Sinirden gülmeme engel olamıyorum

Eşim iletişime benden daha açık biri, yüz yüze konuşmak ister her şeyi. Ama ben batırıyorum. Doğru düzgün tepki veremiyorum
bizde ikimiz de iletişime açığız. yani evet yüzyüze gelince gülüyoruz ama yine de konusuyoruz her seyi. ama o öfke ve ciddiyet kalmıyor. gecenlerde görevdeyken 1 hafta çok güzel tavrımı koydum, yanımdayken üzülür diye söylemeye cesaret edemediğim her seyi söyledim ve iyi de hissettim. sonra bir gün arkadasimla kahve içerken bir baktım çıktı geldi. ben hemen gevsedim şakalaşmalar, yavsamalar falan 😂😂 ama sonra kendisi açtı konuyu ve yine oturup güzelce konusup anlaştık. yani ciddiyet kayboldu diye konu konuşulmayacak diye bir sey yok. ben de çok isterdim tavırlı kalabileyim. ama olmuyor. bazen diyorum ki iyi ki de olmuyor 😂🤍

Kolay affeden yumuşak kalpli birsiniz demek ki. Sorunlari uzatmaktansa böyle olmak daha iyi sanki
Evet kolay affederim, yumuşak kalpliyim ve bunu hiç sevmiyorum. İnsanlar nasıl olsa affeder diyip kalbimi kırabiliyorlar. Şimdi eşimin de aman nasıl olsa sinirlendiğinde bile gülüyor, sinirlense ne olur diye düşünmesini istemiyorum.

bizde ikimiz de iletişime açığız. yani evet yüzyüze gelince gülüyoruz ama yine de konusuyoruz her seyi. ama o öfke ve ciddiyet kalmıyor. gecenlerde görevdeyken 1 hafta çok güzel tavrımı koydum, yanımdayken üzülür diye söylemeye cesaret edemediğim her seyi söyledim ve iyi de hissettim. sonra bir gün arkadasimla kahve içerken bir baktım çıktı geldi. ben hemen gevsedim şakalaşmalar, yavsamalar falan 😂😂 ama sonra kendisi açtı konuyu ve yine oturup güzelce konusup anlaştık. yani ciddiyet kayboldu diye konu konuşulmayacak diye bir sey yok. ben de çok isterdim tavırlı kalabileyim. ama olmuyor. bazen diyorum ki iyi ki de olmuyor 😂🤍
Uzatmamak evlilik için olmazsa olmaz tabii ki. Onun açısından değil ben kendi kafam rahat olsun diye uzatmam. Ama bir daha yapmaması için de tepki de şart bir noktada

Uzatmamak evlilik için olmazsa olmaz tabii ki. Onun açısından değil ben kendi kafam rahat olsun diye uzatmam. Ama bir daha yapmaması için de tepki de şart bir noktada
konusunca anlıyor benimki illa tavır yapmam gerekmiyor. bir de ben çok iyi acındırıyorum kendimi o da var 😂

Cemil olabilir mi Cemil ? 🤣
Bu bende de oluyor ama o an sinirliyim sonra konuşalım diyip orayı terketmeye çalışıyorum arkamdan gelirse tuvalete giriyorum 🤣🤣 kendime gelip öyle devam ediyorum konuşmaya … ama çok ciddi konularsa böyle olmuyorum
Ben de oda değiştiriyorum ama ikide bir gelip yüzüme bakıyor. Asık çünkü yüzüm ama o öyle bakınca gülüyorum işte yaaa 😂

İnsanlar hep kendinde sahip olmadıği seyi istermiş 😁 Ben hemen trip atarım ya eşim de tam tersi hemen unutur olayı sırnaşır. Bende isterdim hemen yumuşayım gülüp geçeyim ama olmuyor. Cünkü arada farkediyorum onemsiz şeylere tavır yapmışım gerek yokmuş diyorum. Evet hayat kısa gülmek gercekten en güzeli 😊 Rabbim herkesin yuvasına mutluluklar versin ❤

Bende yok o özellik yaaa. Sonra kapanıp gidiyor, tekrar açmak istemiyorum konuyu
aa ben profum ya. hemen gözlerimi falan doldururum. evlendiğimizden beri 2 kez ağlarken gördü beni şu an en büyük korkusu ağlamam 😂

İnsanlar hep kendinde sahip olmadıği seyi istermiş 😁 Ben hemen trip atarım ya eşim de tam tersi hemen unutur olayı sırnaşır. Bende isterdim hemen yumuşayım gülüp geçeyim ama olmuyor. Cünkü arada farkediyorum onemsiz şeylere tavır yapmışım gerek yokmuş diyorum. Evet hayat kısa gülmek gercekten en güzeli 😊 Rabbim herkesin yuvasına mutluluklar versin ❤
Yok erkeklerin fabrika ayarlarına dönmeleri için arda gerekiyor. Amin duanıza, Allah hepimizin muhabbetini artırsın 🤍

aa ben profum ya. hemen gözlerimi falan doldururum. evlendiğimizden beri 2 kez ağlarken gördü beni şu an en büyük korkusu ağlamam 😂
Ben hiç ağlamadım yanında yok, gidip mutfakta ağladığım oldu. Kuyruğu dik tutanlardanım ben saçma sapan bir şekilde. Ama kendime diyorum bazen yanında ağla görsün üzüldüğünü sonuçta

Ben hiç ağlamadım yanında yok, gidip mutfakta ağladığım oldu. Kuyruğu dik tutanlardanım ben saçma sapan bir şekilde. Ama kendime diyorum bazen yanında ağla görsün üzüldüğünü sonuçta
ben onun yüzünden ağlamadım hiç. bir kere ailemi özlediğim için, bir kere de hamile kalamadığım için ağladım. ama inanın her sey konusarak halloluyor. esiniz sükür ki iletişime açık biri. gülseniz de, ciddi kalamazsanız da derdinizi söyleyin. anlayacağına ve cabalayacağına eminim ben. ben bazen sakayla karışık laf da sokuyorum 😂 onlar daha zoruna gidiyor benim esimin 😂

Back
X