Sinirden gebericem !

kızlar netım koptu tekrar gırdım kusra bkmayın.o mevzuyu acmak ıstemıyorum anlayan anladı.ama artık cok bunaldım burda aılesınden sıkayetcı bırcok konu acılıyor ama benımkı cok daha kotu.eltım normal bırı degıl.kaynımla bıle cocuk yapıp evlendı yoksa kanım bıle onun normal bırı olmadıgını anladı bosanmak ıstedı kp yok eve gelemessın reddedrrım dedı adamda bırakamadı

cnm senı üzüyorsa açma tabı ama herkeste merak ettı tıkandı konu burda

bende anladığım şeymi dedım sende onayladın ama ben bile emın olmadım

eğer durum öyleyse durum çok daha ciddi elti çekişmesini aşar ve yapılacak yorumlarıda etkıler

sen bılırsın tabı ama tam olarak söylemeden en azından bıraz anlıycamız şekilde söylesen

a ) hirsizlik
b ) taciz

valla aklima ba$ka bi$ey gelmiyor
ama sen içerdeyken hirsizlik yapamazki

eltinin psikolojik sorunları var.valla dikkat et herşeyi yapabilir.çocuğun falan varsa da onlarla yalnız bırakma.

ilk sayfayı okudum sadece:26: aile üyelerinin size karşı bu tavırları neden pek anlamadım:44: eltin yetmiyor bi de kayınpederin ona sahip çıkıyo yaptığı davranışı tasdikler gibi çok üzüldüm durumunuza, ama bu hareketleri hakedicek bişey yaptınızmı evlendiğinizden beri merak ediyorum, yani hep bi çekişme var mıydı?

birşey demek için mi geldi odaya..?
eşini var sandıda baskın mı yapmak istedi?
daha farklı ne olabilir ki?:26:

üzüldüm ya bide yeni almissin para vermissin emeklerin bosa gitti ALLAHTANDAMI korkmuyor insafsiz..
ben olsam bende aglardim ne emekle almisim..
kayinpederinede sastim oglunun parasi olsa bile insan evladina acimazmi yeni alinms para verip alinmis,
oglu bile olsa calisip ne alinteriyle kazanilio o para insafsizlar..

hayor esım gelmedı daha gelırken caldırıyor.soyle soylıyım eltım esıyle bır sey yasamıyor muş ve bana karsı egılımı oldu ama lutfen konuyu uzatmayın cunku benı cok etkıkıyor.hic acmıcaktım konuyu ama bazı yorumcular abartıyordun demesın o pıslıgın ası yuzu belı olsun amaclı acıkladım

beklenenbebk kp nasil birdir ?..
Akraba falan mi neden bu kadar çok kayiriyo bu gelinini

benim gunahim bana yeter kimsenin gunahini almak istemem ama insan öz KIZI yapsa kizar $imariklik yapti diye
eltiyin hareketinden daha saçma kayinpedeirnki

bu kadının sana zararı buyuk inşallah o evden çıkarsın yarın öbür gün bır bebeğin olur hepten huzur bırakmaz

pislik!!!
Kadın normal değil....
İnş bir an önce kurtulur rahata erersin....

:26::26:Şoktayım gerçekten.Biran önce o evden gitsen çok iyi olur. zaten kapını kilitleyip yatıyormuşsun, Allah korusun sana birşey olsa bi yardımları olmaz, bolca böyle sinirlerini bozar iyice zarar verirler. astımdan daha tehlikeli bunlar Allah yardımcın olsun

Kosu kapansın bencede sinirlenip daha çok gerilme

yok o konu deil anlamdigimiz
oda konusu
bisidicemden ab$ka kimsanin anlamami$ olmasina çok sevindim :))))
bende sorun yok demekiiii

benim anladığım şu,
konu sahibi dublex bi evde yaşıyo.
kv kp ve elti alt katta kalıyor konu sahibi üst katta.
konu sahibine ait üst katta 4 oda var.
kv kp elti ve konu sahibi mutfağı ortak kullanıyor.
konu sahibi çarşafını asmış kurusun diye elti gelmiş parçalamış.
ama elti konu sahibinin odasına gizlice izinsiz nasıl girmiş de parçalamış çarşafı?
acaba çamaşır asılan yer ortak mı?
bak burayı bende anlamamışım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…