Sinirden kopma noktasi!!!

evlendiniz diye komple satın almadınız eşinizii !!! Ailesi ; Babası , Annesi , Ablası ,Kardeşleri her şeyden önce gelir...Tıpkı sizin aileniz gibi...Aynısını eşiniz yapsa yok efendim ailemimi istemiyonnn diye evi terk edersin bu seferde...Yok ya kardeşim var el bebk gül bebek okuttuk adam ettik bir tek bir oglan sizin mantıkta düşünen bir insanlar evlenirse Çekecek çilemiz varmış derimmm !

e ne oldu gelmediler
ikiniz evde dahamı eğlendiniz? dahamı eşin memnun oldu?
senin dogum günün mü?
senin gibi kadınlara cidden hayranım , böyle atar gider adamları bir güzel sindiriyorsunuz gercekten özeniyorum.

soruyorum yapmış mıydın plan peki DDDDDD

ben bu kk zihniyetini anlayamadım
şimdi ortada bir hata var görümcenin densizliği
evli adama tek başına organizasyon yapıp evine misafir götürmek için eşin yani evin hanımının onayının alınması lazım bu bir gerçek. açıkcası bu hangimizin başına gelse hoşumuza gitmez.
benim erkek kardeşim evlense ben ona pasta yapmadan önce birilerini toplayıp götürmeye kalkışmadan önce eşine sorarım hatta pastayı birlikte yaparız.
konu sahibi arkadaş bunu farklı şekilde anlatsaydı
eşimle başbaşa kutlayacağımız ilk doğum gününde ablası aradı hatta beni değil (sürpriz yapması gerekirken)
kardeşini aradı, beni hiçe saydı. çok kırıldım benimsenmediği önemsenmediği hissettim deseydi
burdan görümceye demediğimz kalmazdı o kim oluyor yahu derdik, görüşmeyi kes onunla diyen bile olurdu
yani ne anlattığın değil, nasıl anlattığın önemli demekki, gelen yorumlar buna göre şekilleniyor
konu sahibi arkadaşım tavrında haklısın ama ölçüsünde sıkıntı var
bunun sebebi de eşinin sana orda dur dememesi
sanırım fazlasıyla anlayışlı bir eşe sahipsin, bence adamı üzme, ailesiyle senin aranda kalmasın

arkadaşım sonuna kadar haklısın. her kim olursa olsun senin onayını almadan evine misafir getiremez, sizin adınıza plan yapamaz!!!

bundan birkaç gün önce sana tel açıp seninle sürpriz yapmak için beraber plan yapabilirdi.
haberli bi şekilde eşine beraber sürpriz yapardınız baska planınız yoksa..

Ayyyy merak ettim görümceniz neler hazırlamıştı acabaşaka bir yana emri vaki olamaz o artık evli bir adam ve bir aile kurmuş ...hala oğlan bizim naraları kimse atmasın..ama benim aklım hala yemeklerde hımm hazır yemeğe kim hayır diyebilirki.ç

soruyorum yapmış mıydın plan peki DDDDDD

Tabii ki hayır canım öyle oturuyorlarmış pasta kestik biz eşimle ben pasta almıştım bile demedi o kadar yorumunda ya da güzel yemekler hazırlamıştım bile demedi. Hatta eşimde bana hak verdi dedi filan ama tabi kendisi sırf gelmek istediler diye sinir krizlerine girince ya da eşinin yüzü düşünce zaten doğumgünü diye birşey kalmamış konu sahibi tüm gece burada yorumlara cevap yazdı yani bunlar yaşanacağına 1 saat oturup gitselerdi ağızlarının tadı bozulmazdı. Zaten çok kişi istemiyorsanız sadece biz geliriz demiş emri vaki yapmamış aramış yani. Zaten konu sahibinin eşini de umursadığı yok daha 5 aylık evli ama 50 yıllık çile çekmiş gibi anlatıyor. Eşim de giderse gider çekemem valla filan diyor yani yazık adamcağıza. Bir de cevap verirken ben kaynanamla da oturdum diyor ama eski konularında hiç de öyle birşey yok bu kişinin kaynanasıyla oturabileceğine ihtimal veriyor musunuz zaten dün başka konusu da vardı arkadaşım yok eltim görümceme de hiç gitmem diye. Hamileyim demiş başka konuda taa kasım ayında burada ondan da sözetmemiş. Çok çelişkilerle dolu biri insan. Kendi ailesi gelmek istese istemiyorum diyebilecek miydi acaba son anda aramaları tamamen bahanesi. Bir kere kabul edersin sonra elşine bir daha son anda haber vermesinler dersin olur biter dimi ama. Zaten planları yokmuş ki.

valla ben tavrınızı çok abartılı bulmadım açıkcası.
ben olsam ben de sinirlenirdim.
size önerim ise sakinleştiğiniz zaman ablayı arayın uygun bi dille konuşun.
abla biz artık evliyiz, kendimize göre plan yaptık, emrivaki yapmadan önce keşke bi sorsaydınız diyin.

benim görümcelerde sağolsunlar gelecekleri zaman eşimi ararlar sanki evin hanımı o

Ahhhhh ahhhhh bize düşmüyor böyle görümceler nerde diken laf sokuşturan suratsız bize o düştü bu şansın yarısı bizde olsa offfffff offffkiiii ne offffff

Ama bişiy daha merak ettim bunun tersi olsaydı kızkardeşiniz sizin doğum gününüz için hazırlık yapıp seni arayıp abla böyle böyle hazırlandık sana geliyoruz deseydi. acaba ne yapardın .. bak onuda merak eettim..

konu sahibi haklı arkadaşlar.
bu sefer buna tamam dese bunun tekrarı olacaktı.
çizgiyi belirtmek lazım herkes yerini bilsin.
önemli olan o günün iyi veya kötü geçmesi değilki.
o insanlarla bir ömür geçecek.
kimse kusura bakmasın.

tüm yorumları okuyamadım sadece ilk konu açtığınız yazıya bakıyorum ve olayı çok ama çok abarttığınızı söylemek istiyorum en başta. diğer konularınıza da bakıyorum hep sinirlisiniz, gerginsiniz, "ben buna gelemem, ben mesafeliyim, soğuk dururum..." e iyi de dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
zaten program yapmamışsınız ki öyle oturuyormuşsunuz. hani program yapsanız tam evden çıkarken gelseler sonuna kadar haklısınız ama kız evde olduğunuzu biliyor demek ki toplaşıp gelelim demiş. buna yok çıngar çıkarırım, yok kırarım, yok dökerim diye tepki vermeniz ayıp olmuş, eşinize üzüldüm bu konuda.
madem istemiyorsunuz gelmelerini ve sizden habersiz plan yapmalarını o zaman bunu dile getirin. eşiniz desin "abla biz plan yapmıştık, evden çıkıyorduk..." diye bir iki minik yalanla hayatınıza müdahale etmelerini önlersiniz ama bu kadar katı olmayın, çok kalın duvarlarınız var yıpranırsınız, eşinizi de yıpratırsınız.

Vay bee Kanınıza dokunacak kadar ne olmuş sanki... yapmayın allah aşkına
Bu kadar dik olmayın, dünya sizin etrafınızda dönmüyor..
Madem istemiyorsunuz.. eşiniz gerek yok ben böyle iyiyim diyeceğine (açık kapı bırakmış çünkü)
Eşimle baş başa kutluyorum uygun olmaz demeliydi. ( adam bunu diyememiş. çünkü bu günü sanırım yaşatmadınız)
Bu konuda kimsenin sizi yönetmek gibi bir niyeti yoktur.. kasmışsınız
Ablası hazırlanmış.. bir emek vermiş senin kocan için, insan biraz sevinir.

Ben olsam sizin durumunuzda ben de sinirlenirdim. Eşime ablasının düşüncesiz olduguyla ilgili söylenirdim. Çünkü ablasının önceden size haber vermesi ve eşinizi değil önce sizi araması başka planınızın olup olmadığını sorması gerekirdi. Ama siz oldugundan daha abartmışsınız bence durumu. Sonuçta kimsenin size yaptığı kötülük yok sadece düşüncesizlik var. Bu kadar büyütüp sinirle davranırsanız kendinizi de eşinizi de gercekten bunaltabilirsiniz.

Siz de ailesine "bugün ikimiz planlar yaptık, yarın ya da hafta sonu da hep beraber kalabalık olarak kutlayalım" deseydiniz eminim anlarlardı. Sizden ses çıkmayınca insanlar ne yapsın? Plan da yapmamışsınız zaten. Eşiniz belli ki ablasına demiş önceden plan yapmadık diye, o da kardeşinin kutlamamasına gönlü razı gelmemiş. Sizden önce sürekli kutlanıyor olmalı ki pasta keselim hiç değilse demiş.

Ayrıca bir de kusura bakmayın ama "zamanında kv ile de yaşadım, fedakarlıklar yaptım birçok zaman" diyorsunuz ya, hepi topu 5 aylık evlisiniz. Yeni ayrılmış olsanız yanından bile 5 ay birlikte yaşamışsınız alt tarafı yani.

En büyük derdiniz bu olsun. Allah'tan dilerim ki eşinizin sabrı bir gün tükenmesin. Ablam gelmek isteyecek diye kocam bana "gelirlerse seni affetmem" diyecek, ben o kocaya neler yaparım neler. İstemiyorsan ablamları kapı orada, durmak zorunda değilsin derdim heralde. Eşiniz sizi çok seviyor olmalı ki ağzını açıp tek kelime etmemiş, ablasını reddetmiş. Umarım bir gün bu sabrı tükenmez.

Sende bisey yspmamissin yapanada engel oluyosun esin acisindan disunsen birazda ablasi sonucta ne guzel hatirlamis emek vermis bi programin olsaydi soylerdin ona gore gelirlerdi ama yok...Kendimi yonetmem falan komik hemen bi gard almak sanki ne oluyor dahs 5 aylik evlisin relax ol yillar omur boyle gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…