- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
ben daha hoşgörülü yaklaşıyorum sanırım bu konularda..Vazgecmesinler tabi ama ailesine esinede gerekli saygıyı ve ilgiyi gostersinler.
Ben konu sahibi kardeşimi cok iyi anlıyorum.
Emin olun aynı durumda siz olsanız sizde sitem ederdiniz.
Yahut aman ugrasmayım deyip sineye cekerdiniz.
çat kapı gelmemişler ki,herkesin ayrı bi ailesi özeli var artık. habersiz bişi yapmak çok yanlış.hiçe sayılmak rahatsız edici
Ben bu evet çok haklısıncılarıda anlamıyorum. Empati kuramıyorsunuz belliki. Sakın kalkıpta banada yapılsa kızardım havalarına girmeyin çünkü yapmazsınız. Siz sadece eşlerinize eziyet edersiniz. Neden ? Çünkü sizin sözünüz kanundur. Sizin kırmızı dediğiniz birşeye eşinizin annesi mavi dese ve eskaza adamda onaylasa aman Allahım siz dar ağacına asarsınız insanları. Bencilsiniz...
Orada önemli olan EŞİN mutluluğu çünkü doğum günü.
Ama ailesi reddedilmek zorunda kaldığı için çok mutlu olabildiğini sanmıyorum. Konu sahibesininde, 2 mesajından birinde benim varlığıma alışmaları lazım sözleri geçiyor. Yani sorun emrivaki değil bence istenmeyen belkide görüşülmeyen gelin modunda olmak. Ama oda sizin elinizde. Eğer sizi değilde eşinizi aramışlarsa bir düşünseydiniz neden beni aramadılar ? diye. Bence sizi yok saydıkları için değil size laf anlatamadıkları için.
Eşinizin doğum günüde maalesef üzgün geçmiş. Sizi üzülmesi mutlu ettiyse devam edin derim. Nasılsa bu tavırla gittiğinizde görebileceğiniz çok uzun doğum günleri olduğunu sanmıyorum...
Not: Sanırım son cümlem için ne yapayım giderse gitsin diyeceksiniz çünkü siz evliliğin olgunluğuna ulaşamamış bir karaktersiniz. Ne diyeyim umarım düzelirsiniz.
bence bir evin hanımı kimse onunla temasa gecilmeli...çat kapı gelmemişler ki,
arayıp size geleceğiz demişler.
belki ablasının uslubu bu..
ben ablamı aradığımda ablacım müsaitmisiniz size geleceğiz demek yerine abla size gelmeyi düşünüyoruz ne diyon derim..
bence söyleyiş biçimi kişilerin arasında ki diyologlara göre şekillenir.
böyle tepki verdiği müddetçe kendini hiçe sayılmış hissetmeye devam eder..bence bir evin hanımı kimse onunla temasa gecilmeli...
belki arkadası arayarak söyleselerdi. bu kadar tepkili olmazdı.
kendini hiçe sayılmıs hissetti. ondan bu tepkisi bence
ben size katılmıyorum.
evli bir erkek o.
onların evinde bişey yapılacaksa ikisinin de fikri sorulacak.
özel alan sonuçta.
o özel günü oğullarıyla geçirmek istemiş olabilirler ama unutulan o oğulun artık başka bir hayatı ve ailesi var.o özel günü hep birlikte geçirmek istemişler.
oğullarını evlendirdiler diye oğullarından vazmı geçecekler?
Evin hanimi derken digeride beyi sanki devletler atasi iletisime geciliyor basbakan aranmali sonra bakan ne protokol bubence bir evin hanımı kimse onunla temasa gecilmeli...
belki arkadası arayarak söyleselerdi. bu kadar tepkili olmazdı.
kendini hiçe sayılmıs hissetti. ondan bu tepkisi bence
benimde demek istediğim bu. dışkapının mandalımı bu kız yok sayılıyorbenimde kardesim var ve evli. gidiceksem. yada bi plan yapacaksam. gelinimizi ararım. onun onayıdan sonra plan yaparım
canım devletler arası iletişim değil. saygıdır bunun adıEvin hanimi derken digeride beyi sanki devletler atasi iletisime geciliyor basbakan aranmali sonra bakan ne protokol bu
Ben bu evet çok haklısıncılarıda anlamıyorum. Empati kuramıyorsunuz belliki. Sakın kalkıpta banada yapılsa kızardım havalarına girmeyin çünkü yapmazsınız. Siz sadece eşlerinize eziyet edersiniz. Neden ? Çünkü sizin sözünüz kanundur. Sizin kırmızı dediğiniz birşeye eşinizin annesi mavi dese ve eskaza adamda onaylasa aman Allahım siz dar ağacına asarsınız insanları. Bencilsiniz...
Orada önemli olan EŞİN mutluluğu çünkü doğum günü.
Ama ailesi reddedilmek zorunda kaldığı için çok mutlu olabildiğini sanmıyorum. Konu sahibesininde, 2 mesajından birinde benim varlığıma alışmaları lazım sözleri geçiyor. Yani sorun emrivaki değil bence istenmeyen belkide görüşülmeyen gelin modunda olmak. Ama oda sizin elinizde. Eğer sizi değilde eşinizi aramışlarsa bir düşünseydiniz neden beni aramadılar ? diye. Bence sizi yok saydıkları için değil size laf anlatamadıkları için.
Eşinizin doğum günüde maalesef üzgün geçmiş. Sizi üzülmesi mutlu ettiyse devam edin derim. Nasılsa bu tavırla gittiğinizde görebileceğiniz çok uzun doğum günleri olduğunu sanmıyorum...
Not: Sanırım son cümlem için ne yapayım giderse gitsin diyeceksiniz çünkü siz evliliğin olgunluğuna ulaşamamış bir karaktersiniz. Ne diyeyim umarım düzelirsiniz.
ben bu illaki gelin aranacak fikrine katılmıyorum malesef.o özel günü oğullarıyla geçirmek istemiş olabilirler ama unutulan o oğulun artık başka bir hayatı ve ailesi var.
belki karı koca başbaşa,romantik mumlar eşliğinde kutlayacak,
belki dışarda yemek yiyecekler. ilk özel günleri bu.
ha,konu sahibinini arayıp bir sorulur plan varmı yokmu,
ona göre düşünceler söylenebilir.
ama geline sormadan planını uygulamak art niyettir
ama saygıdır bu. kardeşin yaşgünü kutlamak istiyorlarsa sabah gelini ararsın sorarsın. yani orada kızı yoksaymazsın.ben bu illaki gelin aranacak fikrine katılmıyorum malesef.
oğullarına yazmışlar yani pek büyütülecek birşey görmüyorum..
henüz yeni evlilermiş eğer eşinin aranmasından rahatsızsa bunu daha uygun bi dille izzah edebilir.
ben tavrını yanlış buldum.
ama saygıdır bu. kardeşin yaşgünü kutlamak istiyorlarsa sabah gelini ararsın sorarsın. yani orada kızı yoksaymazsın.
tepkisi buna konu sahibinin.
hiçe sayılmak,yok sayılmak.
bunu yapsalardı,bu tepkide olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?