- Konu Sahibi Benbirdost
Yani bu nedir kesin alakayı gorumcedenmi korkuyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka konumu dikkatli okuyamamışsınız artık tamamen koptum slm dahi vermiyorum önemsemiyorum diye belirttim...Yani bu nedir kesin alakayı gorumcedenmi korkuyorsunuz?
Öyle yapıcam canım... Allah razı olsun.. Allah seninde bebeğini sağlıklı hayırlı birşekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..Şu bebekle eşle kıskandırma olayını hiç anlamam Nası bi kafadır Allah akıl fikir versin sana en hayırlısından evlat nasip etsin canım görümcene söyle sil gitsin dakka tutmam inan öylesini
Yok canım bugün çocuğunun resimlerini benden gizleyerek paylaştığını farkedince üzüldüm normalde takmıyordum...Canim arkadaşım takma nlur. Umursama. Üzülerek onun istedigini veriyosun?
Ayyy canım ya çok üzüldüm gorümcene işte böyle pis kalpli insanlar oluyor demek ki...Boşverin
Ülkemizde var çocuğu olanların çocuğu olmayanlardan vebalı gibi çocuklarını kaçırması
Görüncemin de çocuğu yok asansörde karşılaştığı üst komşusu arkasına saklamış çocuğu kadının Nasıl içine oturmuştu
Umursamayın bakmayın görmeyin
en kısa Zaman'da siz de alın bebeğinizi kucağınıza diye iyi Dileklerimizi de iletelim buradan
Haklısın çok kırıcı bişey ve bi okadar yersiz.Yok canım bugün çocuğunun resimlerini benden gizleyerek paylaştığını farkedince üzüldüm normalde takmıyordum...
amin canım darısı başına inşallah seni hamilelik topiklerin den hatırladımÖyle yapıcam canım... Allah razı olsun.. Allah seninde bebeğini sağlıklı hayırlı birşekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Ne araştıracam yahu ben kendim whatsapp durumumu güncellemiştim eşimden kendime bakıcaktım. Sizde bilirsiniz ki diğer insanlarında durumları görünür bende görünmediğini farkettim...Ikiniz de bi tuhafsınız. Ayrıca whatsaptan filan ne diye araştırıp duruyorsunuz.
Kendinize bi meşgale bulun, kafayı yemelik bir dert yok ortads
Bende seni o topiklerden tanıyorum canım amin inşallah sağol...S
amin canım darısı başına inşallah seni hamilelik topiklerin den hatırladım