Sinirden kızardım

ha yenge demişşin ha adıyla seslenmişsin yenge de gitsin onu suratıyla laflarıylamı uğraşıcaksın bide .d

burda konularda iyi de olunsa "ne kadar uzak o kadar iyi"lafı saçma geliyordu insanların arası iyiyse neden uzak olunsun derdim ama çok yerinde bir lafmiş

cnm bencede yenge demen gerekir eşinin yengesi ve abisi sonuçta seninde abi ve yenge demen gerekir. yaşça da yolca da büyük yani

Annem ve eltisi kardeş gibiler. Amcam annemden büyük. Ama ikisi de anneme yenge diyor. Bunun yaşla bir ilgisi yok. Sadece geleneksellik. Sizin de bugüne kadar yenge diyip, bi anda ismiyle hitap etmeniz saçma olmuş, eltiniz şaşırmakta haklı. Ha demek zorunda misiniz, buna sizden başkasi karar veremez. Ama eltinizin tutumuna bakilirsa, yenge demeniz gerekiyor gibi. Bence sinirlenmeniz ve büyütmeniz gereksiz. Sonuçta evlenene kadar tanimadigimiz insanlara anne-baba diyoruz. Eltiye yenge demek zor olmamali.

Eşim kime ne diyorsa ben de aynısını söylüyorum. Yenge diye başladıysam sonradan değiştirmek zor olur. Birden bire değişik birşekilde hitap etmeniz tuhafına gitmiştir belki de.

derim benim için sorun yok ki ama herşeyin bi yordamı var resmen azarlar gibi had bildirir gibi konuşmasına çok kızdım ben.yenge demeyi de düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…