- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
nevresimi yıkayıp ipe asmış
balkona falan astı galiba
ya da ben de yanlış anladım belki de:26:
kızlar netım koptu tekrar gırdım kusra bkmayın.o mevzuyu acmak ıstemıyorum anlayan anladı.ama artık cok bunaldım burda aılesınden sıkayetcı bırcok konu acılıyor ama benımkı cok daha kotu.eltım normal bırı degıl.kaynımla bıle cocuk yapıp evlendı yoksa kanım bıle onun normal bırı olmadıgını anladı bosanmak ıstedı kp yok eve gelemessın reddedrrım dedı adamda bırakamadı
Kücük mü?? Bence hic yok :)
hayor esım gelmedı daha gelırken caldırıyor.soyle soylıyım eltım esıyle bır sey yasamıyor muş ve bana karsı egılımı oldu ama lutfen konuyu uzatmayın cunku benı cok etkıkıyor.hic acmıcaktım konuyu ama bazı yorumcular abartıyordun demesın o pıslıgın ası yuzu belı olsun amaclı acıkladım
hayor esım gelmedı daha gelırken caldırıyor.soyle soylıyım eltım esıyle bır sey yasamıyor muş ve bana karsı egılımı oldu ama lutfen konuyu uzatmayın cunku benı cok etkıkıyor.hic acmıcaktım konuyu ama bazı yorumcular abartıyordun demesın o pıslıgın ası yuzu belı olsun amaclı acıkladım
yok o konu deil anlamdigimiz
oda konusu
bisidicemden ab$ka kimsanin anlamami$ olmasina çok sevindim :))))
bende sorun yok demekiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?