allah allah eltıme yenge demek zorunda mıyım ben ya?kızlar şu an eltmdeyim bu gün ayıp mi ettim diye üzüldüğüm. benden 3 yaş büyükmüş.ben başta kaynim gibi 7-8 yaş var sanıyodum yenge diye hitap ediyordum.3 yaş olunca adıyla hitap ettim.evlerine gittik baş başa kalır kalmaz bana neden adımla hitap ediyosn ben mi küçüldüm sen mi büyüdün dedi şok oldum bende önceden yaş farkı çok sanıyodm bu yüzden dedim. yol olarakta yaş olarakta büyüğüm dedi bende benim için sorun yok kafaya takıyosan bu kadar yenge derim sorun yok dedim ama sinir oldum çıktım mutfaktan. siz olsanız ne yapardiniz??
yenge de gıtsın bence kendını genc hıssetmıyor demekkı 3 yas evet cok az ben bıle görumceme abla demem o denmesının hosuna gıttıgını söyledıgı halde ne demek ıstıyorsan oyle söyle yenge dersem yaslı gıbı durursun gözumde bıle dekızlar şu an eltmdeyim bu gün ayıp mi ettim diye üzüldüğüm. benden 3 yaş büyükmüş.ben başta kaynim gibi 7-8 yaş var sanıyodum yenge diye hitap ediyordum.3 yaş olunca adıyla hitap ettim.evlerine gittik baş başa kalır kalmaz bana neden adımla hitap ediyosn ben mi küçüldüm sen mi büyüdün dedi şok oldum bende önceden yaş farkı çok sanıyodm bu yüzden dedim. yol olarakta yaş olarakta büyüğüm dedi bende benim için sorun yok kafaya takıyosan bu kadar yenge derim sorun yok dedim ama sinir oldum çıktım mutfaktan. siz olsanız ne yapardiniz??
sende artık bastıra bastıra yenge de yaşlı hissetsin kendinikızlar şu an eltmdeyim bu gün ayıp mi ettim diye üzüldüğüm. benden 3 yaş büyükmüş.ben başta kaynim gibi 7-8 yaş var sanıyodum yenge diye hitap ediyordum.3 yaş olunca adıyla hitap ettim.evlerine gittik baş başa kalır kalmaz bana neden adımla hitap ediyosn ben mi küçüldüm sen mi büyüdün dedi şok oldum bende önceden yaş farkı çok sanıyodm bu yüzden dedim. yol olarakta yaş olarakta büyüğüm dedi bende benim için sorun yok kafaya takıyosan bu kadar yenge derim sorun yok dedim ama sinir oldum çıktım mutfaktan. siz olsanız ne yapardiniz??
Hiç hitap etme. Birşey söylemen gereken durumlarda yüzüne bakmasını beklersin :)kızlar şu an eltmdeyim bu gün ayıp mi ettim diye üzüldüğüm. benden 3 yaş büyükmüş.ben başta kaynim gibi 7-8 yaş var sanıyodum yenge diye hitap ediyordum.3 yaş olunca adıyla hitap ettim.evlerine gittik baş başa kalır kalmaz bana neden adımla hitap ediyosn ben mi küçüldüm sen mi büyüdün dedi şok oldum bende önceden yaş farkı çok sanıyodm bu yüzden dedim. yol olarakta yaş olarakta büyüğüm dedi bende benim için sorun yok kafaya takıyosan bu kadar yenge derim sorun yok dedim ama sinir oldum çıktım mutfaktan. siz olsanız ne yapardiniz??
iyi ki izledim seni bak nasıl güldümeltiye yenge diceksek onun adı niye elti ? yengeye yenge derken eltiye yenge dersek babaya dayı kaynanaya da hala mı demek gerekiyor ?
dipnot: abimin karısı 3 yaş büyük benden ve daha bi kere yenge demişliğim yoktur adıyla hitap ederim. elti ne demek hala çözemedim çözersem ona da ne dediğimi yazcam
kızlar şu an eltmdeyim bu gün ayıp mi ettim diye üzüldüğüm. benden 3 yaş büyükmüş.ben başta kaynim gibi 7-8 yaş var sanıyodum yenge diye hitap ediyordum.3 yaş olunca adıyla hitap ettim.evlerine gittik baş başa kalır kalmaz bana neden adımla hitap ediyosn ben mi küçüldüm sen mi büyüdün dedi şok oldum bende önceden yaş farkı çok sanıyodm bu yüzden dedim. yol olarakta yaş olarakta büyüğüm dedi bende benim için sorun yok kafaya takıyosan bu kadar yenge derim sorun yok dedim ama sinir oldum çıktım mutfaktan. siz olsanız ne yapardiniz??
eltiye yenge diceksek onun adı niye elti ? yengeye yenge derken eltiye yenge dersek babaya dayı kaynanaya da hala mı demek gerekiyor ?
dipnot: abimin karısı 3 yaş büyük benden ve daha bi kere yenge demişliğim yoktur adıyla hitap ederim. elti ne demek hala çözemedim çözersem ona da ne dediğimi yazcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?