sinirden gebereceğim allahini seven akil versin :(((

titaza

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
379
68
323
Almanya
arkadaslar belki daha önceki konularimi okumussunuzdur bilmiyorum tek sucum sevmek benimsemek oldu biz 5 yildir birlikteyiz ayni binada kaliyoruz bide yakinda tasinicak insallah iki sokak öteye bu insan ogluyla birlikte yasiyor oglu 19 yasinda ama babasina baski yapiyormuski benimle ilgilen benimle gez benimle toz ne olursa benimle yap diye cocugun benimlede hic bir sorunu yoktu ama cildiricam bugün ikisi disari cikiyorlar ve benim hicbisiyden haberim yok sanki zile bassa bende gelirim dicekmisim gibi habersizce gitmis gezmis tozmuslar az evvel gelmis zilime basiyo gezdik dolastik diye hava atar gibi ya sen benle nezaman cikdin bu saate kadar dolastinkiiii nezaman ciksak disari acele etmekten bana yapacaklarimi bile unutturuyordu okadar aceleci ama anlamadigim kendi cocuklarina geldiginde ise adam isten gelip uykusus olmasina ragmen aksamlara kadar güzel güzel dolasiyo anlamadigim ben kimim yada ben neyim essekbasimi yüzmeye gidicektim gidemessin dedi ama kendisi hic haberim yokken cikmis gezmedik köse birakmamis ogluyla sinirlendim hemde cok öfkemden iyice saydim aklima gelen lafi ensonundada defol kimle gezdinse ona anlat derdini dedim benim evimde bosuna yer bari tutma gözümede görünme dedim ve haala sinirim yatismadi ben ne yapcami nasil davrancami bilemiyorum yani sizden istegim bana ne yapmam gerektigini söylemeniz allah rizasi icin yani anlamasi lazimki ben basit bir esya parcasi deyilim hic yoktan oglunada garez baglatti hic tahammulüm kalmadi o cocuga imdaat (

Sakin ol :)

19 yaş büyük gelebilir ama o yaşta bir gencin de babasıyla zaman geçirmeye ihtiyacı vardır.

Sana haber vermediği için kızmışsın tamam ama oğluyla gezmesine laf etme bence.

Kızacaksan,haber vermedin diye kız.

haklisinda bide söyle bir durum var bu cocuk geleli 1 yil oldu babasinin yanina ama öyle bisey olduki adamin kurusuna kadar hesabliyo her bisiy icin hesab soruyo babasinin iplerini eline aldi yönetiyo oda oglunun emrinden cikamiyo yasi büyük deyil demissin peki cok kücük diyelim bunlari nerden biliyoda yapiyoki anlican kenara atildim

Canım kızmakta haklı olduğun noktalar elbette vardır.Eminim buraya yazmadığın daha başka şeyler vardır.

Ama emin ol,bir erkek için evladının yeri ayrıdır,hayatındaki kadının yeri ayrıdır.

Sen kendi yerini-sınırını koru,oğlunun sınırına girmemeye çalış.Adamın saygısını kaybetmemiş olursun.

Bırak o ayarlasın kimin nerede duracağını.Çocuk yeni gelmiş madem...Henüz ayarlayamıyor olabilir.

Söylenmekle kızmakla inan haklı çıkamazsın,tersine itici gelir.

baba ogul istedikleri kadar gezebilir kusura bakmayin ama kocaniz bile degil
kaldiki karisamazsiniz aralarina giremezsiniz
evlenirseniz o zaman oglunun maddi anlamda karismasina mudahale edebilirsiniz
ama gezmelerine bu kadar karisma hakkina yine sahip olamazsiniz

valla neye kızdığınızı anlamadım haber vermedi diyeyse haklısınız ama oğluyla gezmesineyse fevri davranmayın derim
evladına vakit ayırmak onun sorumluluğu sonuçta

bacim gene haklisin ama ben cocuk gelmeden cok önemsenirdim cocuk geldi hicsayiliyorum ama cocuk saten 2 haftaya kadar ayri eve cikicak öyle istiyormus, ama kirildim ben cok ve askindan gebersemde sanirim bitis cizgisine ulastim evet dedigin gibi yazmadigim cok sey var ama ben bir ablasi olarak görmezden gele gele inan sabir namina bisiy kalmadi bende en mantiklisi ayrilmak olsa gerek neden dersen bacimcim birini görünce digerini unutandan fayda gelirmi ben onunla yolumu birlestirdimki ölene kadar diye sanirim ölmeme gerek kalmadan yollar ayrilicak inan kalbim kan agliyor baba ogul arasina hic girmemistimki son damla oldu bu sessiz kaldikca fazlasini eklediler ikiside üstüne allah büyüktür gene sessizligime bürünmek bana yakisandir

valla belkı kızacaksınız ama su an yargıladıgınız sevdıgınız adamın oğlu.. adam oğlu ne dedıyse onu yapmıs.. tamam haber verebılırdı haklısınız.. ama bazı durumlar olur kı haber verılmemesı gerekırr... o yuzden kendınızı sakınlestırın ve duzgunce konusmayı deneyın. bu kadar uzun bır ılıskı boyle seyler ıcın yakılıp yıkılmamalı yanı..

yok bacim istersen bi yazdigima bak ben aralarina hic girmedim cahilde deyilimki o onun kani cani ve kocaniz bile deyil dedigin insanla ben nikahliyim

o oğlu ne istese yapar ve yaptırır. baba oğul arasında henüz bi sıfatınız yok. bu yüzden çocuk size saygı duymuyor olabilir. en azından bi üvey anne sıfatınız olsaydı, duruşu tavrıda farklı olurdu. 5 yıldır sevgiliden öteye gidememişsiniz. yani neyi bekliyorsunuz ki. 19 yaşında oğlu olduğuna göre erkek arkadaşınızda genç ve toy sayılmaz, ayrıca 5 yılda neye nasıl tepki vereceğinizi biliyor olması lazım. kusura bakmayın ama baba oğulun gözünde pek bi değeriniz yok gibi..

kızılca düşüncelerimi birebir yazmışsın
sana katılıyorum

sanirim bi yanlis anlasilma var biz imam nikahliyiz resmi olmadigi icin bereberiz yazdim acikliga kavusdurayimda yanlis anlasilmalar olmasin (

şu durumda siz biraz kıskançlık yapmışsınız, bence çokta abartılacak bi durum değil. tavrınızı belli ettiyseniz bir dahaki sefere haber verir size olur biter. aradaki dengeleri sağlamayı öğrenmeye bakın..

bakalim bacim simdilik sessizlige cekildik son durum ne olcak allahtan hayirlisi

adam sevgilisiyle değil oğluyla gezmeye gitmiş ne var bunda? haber vermedi diye sinirlenilebilir de sanki canını alıyorlarmış gibi sinirden öleceğim durumu garip olmuşbaşlığı okuyunca gerçekten çok ciddi bir sorun var sandım..imam nikahlıymışsınız,sadece meraktan soruyorum resmi nikahınız olmadan imam nikahı yapılması yasak değil mi? bu konuda imamlara ceza bile var bildiğim kadarıyla.sizin imam baya cesurmuş anlaşılan.

oğlu yeni çıktı daha önce görüşmüyorlardı yazmışsınız.görüşmemelerinin sebebi eşinizin hatasıysa belki vicdan azabı duyup fazla önemsiyor olabilir.ona kendini affettirmeye çalışıyor olabilir.bırak belli bir süre sonra normale döner.ama sen tavır yaparsan senden soğur belki.bir de şunu sorcam sakıncası yoksa niye resmi nikah yapmıyorsunuz.şu sebeple soruyorum resmi nikahlı eşi mi var yoksa

Ebeveyn olmak onceliklerini cocuguna vermek demek oluyor zaten canim. Farkinda dahi deildir seni ihmal ettiginin.

Hem oglu kocaman ve ayri yasayacakmis sabret. Ara sira yine ona oncelik verecektir alismalisin.

Sana dusen sevdigini desdeklemektir. Sen ona kucak actikca o doner dolasir sana kosar zaten. Hiic sikma canini onun sevdigi kadinsin sen hep hatirla bunu

o kanun sanirim tr de burasi almanya kardesim evet sizin icin ciddi olmaya bilir suanki durum ama allahta kimseye yasatmasin kenara atilma duygusunu

bir kere 19 yaşındaki çocuk onun oğlu ve istedikleri yere de gider kusura bakmayın ama siz imam nikahlı eş konumunda olduğunuz sürece sizin sevdiğiniz kişi üzerinde pek bir yaptırıma sahip olamazsınız..imam nikahının bence bir geçerliliği yok siz nikahlı falan değilsiniz..kendinizi evliymiş gibi düşünüp davranıyorsunuz ama bence bi düşünün ilk önce isterse sizle bir daha görüşmez bile bile ve siz hiçbirşey yapamayıp hak da iddia edemezsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…