- 10 Ekim 2014
- 32.763
- 147.418
- 798
Ben ablasına kızdım, seni cok iyi anladım, eşine de üzüldüm yaAma adamla aranı bozma sakın bunun için ya yazık o ne yapsın. Hemde dogum günü...
Tartismiyoruz suan zaten kendi haline biraktim bisey demiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ablasına kızdım, seni cok iyi anladım, eşine de üzüldüm yaAma adamla aranı bozma sakın bunun için ya yazık o ne yapsın. Hemde dogum günü...
ben olsam bende başbaşa olmak isterdim... bnim kardeşim evli olsa, ben asla eşine sormadan kardeşimin doğumgünü için plan yapamam... yakışık almaz.. artık onlar evli...
üstelik görümceniz plan değil resmen emri vaki yapmış..şunu bunu toplayıp sana geliyorum ne demektir ya...
sordunmu müsaitmisin, sordunmu eşin ne der??
ayıp...
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy işte buuu çıldırılası....ne yaptın görünce Allah aşkına
![]()
Yerinizde olsam bu sadece dogum gunune ozel bir seyse cok sorun etmezdim ben, ama geldiklerinde de "keske haber verseydiniz geleceginizi bende bir seyler yapardim" vs derdim. Yani haber verin birdahakine mesaji verirdim, ama bu kadar sinirlenmeniz cok tehlikeli hemde esinizin dogum gunu. Yapmayin kendinize bunu
Ben mutsuz olayim herkes mutlu olsun diye hicbisey yapamam acikcasi ilkonce beni adam yerine koymayi ogrensinler sorsunlar boyle bi fikrim var musait misiniz basim ustune ama beni yok sayip sormak ne bisey ne benle muhattap olmak yok birde agirliyacagim yok artik
Aynen herkeste esinin ailesi o dio yahu ben neyim ben ailesi degilmiyim ayni evi paylasiyoruz yok saymak sormamak ne demektir beni muhattap almayip kafasina gore takilmak ? Ogrenmislerdir umarim simdi
sen esin icin kabul etmeliydin..onun bu durumda hic sucu yok.
acisini sonradan cikarsaydin ablasindan..daha akillica olurdu
fevri iken karar vermemek lazim
Benim fikrim, Çok kafanda büyütmüşsün olayı.Olabilir ablası düşünmüş o kadar ugraşmış kardeşini mutlu etmek için yapmış.Sen böyle bir tepki veriyorsun Bir kerelik gelsinler ne olacak ki. Normalde emri vaki yapıyorsa ona bişey diyemem . Ama şu durumda sinir küpü olacak bir durum yok.Sen misafiri sevmiyor olabilirsin.Emri vakiyi sevmiyor olabilirsin.Bu normal.Ama eşinin dogum günüymüş onunda mutlulugunu düşünmelisin.Kaldı ki sende mutlu olmalıydın.Kadın zaten pastasını cartnı crtunu yapmış.İstemediklerinizide getirmezdi.Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..
Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim
Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..
bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
kim ne derse desin, ben evliysem o adamın eşi bensem, kardeşi de olsa ana babası da olsa , benimde fikriimi almadan danışmadan kafasına göre hareket edemezler efendim... herkes yerini bilmeli.. madem bukadar ailecilik yapacaklar, evlendirmeyin ozaman efendim allah allah... ben dış kapının mandalımıyım...
eminim size nezaketen sorsaydı sizde bukadar sinirlenmezdiniz... sormadan pastalar kurabiyeler yapılıyor, herşey ayarlanılıyor, sonra bi telefon eee biz geliyoruz ... oldu canım
kim ne derse desin, ben evliysem o adamın eşi bensem, kardeşi de olsa ana babası da olsa , benimde fikriimi almadan danışmadan kafasına göre hareket edemezler efendim... herkes yerini bilmeli.. madem bukadar ailecilik yapacaklar, evlendirmeyin ozaman efendim allah allah... ben dış kapının mandalımıyım...
eminim size nezaketen sorsaydı sizde bukadar sinirlenmezdiniz... sormadan pastalar kurabiyeler yapılıyor, herşey ayarlanılıyor, sonra bi telefon eee biz geliyoruz ... oldu canım
Neden bilmiyorum.
Ama sizin profil resminizi gorunce bende hep bi uyari olusuyor.
Bi konuda yorum yaptiginizda cogu zaman tepkiye neden oluyosunuz.
belkide bundandir bu uyari sinyali.
Biraz agresif bi yapiniz var.
Ve bu konuda bunun kaniti.
egerki sizin bi abiniz olsa ve ona butun gun borekler corekler hazirlamis olsaydiniz dogum gunune.
Ve yengeniz onu yollamasaydi siz yine ayni bu sinirlilikle ayni tavirla ve yine kendini hakli gorerekten burya bi konu acardiniz.
Bu konuda iki tarafta hakli.
Benim fikrim, Çok kafanda büyütmüşsün olayı.Olabilir ablası düşünmüş o kadar ugraşmış kardeşini mutlu etmek için yapmış.Sen böyle bir tepki veriyorsun Bir kerelik gelsinler ne olacak ki. Normalde emri vaki yapıyorsa ona bişey diyemem . Ama şu durumda sinir küpü olacak bir durum yok.Sen misafiri sevmiyor olabilirsin.Emri vakiyi sevmiyor olabilirsin.Bu normal.Ama eşinin dogum günüymüş onunda mutlulugunu düşünmelisin.Kaldı ki sende mutlu olmalıydın.Kadın zaten pastasını cartnı crtunu yapmış.İstemediklerinizide getirmezdi.
ama söyle bir durum da var
esinin annesi kardesi seninde annen kardesin yerine geciyor aslinda..
yani o esimin ailesi dediginiz insanlari kendi ailenizden görmüs olsaniz
bukadar sacma bir hal almazdi..cunki kendi gercek aileniz size böyle bir parti ayarlasa kizmassiniz..
empati kurmak ve karsi tarafi aileden sayinca böyle seyler göze batmaz emrivaki olarak sayilmazdi bence