Sinirden kopma noktasi!!!

Yerinizde olsam bu sadece dogum gunune ozel bir seyse cok sorun etmezdim ben, ama geldiklerinde de "keske haber verseydiniz geleceginizi bende bir seyler yapardim" vs derdim. Yani haber verin birdahakine mesaji verirdim, ama bu kadar sinirlenmeniz cok tehlikeli hemde esinizin dogum gunu. Yapmayin kendinize bunu

ben olsam bende başbaşa olmak isterdim... bnim kardeşim evli olsa, ben asla eşine sormadan kardeşimin doğumgünü için plan yapamam... yakışık almaz.. artık onlar evli...
üstelik görümceniz plan değil resmen emri vaki yapmış..şunu bunu toplayıp sana geliyorum ne demektir ya...
sordunmu müsaitmisin, sordunmu eşin ne der??
ayıp...

Aynen herkeste esinin ailesi o dio yahu ben neyim ben ailesi degilmiyim ayni evi paylasiyoruz yok saymak sormamak ne demektir beni muhattap almayip kafasina gore takilmak ? Ogrenmislerdir umarim simdi

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy işte buuu çıldırılası....:KK67: ne yaptın görünce Allah aşkına:KK14:

Üstümü giyindim cıktım saçlar ıslak gülümsedim napim baska ah gelin olmak ne zor.
Birde daha kötüsü unuttular ogun kutlamamışlardı eşimin dogumgününü eşimde mesaj attı kardeşine oğullarının doğumgününü bile kutlamıyorlar ben artık onlara hiçbişey demiyorum diye.
Ondan sonra bi pasta alıp gelmişler guya mesajdan haberleri yokmuşmuş zaten planları buymuşmuş. Eşim biton surat astı pastayı bile yemedi o surat asarken bende assam olmazdı. Böyle saçma bir gece yaşadık işte:rolleyes: Aman bende ne anlatmışım ya bir dokun bin ah işit benden:p

Yerinizde olsam bu sadece dogum gunune ozel bir seyse cok sorun etmezdim ben, ama geldiklerinde de "keske haber verseydiniz geleceginizi bende bir seyler yapardim" vs derdim. Yani haber verin birdahakine mesaji verirdim, ama bu kadar sinirlenmeniz cok tehlikeli hemde esinizin dogum gunu. Yapmayin kendinize bunu

Ben boyle mesaj verdim eminim haber verilmesi gerektigini dusunebilecek insanlardi ve yapmiyolar yok sayiyorlar bende boyle hatirlatirim varligimi

Ben mutsuz olayim herkes mutlu olsun diye hicbisey yapamam acikcasi ilkonce beni adam yerine koymayi ogrensinler sorsunlar boyle bi fikrim var musait misiniz basim ustune ama beni yok sayip sormak ne bisey ne benle muhattap olmak yok birde agirliyacagim yok artik

sen esin icin kabul etmeliydin..onun bu durumda hic sucu yok.
acisini sonradan cikarsaydin ablasindan..daha akillica olurdu
sinirli iken karar vermemek lazim

Aynen herkeste esinin ailesi o dio yahu ben neyim ben ailesi degilmiyim ayni evi paylasiyoruz yok saymak sormamak ne demektir beni muhattap almayip kafasina gore takilmak ? Ogrenmislerdir umarim simdi

kim ne derse desin, ben evliysem o adamın eşi bensem, kardeşi de olsa ana babası da olsa , benimde fikriimi almadan danışmadan kafasına göre hareket edemezler efendim... herkes yerini bilmeli.. madem bukadar ailecilik yapacaklar, evlendirmeyin ozaman efendim allah allah... ben dış kapının mandalımıyım...
eminim size nezaketen sorsaydı sizde bukadar sinirlenmezdiniz... sormadan pastalar kurabiyeler yapılıyor, herşey ayarlanılıyor, sonra bi telefon eee biz geliyoruz ... oldu canım

sen esin icin kabul etmeliydin..onun bu durumda hic sucu yok.
acisini sonradan cikarsaydin ablasindan..daha akillica olurdu
fevri iken karar vermemek lazim

Ablasiyla muhabbetim yok pek yani tek basima oturmaya dahi gitmedim simdiye kadar yani sonrasindada muhattap bu sekilde muhattap almak istemem oyuzden esimin redetmesini istedim

yıllar önce kasım ayında evlendik.yılbaşı ,aynı zamanda eşimin doğum günüydü.görücem o zaman bekar ve yılbaşında abisinin yokluğuna alışamamış,bizimle olmak istemişti ve abisine sormuş,size gelebilir miyim diye.ben de neden olmasın dedim.3 kişi çokta eğlenmiştik.ama eşimin gözünde ki mutluluğu asla unutamam.iyi ki de çağırmışım...
eşinize üzüldüm...

Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..

Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim

Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..

bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
Benim fikrim, Çok kafanda büyütmüşsün olayı.Olabilir ablası düşünmüş o kadar ugraşmış kardeşini mutlu etmek için yapmış.Sen böyle bir tepki veriyorsun Bir kerelik gelsinler ne olacak ki. Normalde emri vaki yapıyorsa ona bişey diyemem . Ama şu durumda sinir küpü olacak bir durum yok.Sen misafiri sevmiyor olabilirsin.Emri vakiyi sevmiyor olabilirsin.Bu normal.Ama eşinin dogum günüymüş onunda mutlulugunu düşünmelisin.Kaldı ki sende mutlu olmalıydın.Kadın zaten pastasını cartnı crtunu yapmış.İstemediklerinizide getirmezdi.

Neden bilmiyorum.
Ama sizin profil resminizi gorunce bende hep bi uyari olusuyor.
Bi konuda yorum yaptiginizda cogu zaman tepkiye neden oluyosunuz.
belkide bundandir bu uyari sinyali.
Biraz agresif bi yapiniz var.
Ve bu konuda bunun kaniti.

egerki sizin bi abiniz olsa ve ona butun gun borekler corekler hazirlamis olsaydiniz dogum gunune.
Ve yengeniz onu yollamasaydi siz yine ayni bu sinirlilikle ayni tavirla ve yine kendini hakli gorerekten burya bi konu acardiniz.
Bu konuda iki tarafta hakli.

kim ne derse desin, ben evliysem o adamın eşi bensem, kardeşi de olsa ana babası da olsa , benimde fikriimi almadan danışmadan kafasına göre hareket edemezler efendim... herkes yerini bilmeli.. madem bukadar ailecilik yapacaklar, evlendirmeyin ozaman efendim allah allah... ben dış kapının mandalımıyım...
eminim size nezaketen sorsaydı sizde bukadar sinirlenmezdiniz... sormadan pastalar kurabiyeler yapılıyor, herşey ayarlanılıyor, sonra bi telefon eee biz geliyoruz ... oldu canım

Aynen dedim ya bi nezakette bulunsa fikrim var yapalimmi dense ne garezim var zaten oturuyoruz gelin derdim ama bu kadar beni yok saymaları tavri degistirdi

Esiniz adina cok üzüldüm arada kalmiş
Sizi birazcik sakin olmaya davet ediyorum boyle davranmaya esinizi yönetmeye devam ederseniz bir yerde eşinizde isyan eder demedi demeyin onlar kardeş benim kardeşim beni bu şekilde reddetseydi çok üzülürdüm halihazirda yaptiginiz bir plan yok evde takiliyormuşsunuz ne olurki bir saatlik bir kutmala yapip gitselerdi demekki ablasi kardeşini mutlu etmek isytemiş ilk dogum günü diyip duruyorsunuz evet artik eşinize unutulmaz bir doğum günü yaşattiğinizdan emin olabilirsiniz

ama söyle bir durum da var
esinin annesi kardesi seninde annen kardesin yerine geciyor aslinda..
yani o esimin ailesi dediginiz insanlari kendi ailenizden görmüs olsaniz
bukadar sacma bir hal almazdi..cunki kendi gercek aileniz size böyle bir parti ayarlasa kizmassiniz..
empati kurmak ve karsi tarafi aileden sayinca böyle seyler göze batmaz emrivaki olarak sayilmazdi bence

Benim eşim doğum günümde böyle davransa çok üzülürdüm herhalde. Varlığınızı sonradan güzel güzel konuşarak halletseniz daha münasip olabilirdi.

Neden bilmiyorum.
Ama sizin profil resminizi gorunce bende hep bi uyari olusuyor.
Bi konuda yorum yaptiginizda cogu zaman tepkiye neden oluyosunuz.
belkide bundandir bu uyari sinyali.
Biraz agresif bi yapiniz var.
Ve bu konuda bunun kaniti.

egerki sizin bi abiniz olsa ve ona butun gun borekler corekler hazirlamis olsaydiniz dogum gunune.
Ve yengeniz onu yollamasaydi siz yine ayni bu sinirlilikle ayni tavirla ve yine kendini hakli gorerekten burya bi konu acardiniz.
Bu konuda iki tarafta hakli.

Ben sığ dusunmem arkadasim olsa musait mi dinlenmek ister mi esiyle olmak ister mi diye dusunen insanim ziyaret etcek olsam davet edecek olsam .. oyuzden evli abime kafama gore plan yapip hurra yapmam
Insan gibi dese boyle fikrimiz var musait misin derim tamam gelin oturuyoruz ama yok saymak beni muhattaba almama sormamak tavrimi degistiren seydir

O emrivaki planlara uymadigim icin su an ben de kotu gelinim:KK14:
Gerci esimin dogumgununu uc evde kutlamistik gecen sene, o bisey degil de emrivaki kabul edemiyor benim bunyem de:KK51:

Benim fikrim, Çok kafanda büyütmüşsün olayı.Olabilir ablası düşünmüş o kadar ugraşmış kardeşini mutlu etmek için yapmış.Sen böyle bir tepki veriyorsun Bir kerelik gelsinler ne olacak ki. Normalde emri vaki yapıyorsa ona bişey diyemem . Ama şu durumda sinir küpü olacak bir durum yok.Sen misafiri sevmiyor olabilirsin.Emri vakiyi sevmiyor olabilirsin.Bu normal.Ama eşinin dogum günüymüş onunda mutlulugunu düşünmelisin.Kaldı ki sende mutlu olmalıydın.Kadın zaten pastasını cartnı crtunu yapmış.İstemediklerinizide getirmezdi.

Yapacak birseyim yok bi kerelikte olsa ben tahammul gosteremiyorum esimde pek belli etmiyor belki uzulmuştur zavallim ama tavrimi degistirmeyecegim ben yerine onlar tavrini degistirsin varligimi kabul etsin gelsin agirlarim ama bu durumda hatir işi yapamam malesef

ama söyle bir durum da var
esinin annesi kardesi seninde annen kardesin yerine geciyor aslinda..
yani o esimin ailesi dediginiz insanlari kendi ailenizden görmüs olsaniz
bukadar sacma bir hal almazdi..cunki kendi gercek aileniz size böyle bir parti ayarlasa kizmassiniz..
empati kurmak ve karsi tarafi aileden sayinca böyle seyler göze batmaz emrivaki olarak sayilmazdi bence

hayır kesinlikle kızardım, kendi ailem yapsa bunu onlara da kızardım... çünkü senin ailen benim ailem ayrımı yoktur bizde...
biz evliysek, önce birbirimizi hesaba katarak karar verip istişare ederiz.. eğer benim kardeşimde abla biz sana geliyoruz pasta yaptık şunu bunu da çağırdık vs dese, ablam biz plan yapmıştık keşke bi sorsaydınız derim...
mesele burda kimin bunu yaptığı değil, yapılış şekli...
eğer ablası emri vaki yapmadan konu sahibini arayıp, eğer bir planınız yoksa akşam birlikte kutlasak falan dese, zaten konu sahibi düzgünce kabul ederdi... ama bu şekil bir emri vakiden kimse hoşlanmaz... kendi ailesi de olsaeş alesi de olsa...

Back
X