Sinirden kafayı yiyorum..!!

Yani bu nedir kesin alakayı gorumcedenmi korkuyorsunuz?

Boşverin

Ülkemizde var çocuğu olanların çocuğu olmayanlardan vebalı gibi çocuklarını kaçırması

Görüncemin de çocuğu yok asansörde karşılaştığı üst komşusu arkasına saklamış çocuğu kadının Nasıl içine oturmuştu

Umursamayın bakmayın görmeyin

en kısa Zaman'da siz de alın bebeğinizi kucağınıza diye iyi Dileklerimizi de iletelim buradan

Yani bu nedir kesin alakayı gorumcedenmi korkuyorsunuz?
Ne alaka konumu dikkatli okuyamamışsınız artık tamamen koptum slm dahi vermiyorum önemsemiyorum diye belirttim...
Alakayı kestik zaten sadece sosyal medya hesaplarımızda hala varlar ben bugün farkettim benden çocuğunun resimlerini gizlediğini... silmeden öncesinde görümceme onlara yetiştirmesi için birkaç bişey diyip öyle silmeyi düşündüm...

Şu bebekle eşle kıskandırma olayını hiç anlamam Nası bi kafadır Allah akıl fikir versin sana en hayırlısından evlat nasip etsin canım görümcene söyle sil gitsin dakka tutmam inan öylesini
Öyle yapıcam canım... Allah razı olsun.. Allah seninde bebeğini sağlıklı hayırlı birşekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Boşverin

Ülkemizde var çocuğu olanların çocuğu olmayanlardan vebalı gibi çocuklarını kaçırması

Görüncemin de çocuğu yok asansörde karşılaştığı üst komşusu arkasına saklamış çocuğu kadının Nasıl içine oturmuştu

Umursamayın bakmayın görmeyin

en kısa Zaman'da siz de alın bebeğinizi kucağınıza diye iyi Dileklerimizi de iletelim buradan
Ayyy canım ya çok üzüldüm gorümcene işte böyle pis kalpli insanlar oluyor demek ki...
Inşallah görümcene bana ve isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım... Allah razı olsun iyi dileklerin için..

S
Öyle yapıcam canım... Allah razı olsun.. Allah seninde bebeğini sağlıklı hayırlı birşekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..
amin canım darısı başına inşallah seni hamilelik topiklerin den hatırladım

Ikiniz de bi tuhafsınız. Ayrıca whatsaptan filan ne diye araştırıp duruyorsunuz.
Kendinize bi meşgale bulun, kafayı yemelik bir dert yok ortads

Ikiniz de bi tuhafsınız. Ayrıca whatsaptan filan ne diye araştırıp duruyorsunuz.
Kendinize bi meşgale bulun, kafayı yemelik bir dert yok ortads
Ne araştıracam yahu ben kendim whatsapp durumumu güncellemiştim eşimden kendime bakıcaktım. Sizde bilirsiniz ki diğer insanlarında durumları görünür bende görünmediğini farkettim...
Çok tuhaf buluyorsanız yazmazsınız çok zor olmasa gerek.......

Back
X