Herşeyi size mi söylüyor yani? Tekmil verir gibi, nereye gittim, ne yaptım, kimle?Selam kızlar.
Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz ve uzun bir aradan sonra birbirimizi gördük. Her şey güzel gidiyordu. Neyse erkek arkadaşımın samimi olduğu iki bayan arkadaşı var. İki bayan da kardeşler. Dediğim gibi samimi onlarla. Erkek arkadaşım son zamanlarda nereye gitse bana söylerdi. Benim de soracağım tuttu, o bayan arkadaşlarının evine gidip gitmediğini sordum. Evet, gittim iki kere dedi. Ben ne zaman gittin dedim, bir ay önce dedi en son. Ben delirdim resmen. Bağırdım çağırdım.
Benim sorunum şu, neden her şeyi bana söylediğini düşünürken bunu gizlediği ve birinde bayan arkadaşıyla bayanın evine tek gittiklerini söylemesiydi. İş çıkışı ikisi yalnız gitmişler ve sonradan diğer kız gelmiş eve. Ben delirdim. Neymiş efendim hemen evde bir şeyler mi olması mı gerekiyormuş, hemen işin içinde başka şeyler mi olmalıymış. . Benim düşüncem iki bekar kızın evine bir erkeğin yalnız işi ne? Ve ben kızacağım diye bana haber vermemek ne demek? Delireceğim en sonunda sırf onun yüzünden!!
kim olsa kızar buna diye dusunuyorum hemen evde birseymi olması gerekiyor cumlesi ne demek aynı seyi sen yapsan normal gorebilcekmiymiş beyfendi ben erkegim sen kadınsın olayına girerler hemen hem ne gerek var canım sevgilisi olan bir erkegin karsı cinsden birileriyle bu kadar samimi olmasına ben bu tarz seylere normal bakamıyorum haklısın kızmakta
Bunlar ne arkadaşı? Okul?İş? Ne zamandan beri?
Yani bir evde yalnız kalmalarından herkes rahatsız olur sanırım. Kardeşi de olmadığı zaman.
Herşeyi size mi söylüyor yani? Tekmil verir gibi, nereye gittim, ne yaptım, kimle?
Siz sormadan bu 2 kızın evine gitmişliğinden bahsetmemiş diye de köpürdünüz, yanlış mı anladım? İlginçmiş erkek arkadaşınız. Ben kız halimle kimseye hesap vermem.
kim olsa kızar tabiki
o kızların senden haberleri varmı ? eger varsa tamam arkadaş olabilirler ama mesafa koysalar iyi olur.
Selam kızlar.
Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz ve uzun bir aradan sonra birbirimizi gördük. Her şey güzel gidiyordu. Neyse erkek arkadaşımın samimi olduğu iki bayan arkadaşı var. İki bayan da kardeşler. Dediğim gibi samimi onlarla. Erkek arkadaşım son zamanlarda nereye gitse bana söylerdi. Benim de soracağım tuttu, o bayan arkadaşlarının evine gidip gitmediğini sordum. Evet, gittim iki kere dedi. Ben ne zaman gittin dedim, bir ay önce dedi en son. Ben delirdim resmen. Bağırdım çağırdım.
Benim sorunum şu, neden her şeyi bana söylediğini düşünürken bunu gizlediği ve birinde bayan arkadaşıyla bayanın evine tek gittiklerini söylemesiydi. İş çıkışı ikisi yalnız gitmişler ve sonradan diğer kız gelmiş eve. Ben delirdim. Neymiş efendim hemen evde bir şeyler mi olması mı gerekiyormuş, hemen işin içinde başka şeyler mi olmalıymış. . Benim düşüncem iki bekar kızın evine bir erkeğin yalnız işi ne? Ve ben kızacağım diye bana haber vermemek ne demek? Delireceğim en sonunda sırf onun yüzünden!!
yetişkin insanlar yani?İkisi de öğretmenler. Okuldan bir yıldır arkadaşlar.
Karakterde sorun varsa kotu canim. Bu erkekler hep ayni kendilerine helal bize haram , kendini duzeltmeliSorun şu, ben istemiyorum zaten bana söylemesini, hesap vermesini. Kendisi söylüyor ama işine geleni de saklayıp resmen beni kandırıyor. Ben buna sinirlendim.
Kizmakta haklisiniz , ama bukadar tepki vermemelisiniz ..
Eger kizlarin sizden haveri varsa bence sorun yok ..
Selam kızlar.
Anladım. Kız mı bunu evine çağırmış? Hayır aynı okulda öğretmenlerse laf söz olur. Millet ne rahat ya...Sorun şu, ben istemiyorum zaten bana söylemesini, hesap vermesini. Kendisi söylüyor ama işine geleni de saklayıp resmen beni kandırıyor. Ben buna sinirlendim.
Öyle mi dersiniz? :\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?