• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

Yok yanlış anladınız yorumlarda kızların kaşı yapma yazılmış ondan o fotoğrafları incelemiş yorum yapanların profilini değil
takip ettiğiniz sayfada bir kız gördü sandım, bunda bir şey yok diyecektim
ama yorum yapanların fotoğraflarına girip kaşını gözünü incelemesi tabiki kızılacak bir şey..!
Yok

takip ettiğiniz sayfada bir kız gördü sandım, bunda bir şey yok diyecektim
ama yorum yapanların fotoğraflarına girip kaşını gözünü incelemesi tabiki kızılacak bir şey..!
Evet o sayfada bir kız gördü yorumda ki kızlar değil

İyi de adamın ilgisini siz böyle seylere kaydırmışsıniz ki kadınların kaslarını inceliyor yorumları okuyor size de fikir veriyor.ister istemez dikkatini çekecektir.şu an yaptığınız tavır da ters etki yapacak.aklına karpuz kabuğu düşürmeyin adamın.hoşlanmiyirsaniz böyle şeylerden kadinsal konulari erkeklerle paylasmayin fikir almayın,siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsaniz öyle yapın.
bu konularda kız arkadaşlarınızın fikrini alsanız daha iyi aslında

Kızardım. Kızları epey bir incelemiş maşallah 🙄 TV de falan güzel bir kadın görünce ne güzelmiş falan der geçeriz biz aslında. Ama sosyal medyada teker teker inceleyip bakması hoş değil. Bakmaya yarayan organindan olabilir sonra:KK14:

Canım fotoğraflar tek bir gönderi de yav
Kızardım. Kızları epey bir incelemiş maşallah 🙄 TV de falan güzel bir kadın görünce ne güzelmiş falan der geçeriz biz aslında. Ama sosyal medyada teker teker inceleyip bakması hoş değil. Bakmaya yarayan organindan olabilir sonra:KK14:

Bence çok çok abartıyorsunuz. Benim nişanlım bunun için bana tavır alsa ben sorun çıkartırım güvenmiyorsun diye.
Siz böyle yapa yapa adamın aklına başka kadınları sokacaksınız benden söylemesi. Biraz rahat olun kendinizden emin olun.

Back
X