Sakin ol :)
19 yaş büyük gelebilir ama o yaşta bir gencin de babasıyla zaman geçirmeye ihtiyacı vardır.
Sana haber vermediği için kızmışsın tamam ama oğluyla gezmesine laf etme bence.
Kızacaksan,haber vermedin diye kız.
Canım kızmakta haklı olduğun noktalar elbette vardır.Eminim buraya yazmadığın daha başka şeyler vardır.
Ama emin ol,bir erkek için evladının yeri ayrıdır,hayatındaki kadının yeri ayrıdır.
Sen kendi yerini-sınırını koru,oğlunun sınırına girmemeye çalış.Adamın saygısını kaybetmemiş olursun.
Bırak o ayarlasın kimin nerede duracağını.Çocuk yeni gelmiş madem...Henüz ayarlayamıyor olabilir.
Söylenmekle kızmakla inan haklı çıkamazsın,tersine itici gelir.
baba ogul istedikleri kadar gezebilir kusura bakmayin ama kocaniz bile degil
kaldiki karisamazsiniz aralarina giremezsiniz
evlenirseniz o zaman oglunun maddi anlamda karismasina mudahale edebilirsiniz
ama gezmelerine bu kadar karisma hakkina yine sahip olamazsiniz
baba ogul istedikleri kadar gezebilir kusura bakmayin ama kocaniz bile degil
kaldiki karisamazsiniz aralarina giremezsiniz
evlenirseniz o zaman oglunun maddi anlamda karismasina mudahale edebilirsiniz
ama gezmelerine bu kadar karisma hakkina yine sahip olamazsiniz
yok bacim istersen bi yazdigima bak ben aralarina hic girmedim cahilde deyilimki o onun kani cani ve kocaniz bile deyil dedigin insanla ben nikahliyim
şu durumda siz biraz kıskançlık yapmışsınız, bence çokta abartılacak bi durum değil. tavrınızı belli ettiyseniz bir dahaki sefere haber verir size olur biter. aradaki dengeleri sağlamayı öğrenmeye bakın..
adam sevgilisiyle değil oğluyla gezmeye gitmiş ne var bunda? haber vermedi diye sinirlenilebilir de sanki canını alıyorlarmış gibi sinirden öleceğim durumu garip olmuşbaşlığı okuyunca gerçekten çok ciddi bir sorun var sandım..imam nikahlıymışsınız,sadece meraktan soruyorum resmi nikahınız olmadan imam nikahı yapılması yasak değil mi? bu konuda imamlara ceza bile var bildiğim kadarıyla.sizin imam baya cesurmuş anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?