Sinirden her yerim titriyor:( eşim İnstagram dan eski sevgilisini aratmış

Ne olursa olsun hepimiz bozuluruz böyle bir şeyle karşılaşsak fakat sadece merak edip bakmış olabilir, sinirlerimize hakim olmalıyız. Ben bazen hiç sevmediğim ya da nötr olduğum kişilere bile (erkek-kadın eski-yeni, hatta taa ortaokul sınıf arkadaşlarıma bile) merak edip bakıyorum öylesine. Ne kadar değişmişler, ne yapmışlar ne etmişler, hayallerini gerçekleştirmişler mi falan gibi ufak tefek meraklar işte.. Yahu aranızda hiç yok mu hakikaten eski sevgili ya da tanıdıklarını aklına öylesine gelip aratan?

O artık hastalık ama .Neden takip ediyor?Benim bi arkadaşım nişanlısının eski karısını fake hesapla takip ediyorduBiz çocuk hastasın sen diyip nisanı atınca öğrendik

Yalnız o değilde kk kadınları olarak hepimiz eskileri stalklıyormusuz arada,o cıktı ortaya Benim stalklamaya lüzıum yok,aynı mahalledeyiz Gayette güzel bi karısı var.Allah bir de çocuk versin diye dua ettik gecen annesiyle:)15 sene önce olmuş bitmiş mevzu.Cocukkmusuz,bence insan eskiyi değil de ,o giden yılları özlüyır.Ben cok özlüyorm mesela o lise yıllarımı..Ondan arada bakmak istemiş olabilir.Abartacak bisey yok bence de..

Tövbe estagfurullah bunun için nişan mı attı derecesini bilmiyorum stalklamanın ama saçma olmuş
Bence yeterince yerinde bi sebep,düsünsene aylarca eski karını takip ediyor kız.Korkarım ben.Bu kıskançlıkla bas edemem derim.Bir de kıza kötü yorumlar yazmış galiba.Adamda atmış..

Merak edip; bakmıştır. Çok normal bu. Bizim hesabımız da ortak eşimle.
İş, okul arkadaşı, eski sevgili vs bizde bakarız. Ben de bakarım eşimde bakar. Hiç de dert edinmedik bunu. Hatta şakasını bile yaparız. Eskide kalmış gitmiş birşey.
Bu kadar üzülüp; yıpratmayın kendinizi.

Ben de bakarım arada sırf meraktan ama kocam baksa sinir olurdum, biz kadınlar niye böyleyiz :)

Insan bazen malesef merakina yeniliyor.
Olmamasi lazim ama oluyor iste
Acikca sor

Eski sevgilini neden arattin ? De

Ne derse .kabul et.

Bir daha olmasin kontrol edicem vs vs net konus
Ama uzatma bence

bende tahammül edemem bakmasına

ama şey ben arada bakarım.niye baktığımı bilmiyorum.sadece merak

Fazla abartmışsın merak etmiş bakmıştır. Ama en üstte çıktıysa sürekli bakıyordur bilin

Birsey diyecegim ama yanlis anlamayin.vallahi birsey olacagndan degilde ben bazen meraktan herkesi stalkliyorum.hani ne yapar ne is yapar nerde yasar yoksa bisey olmaz yani. Evet yanlismi yanlis ama malesef icimde kotuluk yok.

Bakmayan yoktur konu sahibi. Hepimiz bakıyoruz. Bakılıyor yani. Abartmayın, kötü niyet olduğunu sanmıyorum.

Eğer sosyal medyadan birini aratmasını istemiyorsan kullanmasına izin vermeyeceksin
Sosyal medyanın amacı ne instagram facebook vs hep birilerini gözetlemek birilerine kendini göstermek vs vs
Gereksiz büyük tepki veriyorsun

Vallaha ben ona belli bir isim veriyorum Insanlar sevmedikleri insanların "insallah benden sonra beter olmuştur" diye baktığına inanıyorum.

Eski sevgilim, eşim ve ben aynı kurumdayız. Eski sevgilim evli eşi hamile bana bunları anlatıyor. Bırak aratmayı adam hayatını anlatıyor bana. Etkileniyor muyum yooo...Eşinizle aranızda sorun yoksa takmayın bence meraktandır.

Yani bir kere baktiysa normal de surekli bakıyorsa sıkıntı. Onu anlamanin da bir yolu var mi bilmiyorum.

sorun etmezdim

Adı üstünde eski sevgilisi. Eşiniz sizle evli ve çocuğunuz var.Trip atabilirsiniz ama tartışmaya girilecek bi mesele değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…