- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
yok bacim bana danismasi lazim demedim biz ikimizde ne olsa olsun herbisiyi söyler haber eder ona göre hareket ederiz ve babasiyla gezmesine hic karismadim bugünekadar cocugun bana karsi saygisisligi olmadi ama arkamdan oluyormuski kendim görmedikce gene bisiy demem ve biz konustuk ben mesela yüzmeye gitmek istiyordumki hayir gitmiceksin dedi ve evde kaldim ama o hic cit cikarmadan cikmis kizdigim sey bu ve aradim seni diye yalan konusmasi arti alayli bi sekilde hava atar gibi konusmasi oldu ben gene diyorum aralarina asla girmedim girmemde buzamana kadar hic böyle bir durumda olmamisti saskinligim ona zaten suan imam nikahliyiz az bi sorun vardi halloluncada resmiyete dökülecektiki anlasmamiz öyleydi aramizda sanirim cocuk bana belli etmesede durumu kabullenemiyor tahmin bu sadece düsüncesiz biriside hic deyilimki cok zaman yalniz bile birakirdimki uzun süre konusucaklari vardir diye bilmiyorum yani iyi niyetli olmaktanmi böyle oldu nedir anlam veremiyorum ama lütfen sunu dikkate alin ben asla baba oglun arasina girmedim girmemde o onun cani kani yapilan hareketler sinirimi alt üst etti ki
canimcim yasin 20 daha cok gencsin ama buna ragmen inan bana bazi ablalarindan daha anlayislisin öyle bir dramatik hale getirdilerki olayi sanki ben cocuguyla gezmesine yasak koymusum gibi bundan öncede cokkez cikdilar desem ozaman derdim ama sakli gizli cikmalari yani herzaman gidiyodunuz bu gün ne olduda sakli gizli cikma geregi duydunuz ve benim yüzmeye gitmeme izin vermemesi arti aradim seni diyip yalan konusmasi ve simarik tavir takinmasiydi bunu haala algilayamayanlar var ona üzüldüm bikez daha yazayim büyük harfle belki anlarlar COCUGA SÖZÜM YOK AMA YAPILAN HAREKETE VAR YANI NE GEREGI VARDI BUNUN BÖYLE OLMASINA diyorum insallah busefer anlarsiniz BEN ÜVEY ANNELIK YAPMADIM ASLADA YAPMAM YAPACAK OLSAYDIM BABASININ YANINA GELMESINI ENGELLERDIM ama sanirim cokseylerde sessiz kalmamdan dolayi oldu bu olay ben sözünden cikmadim gitmedim yüzmeye ama o beni hic umursamadan gitmis püf nokta bu! ve rica ediyorum olayi birbirine karistirmayin ben onlarin aralarina hic girmedim girmemde!
yani diyelim ki çocuk artniyetli, gerçekten de sizi sevmiyor olabilir, amacı ne olabilir yani en fazla, hani bu konudaki düşünceniz de önemli, yani oturup beni konustular diyemi düşünüyorsunuz mesela, eğer böyle düşünüyorsanız durum değişir,
fakat baba oğul aynı evde kalmıyorlarsa da ayda yılda bir görüşüp oturup sizi konuşacaklarını sanmıyorum haber vermemelerinin sebebi şu olabilir, cocuklarıyla yeterince vakit geçirmedigini düşünmüştür, size de haber vermeyerek cocuklarına bir ayrıcalık tanıdıgını düşünmüştür yani sizi arayıp izin istese çocugun ben neyim ya ondan habersiz babamla gezemiyorum duygusuna kapılmasını önlemek olabilir, burda kendisini de size bağımlı değilde özgür olarak görebilmek durumu da var cogu insan evlilikten bu yüzden kaçar bu sorumluluklar, izinler, haber vermeler:) takındıgı alaycı tavırda sizin bunu anlamayacagınızı düşünmesindendir bence, çünkü siz herşeyi ona danışmak zorunlulugunda hissediyorsunuz ve şikayet etmiyorsunuz sanırım ama o şikayetci gibi bence siz de daha özgür kararlar verin mesela izin istemeden yüzmeye gitmek gibi, bu onu rahatsız etmemeli yani iki kişininde daha özgür olması gerekir, sizi kısıtlar kendisi özgür yaşarsa siz tabiki mutsuz olacak ve birilerinden nefret edeceksiniz, eğer sizi kısıtlıyorsa haliyle sizde onu kıstlamaya çalışacaksınız bunu bu şekilde konuşmak işe yarayabilir:)
Cevap yazan arkadaslar herbırınıze tsk ederım
ve konuya cevap yazanlar sorularına cvb alamazlarsa kusura bakmasınlar
artık cvb vermek ıstemıyorum dahada üzücü hal alıyor suankı durumum
zamana bırakcam allah büyüktür
saygılarımla
kiskanmakmi :S bacim kiskanmak deyil ben kizdigim noktayi söyledim sadece kiskanacak olsam huzuru coktan bozardimki hic yapmadim dedigim gibi abarttin derken öyle bi diyosunki sanki ben vay bu adam nasil olurda cocuguyla cikar demisim gibi 1 bana gidemessin demesi 2 haber eden adam her hareketini bu sefer tinlamadi 3 aradim dedi ama yalan aramadi 4 alayci bi sekilde tavirdaydi kizdigim seyler bunlar umarim yeterli size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?