Sinirden kopma noktasi!!!

Ay jest yapmis ablasi nevar bunda buna tamam dese ne demek ablanin yerine koyuyorumda kendimi cok aci hele esi icin daha kotu daha 5 aylik oldugu icin esi boyle ama bence hazir olsub esinin icine oturmustur bucikar bigun

Ay jest yapmis ablasi nevar bunda buna tamam dese ne demek ablanin yerine koyuyorumda kendimi cok aci hele esi icin daha kotu daha 5 aylik oldugu icin esi boyle ama bence hazir olsub esinin icine oturmustur bucikar bigun

ben size katılmıyorum.
evli bir erkek o.
onların evinde bişey yapılacaksa ikisinin de fikri sorulacak.
özel alan sonuçta.

fazla büyütmüşsün eşinin doğum gününde resmen olay çıkartmışsın..ablası sonuçta kötü niyetli yapılmış birşey yok ortada..tamam sana haber verse önceden daha iyiydi tabi..bukadar abartmana gerek yok...

Elysionight, sence bu insanlar plan yaparken seni neden aramadilar bir durup düşündün mu? Sen onları bu kadar yok sayarken bu insanlar bırak senden kutlamak için 'izin' almayı seninle iki çift laf konuşmak bile istemezler..

Önce iğneyi kendimize, cuvaldizi başkalarına batiralim lütfen.

Madem güç göstermek istiyorsun yapacağın şuydu: cagircaktin gelceklerdi, kutlancakti bir guzel. Sonra mutfakta yalniz kaldığınizda, gorumcene soylerdin sevgili gorumcecigim boyle boyle plan yapmıştık, ama sizi kiramadik bir dahakine paslasalim lütfen güler yüzle soyleseydin, tatlı dilin gücünü göstermiş olacaktın evet.

Peki kendin bir plan yapmismiydin.. Bak burada gecen bir arkadaşımız konu açıp doğumgunu için fikirler alıyordu, gayet de hos fikirler aldı. Hadi diyelim, çok büyük bir plan yaptın, emrivaki oldu da bu atari neden yaptın anlamadım.

Elysionight, dünya donuyor; hayat geçiyor..
Her animiz her saniyemiz altın değerinde. Boyle kirginliklara, kalp kirmalara inan lüzum yok. Bak bana bu olayda mutlu olan bir taraf göster. Yok iste.. Anlatabildim umarım.

İnsanlara karşı ordugun bir duvarın var, once onları yık bence. Sonra değişimleri gorceksin.

Not:Bu bir eleştiri yazısı değildir, sadece biraz gerçekçi yaklasmani istedim arkadasim.

Canım keske böyle yapmasaydın .. Sonuçta eşinin doğum gününü zehir etmişsin , burdaki bir çok arkadaşa katılıyorum onlar gelicekti bir ara görümceni kenara çekip ; keşke banada söyleseydiniz beraber süpriz yapardık evi süslerdik vs.. Derdiniz böylece ne eşiniz üzülürdü nede tatsızlık olurdu .. Bu tip olaylar hepimizin başına geliyor gelicekte biz gelinler olarak biraz soğuk kanlı olup politik davranmak zorundayız ki yarın öbür gün haklıyken haksız durumlara düşmeyelim yuvamızın huzuru bozulmasın .. Lütfen bir daha böyle yapma sakin olmaya çalış ve mantıklı davran

Bu tavrınızı devam ettirdiğiniz sürece kaybeden taraf siz olursunuz emin olun. Eşinizde belli bir yerden sonra yeter diyecektir. Kaldı ki eşiniz ilk başta ablasının teklifini redetmek istememiş belli ki o da istemiş aslında ama sizden çekindiği için tamam buyrun gelin diyememiş. Üzgünüm ama gerçekten bencilsiniz kendinizden başka kimseyi hatta eşinizin üzülmüş olabileceğini dahi düşünemeyecek kadar hem de.

ben size katılmıyorum.
evli bir erkek o.
onların evinde bişey yapılacaksa ikisinin de fikri sorulacak.
özel alan sonuçta.
Sizin doğumgününüzde aileniz pasta yapsa , size gelmeyi planlasa ve mesaj atsa,eşinizde konu sahibi gibi ortalığı yıksa.Mecbur kalıp ailenizi kabul edemeseniz ne yaparsınız?
Bana yapsa eşim ona uzun süre dünyayı dar ederim valla.

size katılıyorum yok sayılmak çok sinir bozucu bir durum.

Dün buna en yakın örneği ben yaşadım sanırım,benimde doğumgünümdü dün eşimle önce dışarda yemek yiyelim dedik sonra evde yemeğe karar verdik.Eve geldim üstümü değiştirdim pijamalarımı giydim eşim aradı geliyorum birşey lazımmı falan diye derkennnnnnn kapı çaldı

Açtım kapıyı eşimin elinde pasta mumları yanar vaziyette arkadaşları arkasında bana süpriz yapmışlar

Yedik pastamızı içtik çayımızı sonra gittiler.

Niye bana haber vermedin diye surat asıp tepki verebilirdim işten geldim yorgunum pijamalarımı bile giymişim yanii:)

Ama gerek yok böyle basit nedenler için ne kendinizi ne karşınızda ki insanı üzmeye hep kendi istediklerimiz olsun isteyecek kadar bencil olmak doğru bir davranış değil,sizde daha ılımlı olabilirdiniz diye düşünüyorum bu tarz davranışlar zamanla birikip bazı şeyleri kopma noktasına getirebiliyor ne yazık ki.

bu kadar uzun yazacak zamanım yok ama yazabilseydim aynılarını yazardım ağzınıza sağlık

fazla abartmışşınız..
plan da yapmamışsınız,
evde oyle oturuyormuşşunuz..
ailesi de onu yalnız bırakmayıp kutlamak istemiş.

fazla abartmışşınız..
plan da yapmamışsınız,
evde oyle oturuyormuşşunuz..
ailesi de onu yalnız bırakmayıp kutlamak istemiş.
Bilmem kac yasına kadar kutlamıslar yetmemiş mi?
Bu kadar meraklılarsa ogullarına evlendirmeseydiler.
Evlenince evlatlarda kendi ailesini kuruyor buna biraz saygı gostermeleri gerekirdi.
Ozel gun sonucta biraz geri dursunlar..

Bilmem kac yasına kadar kutlamıslar yetmemiş mi?
Bu kadar meraklılarsa ogullarına evlendirmeseydiler.
Evlenince evlatlarda kendi ailesini kuruyor buna biraz saygı gostermeleri gerekirdi.
Ozel gun sonucta biraz geri dursunlar..
o özel günü hep birlikte geçirmek istemişler.
oğullarını evlendirdiler diye oğullarından vazmı geçecekler?

Vazgecmesinler tabi ama ailesine esinede gerekli saygıyı ve ilgiyi gostersinler.
Ben konu sahibi kardeşimi cok iyi anlıyorum.
Emin olun aynı durumda siz olsanız sizde sitem ederdiniz.
Yahut aman ugrasmayım deyip sineye cekerdiniz.

herkesin ayrı bi ailesi özeli var artık. habersiz bişi yapmak çok yanlış.hiçe sayılmak rahatsız edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…