eve hic gelmezler cagirdigim halde gelmezler. ama bu iyi olduklari anlamina gelmiyo. bizi cok

ayirmaya calistilar. defol git dediler. biz basaksini alacaz dediler. ama bak ben yine burdayim. annemler

benim hep arkamdalar ama ben hic bir gun gidipte anne bana sunu yaptilar demedim. surekli sabrettim

kim icin esim icin! neden, sevdigim icin! belli ki sende esini seviyorsun birak gelsin ler evine. ama fazla

yuz goz olma. sen basta bunlara cok yuz vermissin herlade. ondan cok rahat davraniyorlar. su illet

gorumcene gelince madem o bisey demiyo sen diyeceksin, yapamam deme yaparsin. cocuklara felan

bisey deme gorumcenin yuzune soyle. tavrini koy , eger boyle her seye susmaya devam edersen ahada

boyle olursunsempatiksalakcinnibak canim kocani al, otuttur karsina boyleyken boyle de ben

dayanamiyorum. ben gelmesinler demiyorum de insan gibi gelip gitsinler. ben seninicin nelere

katlaniyorum de bunlari soylerken agla, saka yapmiyorum gercekten agla. belki anlar belki anlamaz.

ama kimseye hakettiginden fazlasini verme. beni cok ezdiler cok gectiler ustumden. iftiralar, yalanlar,

esimi doldurup benim ustume salmalar...... ama yikilmadim. ve suan hic biriyle gorusmuyorum allaha

cok sukur esimle mutluyumsimdi onlar bizi ayiramadiklari icin orta yerlerinden catliyorlar. alma

mazlumun ahini cikar aheste aheste. merak etme allah buyuk. esinin ustune de gitme. birak o gelsin

senin yanina. hic yuz verme kiymetini bilsin. cok yiprandigini gorsun. optum seni canim. belki yasimdan

buyuk laflar ettim ama bagisla. yasadiklarim beni cok olgunlastirdi.

Akasia kuzum benim sağol desteğin ve söylediklerin için..

Evet haklısın eşimle zaten şuan aramız kötü ve onun gelmesini bekliyorum

Anlasın hiç değilse ne kadar üzüldüğümü.

O zaman hak verir belki bana

anam onlar resmen canavar çocuklarmuş yaaaakafamçokkarıştı sen yine iyi sabretmişsin ben orta yerimden çatlardım yani..
oda ne biçim anneyse insan giitiği yerde çocuklarına sahip çıkmazmı yaaa çok kınadım onulmaz:
allah sabır versin canım yaaa gerçekten zormuş sende koy tavrını yoksa bunlar seni yakında bakırköye yollarlar valla.. ne yalan söylim yeni halına çok üzüldümkaydirigubbakcemile3 ben olsam halının başında ağlardımkaydirigubbakcemile3

arkadasim allah sabir versin, senin bu kaynana cok gezme meraklisi benden söylemesi kafamçokkarıştı
pek seviyor sanirm baskalarinda kalipta, kendine hizmet ettirmesini :1no2:
bunlar laftan felan anlamaz, esinde bisey diyemiyor gördügüm kadariyla, belkide hakli olarak..
en iyisi görümcenle sen konuscan, cocuklarina biraz sahip cik diye
eger görümcen laftan anlamiyorsa da
sürekli arada cocuklara oturun yerinize vs diyerek görümcenede arada laf sokcan baska caresi yok
dinsizin hakkindan imansiz gelir

bu arada neden kaynanangil geldiginde sürekli görümcende geliyor ??

sen çocuğun olunca 2 yaşındaki çocuğunu dövücekmisin. lütfen evet dökülebilir çocuk bu isteyebilir orda senin görümcenin hatası var kalsın silsin . çocuk dövmeye karşıyımmm

Rabbim bir yere veriyor işte sabrını canım.

Bağırsan çağırsan olmaz eşimin anne babası sonuçta.

Eşim arada kalıyor ona da hak veriyorum bir yerde ama sinirlerime de hakim olamıyorum.

Dişlerimi sıkmaktan diş etlerim ağrır oldu inan ki

Görümcem her geldiğinde böyle sonuçlar doğuruyor.

Nadir gelir ama geldimi pir gelir.

Geçen geldiğinde ne zamandır gitmedim diyerek geldi o da.Bugün gelcek mi bilmem.

sen çocuğun olunca 2 yaşındaki çocuğunu dövücekmisin. lütfen evet dökülebilir çocuk bu isteyebilir orda senin görümcenin hatası var kalsın silsin . çocuk dövmeye karşıyımmm

Çocuktur tabiki yaramazlık yapacak edecek anne de bitiyor soumluluk.

Benim çocuğum olsa gittiğim yerlerde burnumdan getirse eğer dayanamayacak kadara gelsem eline vururum bir kere.

Eline vurmak dövmek demek değil ki ama çocuğa ceza gibi birşey.

Hem elini morartana kadar vursun demiyorum ki .Hafiften vursun kaşlarını çatarak çocukda anlasın hata yaptığını demi ama.

Çocuk her yaramazlık yaptığında aman o çocuk yapar boşver demek bana saçma geliyor.

Tabiki çocuk yaramazlık edecek ama sen anne olarak ona göz kulak olacaksın gerekirse peşinde dolanacaksın.

en azindan goumce olacak canavar gelmese bari bu aksam. yemek felan yapicakmisin. bu insan yuzlu yaratiklara

Ya ben kafayı yicem yemin ediyorum size ya.

Ben mi anlamıyorum insanlar mı anlamıyor bilmiyorum valla.

Görümcem gelmiyormuş ama teyzesi iki çocuğuyla geliyormuş.

Kafayı yedirtecekler bana o olacak sonunda

Ya ben kafayı yicem yemin ediyorum size ya.

Ben mi anlamıyorum insanlar mı anlamıyor bilmiyorum valla.

Görümcem gelmiyormuş ama teyzesi iki çocuğuyla geliyormuş.

Kafayı yedirtecekler bana o olacak sonunda

yaw bu ne yaaaaaaa geldiler yine bana, benim tansiyon tavan yapti akannehir. bunlara essek sudan gelinceye kadar dayaka atacan:mymeka:ne sandilar senin evi otel mi. yok anacim yok seninkiler baska bir alemde. kaynanayi anladik hadi gorumceyi anlamadik ama anlamis gibi olalim. nerden cikti bu teyze. didisinin didisi . aksam varya suratini salla gitsin. hic gulme soguk davran. birak konussunlar arkandan . daha iyi gunahini almis olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…