• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

Canım burda seni haklı bulan oldumu evet normal ben olsam kıskanırım diyen oldumu da hala kızılacak birşeydi dıyorsun hep nişanlında suç baktığı için değil seni haklı çıkartıp beynine vesvese verdiği için kıskançlığın ilerisi vesvese şüphedir nişanlın senin her kıskançlığını alttan almış özür dilemiş bu yüzden suçlu ki özür diliyor acaba bakarken ne düşündü diye düşünüyorsun lutfen engel ol kendine
Aklımda şuan da bin tane şey var

Herkesin kiskanclik eşiği farklidir diyelim kiskandin , ayrilmayacaksan bu düğün olacaksa yaptigin trip cok gereksiz olur yipratmaktan veya bu tarz seyleri siradanlastirmaktan baska bir ise yaramaz.

Herkesin kiskanclik eşiği farklidir diyelim kiskandin , ayrilmayacaksan bu düğün olacaksa yaptigin trip cok gereksiz olur yipratmaktan veya bu tarz seyleri siradanlastirmaktan baska bir ise yaramaz.
Maalesef buraya kadar geldik ayrılamam

Bir amaci yok yahu ne amaci olacak. Her gun sosyal medyada,sokakta zilyon tane insan gorup begenebiliriz,ne var ki bunda? Begenmisse begenmis,bakmissa bakmis. Alip kacmamis ya,neden kafayi takiyorsunuz yani
Hayır aldatıyo bence prenses teyakkuzda olsun her an yakalanır adam.. Yazık prensese de ya sen yıllarını ver her şeye göğüs ger bak sen pis adama.. :işsiz:

Takinti olmus artik konu sahibinde
Ben yoruldum gayrı. Adamı kötüleyelim bari. Boyu devrilesice en git elin çekik kızlarına bak hayır prenses ingiliz kraliyet ailesindense suç mu illa çekik mi olması lazım. Terbiyesiz adam..

Back
X