- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Bazi insanlar neden bu kadar merakli olur baskasinin evinde yatmaya yemeye icmeye anlamiyorum.
Üc cocugunla nasilda rahat ediyor pess vallaha, genis kadinmis!!!
Vallaha koy tavrini canim, senin evin dingonun ahiri degil, birde böyle saldim cayira mevlam kayira misali davraniyorsa hicte cekme.lmaz:
En nefret ettigim seylerden biridir bu, misafirsen misafir gibi davran.....
Benim ortanca eltide böyledir, o cocuklarinin aksiligni bakmaz her yerde orta biberi olmak ister! Kimsenin evinin düzenine saygisi yok, o cocuklari dagitir pisletir sesini cikartmaz.
2 yasinda bebenin eline koca ekmegi verir al ye kizim, o kiz o ekmegi tüm eve sacar.
Ben koydum tavrimi, sen bu konularda hassas olmayabilirsin, ama ben hassasim, kendi cocuklarimin eline vermiyorum, ortaligi kirletmesinler diye, sen hangi sifatla böyle birsey yapiyorsun, ayip sana dedim.....o oldu, hadi birdaha yapsin bakalim.
Pazar günü gelin oturun birkac saat pasa pasa gidin evinize.....hayret birsey ya.....
Ya bunlar her geldiğinde ne diye kalıyorlar ki.Sanki dinlenme tesisleri.Uzaktamı oturuyorlar sizden.Güzel güzel gelirsin , güzel güzel gidersin.İlla yatak döşek kalacaklar mı?
Bana hergün misafir gelsin hiç yılmam, ağırlamayıda severim.Fakat yatılı misafir hele hele kaynana görümce benim tüylerimi diken diken eder.Abim 15 senelik evli ki karısı benden 5 yaş büyük,iyi anlaşırız çokda.Ben yine gidip kalmam evime dönerim , bekarkende aynı şekilde.
Valaha arkadaşım koy tavrını öylede bozluyor eşinle aran, böylede.Bari yaptığın kavgalara değsin.Hiç olmazsa münasebetsiz görümcenden kurtulursun.
eşinize kızmayın sonuçta ailesi silemez ya.
sevmeyebilirsiniz ama idare etmeniz lazım başka seçenek yok
ama benim evimi çocuklar o kadar dağıtsa sessizce durmam alırım görümcemi böle olmaz derim hadi ona diyemiyorum eşime derim
evi yıkıp dökene kadar bekleyip de sinirimi bozmam ki
Görümcende ayrı bir cins... Küçük çocuğun varsa başında durursun. Ne yani evi resmen mutasyona uğratmışlar,o ne yapmakta o sırada orda? :1closedeyes:
Yuh diyorum... İnsan mahçup olur, bu ne rahatlık ne genişlik... Hayret bir olay...
Senin yerinde olsam ben o akşam rahatsızlığımı dile getirirdim. Tüm bunlar olurken eşinin,kayınvalidenin yada kayınpederinin uyarmamasıda ayrı bir enteresanlık...
Kayınvalidende de hiç anlayış yok, gezeceğiz diyorsun yine kendini size yamalama peşinde...Sanıyorum geçen seferde de böyle bir mevzu vardı.
Sabırlısın vesselam, ben olsam çoktan pimi çekmiştim.Hiç böyle şeylere gelemem... :umursamaz:
Evet görümcemin evi dağınıktır ...
Zaten benim kızdığım nokta da o.
Çocuk tabiki yaramazlık yapacak edecek.Annesi ve ananesi karışmayınca deli oluyorum ben.
Bir kere döv şu çocuğunu sen bakalım yapabiliyormu vur eline.
Anlasın kızdığını bir daha yapmasın.
Yok ama yok ..
Bir değil iki değil evet.
Çocuk halıya çay döker vur eline birdaha ister mi bak o çayı.
2 yaşındaki çocuğa sen niye çay veriyosun ki hem.
Çocuk çayı döktü ben sildim.Akşama gene çay koydu çocuğa gene döktü.
Ben ne deyim daha ben demi sorun insanlar da mı kafam kıt benim artık aklım durdu
anam onlar resmen canavar çocuklarmuş yaaaakafamçokkarıştı sen yine iyi sabretmişsin ben orta yerimden çatlardım yani..
oda ne biçim anneyse insan giitiği yerde çocuklarına sahip çıkmazmı yaaa çok kınadım onulmaz:
allah sabır versin canım yaaa gerçekten zormuş sende koy tavrını yoksa bunlar seni yakında bakırköye yollarlar valla.. ne yalan söylim yeni halına çok üzüldümkaydirigubbakcemile3 ben olsam halının başında ağlardımkaydirigubbakcemile3
arkadasim allah sabir versin, senin bu kaynana cok gezme meraklisi benden söylemesi kafamçokkarıştı
pek seviyor sanirm baskalarinda kalipta, kendine hizmet ettirmesini :1no2:
bunlar laftan felan anlamaz, esinde bisey diyemiyor gördügüm kadariyla, belkide hakli olarak..
en iyisi görümcenle sen konuscan, cocuklarina biraz sahip cik diye
eger görümcen laftan anlamiyorsa da
sürekli arada cocuklara oturun yerinize vs diyerek görümcenede arada laf sokcan baska caresi yok
dinsizin hakkindan imansiz gelir
bu arada neden kaynanangil geldiginde sürekli görümcende geliyor ??
Görümcem her geldiğinde böyle sonuçlar doğuruyor.
Nadir gelir ama geldimi pir gelir.
Geçen geldiğinde ne zamandır gitmedim diyerek geldi o da.Bugün gelcek mi bilmem.
arkadasim allah sabir versin, senin bu kaynana cok gezme meraklisi benden söylemesi kafamçokkarıştı
pek seviyor sanirm baskalarinda kalipta, kendine hizmet ettirmesini :1no2:
bunlar laftan felan anlamaz, esinde bisey diyemiyor gördügüm kadariyla, belkide hakli olarak..
en iyisi görümcenle sen konuscan, cocuklarina biraz sahip cik diye
eger görümcen laftan anlamiyorsa da
sürekli arada cocuklara oturun yerinize vs diyerek görümcenede arada laf sokcan baska caresi yok
dinsizin hakkindan imansiz gelir
bu arada neden kaynanangil geldiginde sürekli görümcende geliyor ??
sen çocuğun olunca 2 yaşındaki çocuğunu dövücekmisin. lütfen evet dökülebilir çocuk bu isteyebilir orda senin görümcenin hatası var kalsın silsin . çocuk dövmeye karşıyımmm
gelmez insallah guzum ya :bbo: :teselli:
Ya ben kafayı yicem yemin ediyorum size ya.
Ben mi anlamıyorum insanlar mı anlamıyor bilmiyorum valla.
Görümcem gelmiyormuş ama teyzesi iki çocuğuyla geliyormuş.
Kafayı yedirtecekler bana o olacak sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?