- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.400
- 798
- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
sizin evleriniz arasında bi sokak kapısı var mı yok mu ? bence yoksa ona biçözüm bulun önce. hem senin kendini güvende hissetmen hem de ruh sağlığın açısından.
ne biliyim anlayamadım bi türlü :)):))) ay canım yaa herkesin kafası karışmış ev konusunda
dubleksmiş ya evleri alt katta kp eltiler yaşıyomuş nasıl sokak kapısı olsun bence yoktur
:))) ay canım yaa herkesin kafası karışmış ev konusunda
dubleksmiş ya evleri alt katta kp eltiler yaşıyomuş nasıl sokak kapısı olsun bence yoktur
Ya valla böyle bir insanla yaşamak çok zor.
Seçim hakkınız varken, bile bile aynı evde yaşamak pek akıllıca görünmüyor.
Filmlerde görüyoruz ve dediğiniz gibi, bu kadın yarın bir gün sizi keser valla...
Çok afedersiniz ama ohaa , nasıl yapabilir böyle bir şeyi ?
Nasıl cesaret edebilir ?
Son zamanlar da kendi hayatımda da etrafımda da çok görmeye başladım , şaşırıyorum ciddi anlam da şaşırıyorum .bir insan yeter ki arsız olmasın yapar benim yengemde öle
benim sözüme geldiklerinde o bakışlarıyla yedi bitirdi
bütün gece ağzı kıpır kıpırdı büyücü kılıklı kızınıda yani kuzenimide kendi gibi yaptı
bir amca kızı kuzeni sözleniyor diyo bu kadar mı muutsuz olur ve belli eder
Allah yardımcınız olsun
bide böle insanlar yeni nesil yetiştircek
kızlar eltımı ben utancımdan esıme bıle dıyemedım cınsellıkten bıle sogumustum.kv dedım oda herkeze duyurdu .zaten bu evı sevmıyorum hrr yanında catlak sapık ınsanlar dolu kadınlı erkeklı .mayısta kadar bebekımız olmassa kanadaya gıdıcez asılama ıcın suan esım toparlanmaya calısıyor iş konusunda
kızlar suan esımın ıs durumu kotu konuyu acıcam mutlaka ama bırkac ay sala dıcektır cunku maddı ımkanımız yok ayrı ev ıcın ama mayıstan sonra kanadaya gıdıcez bebiş gelmezse belkıde hıc gelmeyız ınsalahta daha donmeyız.odama hırsızlık ıcın gırmedı tacız amaclı
hayor esım gelmedı daha gelırken caldırıyor.soyle soylıyım eltım esıyle bır sey yasamıyor muş ve bana karsı egılımı oldu ama lutfen konuyu uzatmayın cunku benı cok etkıkıyor.hic acmıcaktım konuyu ama bazı yorumcular abartıyordun demesın o pıslıgın ası yuzu belı olsun amaclı acıkladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?