Sinirden gebericem !

sizin evleriniz arasında bi sokak kapısı var mı yok mu ? bence yoksa ona biçözüm bulun önce. hem senin kendini güvende hissetmen hem de ruh sağlığın açısından.

Ne iğrenç,ne çirkin bir insanmış o öyle ya,kıskançlığın da bu kadar çirkin boyutunu görmemiştim,sadece filmlerde olur sanırdım. Hayır böyle bir müsvedde olmayı,anlamsızlığı kendine nasıl yakıştırabiliyor bir insan ben onu anlayamıyorum.

sizin evleriniz arasında bi sokak kapısı var mı yok mu ? bence yoksa ona biçözüm bulun önce. hem senin kendini güvende hissetmen hem de ruh sağlığın açısından.

:))) ay canım yaa herkesin kafası karışmış ev konusunda
dubleksmiş ya evleri alt katta kp eltiler yaşıyomuş nasıl sokak kapısı olsun bence yoktur

Ya valla böyle bir insanla yaşamak çok zor.
Seçim hakkınız varken, bile bile aynı evde yaşamak pek akıllıca görünmüyor.
Filmlerde görüyoruz ve dediğiniz gibi, bu kadın yarın bir gün sizi keser valla...

konuyu okudum da ,sözkonusu elti olunca nedense artık şaşırmıyorum yapılanlara. Bugün nevresim kesecek kadar gözü dönen yarın başka şeyler de yapar. değişik modelleri hepimizde mevcut yani.

siz o evden uzaklaşmaya bakın bence, inşallah eşinizle yaptığınız planlar yolunda gider de kurtulursunuz.
gerçi yapacak olan uzaktan bile elinden geleni ardına koymuyor, bunu yaşayanlardan biri de benim. Allah yarattı demeden elti, kp. ne de kv. hepsini bi güzel haşlayınca çektiler dillerini ...

Ayy yazıklar olsun kızı sahipsiz gördüler ondan bu rahatlıkları .
Allah ım Dünyada ne kadar çok kötü insan var ya ...
Allah sabır versin arkadaşım ...
Yakındır ama onların başına bir musibet gelmesi.

Çok afedersiniz ama ohaa , nasıl yapabilir böyle bir şeyi ?
Nasıl cesaret edebilir ?

bir insan yeter ki arsız olmasın yapar benim yengemde öle
benim sözüme geldiklerinde o bakışlarıyla yedi bitirdi
bütün gece ağzı kıpır kıpırdı büyücü kılıklı kızınıda yani kuzenimide kendi gibi yaptı
bir amca kızı kuzeni sözleniyor diyo bu kadar mı muutsuz olur ve belli eder
Allah yardımcınız olsun
bide böle insanlar yeni nesil yetiştircek

Son zamanlar da kendi hayatımda da etrafımda da çok görmeye başladım , şaşırıyorum ciddi anlam da şaşırıyorum .
İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor nasıl hiç hiç sızlamaz vicdanları.
Bilirim ,inanırım evlendiğim gün kuzenim alt katım da olduğu halde ne gelinliğimle gördü beni nede nikahıma geldi üstelik küs bile değildik.
Ben hep şunu savundum kimse kimseye durup dururken kötülük yapmaz , çok büyük konuştum sanırım mevlam gösteriyor.
Zaten ne için büyük konuşsam çok beklemeden gelir başıma.

BEKLENEN_BEBEK ; Öfken buralardan hissediliyor valla .Hırsla ve telaşla yazdığın o kadar belli ki yazım kurallarına çok hakim olamıyorsun ,kelime ve harfleri hep eksik yazıyorsun :) Biraz sakin ol canım

Evet sinirlenmekte çok haklısın , ama biraz sakin ol kendini bu kadar yıpratma .Bu arada konunun içinde konu var . konu içeriği ; nevresimlerini parçalayan elti iken , birden tacizci elti olarak boyut değiştirdi .Eğer bu anlattıkların gerçekse ,gerçekten çok korkunç şeyler bunlar .Allah yardımcın olsun .

Mune hep der ne güzel de der " şüphe duyuyorsanız kib'leyin " diye

Konuyu dağıtmanın manası yok arkadaşlar.İçinizde var ise bir şüphe rapor edin. Zira bu konu dışına giriyor.
Konu dışı yazmak da yasak.

Beklenenbebek;

Dubleks evde oturuyorsunuz.Bu iki kat arasında bir kapı var ise ayrı sayılırsınız.Kapı yok ise aynı evde oturuyor
olursunuz.İstediği kadar ev dubleks olsun isterse tribleks olsun beraber oturmaya girer sizinkisi.

Cümbürcemaat bir evde yaşanmaz.Ev üstüne de ev olmaz.

Astım hastası olman onları çekmen anlamına gelmez canım.

Tamam kötü anıların var.Ama ilacını cebinde taşırsan önlemini almış olursun.

Allah esirgesin rabbim göstermesin olacağı varsa yanında ister yüz kişi olsun gene mani olamazlar.

O yüzden sen evini ayır.Eltin hasta.Kayınpeder dengesiz.Bu iş böyle yürümez.

Hiçç daha fazla harap etme kendini.Eşinle konuş ve ayrıl o evden arkadaşım.

Unutma sen değerlisin.Ve değerini değersiz insanlar için hiç etme.

Şaka mı bu ya? Söylemek istediğini az cok tahmin ediyorum, iğrenc bir ortam, sen bebekten mi bahsediyorsun? Töbe töbe.

Tacizi kadın yapınca normal mi oluyor? Cinsiyeti de mi var bu işin? nasıl susarsınız ya, nasıl aynı evin icinde yasamaya devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…