Sinirden köpürdüm !!

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
Selam kızlar.

Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz ve uzun bir aradan sonra birbirimizi gördük. Her şey güzel gidiyordu. Neyse erkek arkadaşımın samimi olduğu iki bayan arkadaşı var. İki bayan da kardeşler. Dediğim gibi samimi onlarla. Erkek arkadaşım son zamanlarda nereye gitse bana söylerdi. Benim de soracağım tuttu, o bayan arkadaşlarının evine gidip gitmediğini sordum. Evet, gittim iki kere dedi. Ben ne zaman gittin dedim, bir ay önce dedi en son. Ben delirdim resmen. Bağırdım çağırdım.
Benim sorunum şu, neden her şeyi bana söylediğini düşünürken bunu gizlediği ve birinde bayan arkadaşıyla bayanın evine tek gittiklerini söylemesiydi. İş çıkışı ikisi yalnız gitmişler ve sonradan diğer kız gelmiş eve. Ben delirdim. Neymiş efendim hemen evde bir şeyler mi olması mı gerekiyormuş, hemen işin içinde başka şeyler mi olmalıymış. . Benim düşüncem iki bekar kızın evine bir erkeğin yalnız işi ne? Ve ben kızacağım diye bana haber vermemek ne demek? Delireceğim en sonunda sırf onun yüzünden!!

kim olsa kızar buna diye dusunuyorum hemen evde birseymi olması gerekiyor cumlesi ne demek aynı seyi sen yapsan normal gorebilcekmiymiş beyfendi ben erkegim sen kadınsın olayına girerler hemen hem ne gerek var canım sevgilisi olan bir erkegin karsı cinsden birileriyle bu kadar samimi olmasına ben bu tarz seylere normal bakamıyorum haklısın kızmakta

Bunlar ne arkadaşı? Okul?İş? Ne zamandan beri?
Yani bir evde yalnız kalmalarından herkes rahatsız olur sanırım. Kardeşi de olmadığı zaman.

Herşeyi size mi söylüyor yani? Tekmil verir gibi, nereye gittim, ne yaptım, kimle?
Siz sormadan bu 2 kızın evine gitmişliğinden bahsetmemiş diye de köpürdünüz, yanlış mı anladım? İlginçmiş erkek arkadaşınız. Ben kız halimle kimseye hesap vermem.

Kızmak bir yana resmen küçük çapta bir sinir krizi geçirdim. Dedim, dışarısı denen yerin suyu mu çıktı? Ben de gideyim erkek arkadaşlarımla yalnız başıma evlerine. Tabi cevap yok. Zaten biliyor beni, gitmeyeceğimi. Bana çok fazla güveniyor, ki ben de kendime fazla güveniyorum. Allah şaşırtmasın, kafamı kaldırıp kimseye bakmam dahi. Ama sanırım bana bu denli güvenmesi hiç iyi değil. Ne yapsam bilemiyorum. .

Bunlar ne arkadaşı? Okul?İş? Ne zamandan beri?
Yani bir evde yalnız kalmalarından herkes rahatsız olur sanırım. Kardeşi de olmadığı zaman.

İkisi de öğretmenler. Okuldan bir yıldır arkadaşlar.

kim olsa kızar tabiki
o kızların senden haberleri varmı ? eger varsa tamam arkadaş olabilirler ama mesafa koysalar iyi olur.

Sorun şu, ben istemiyorum zaten bana söylemesini, hesap vermesini. Kendisi söylüyor ama işine geleni de saklayıp resmen beni kandırıyor. Ben buna sinirlendim.

Kizmakta haklisiniz , ama bukadar tepki vermemelisiniz ..
Eger kizlarin sizden haveri varsa bence sorun yok ..

Erkek arkadaşınız hata yapmış, nereye gittiğini söylemesi gerekirdi ki böyle bir durumda. Siz yapsanız aynısını ne düşünürdü acaba ? empati kurmasını sağlayın, gidin siz de arkadaşlarınıza demiyorum da sizi anlamasını sağlamalısınız... Bi kaç şeyde haber vermeyin ki anlasın.

İkisi de öğretmenler. Okuldan bir yıldır arkadaşlar.
yetişkin insanlar yani?
tek olmaları çok da kabul edilir değil yani..
Ben bu konularda fesat değilimdir ama ben de sadece ikisinin olmasından rahatsız olurdum.
Aynısını yaşarsa ne hissedermiş erkek arkadaşın sordun mu?

ben de hic hos karsilamazdim boyle biseyi. yani kizmakta cok haklisin. yillardir arkadastirlar, veya cocukluk arkadasidir, aile dostudur, ona bisey diyemem. yani benden oncesinden beri arkadaslarsa ve beni tanistirdiysa, o sekilde kabul edebilirim. ama cok tanimadigim, veya benden sonra edindigi bir arkadassa kesinlikle hos gormem. sana soylememesi de cok kotu, demek ki kizacagini biliyor. ama kizacagini bildigi halde de gitmeye devam ediyor orasi da ayri konu. bence tavrini net bi sekilde ortaya koymalisin. sen de karsi cinsten bir arkadasinin evine git o zaman, bakalim o kabul edecek mi? sonra da kizarsin diye soylemedim de. yok oyle bi cifte standart.

Canım sen gene iyi karşılamışsın ben normal arkadaşta olsa bu denli samimiyeti hazmedemem yani mesela arada tel açar ne bilim ünüversite olu r kız arar ders ile ilgili bişey sorar veya bayram seyran olur sorar onun dışında ne alaka ev ziyareti bana ters bunun dışında neden ev ziyareti ki dışarda cafe mi yok orada bir çay içseydi bilemedim zor bir durum enine boyuna konuş canım ...

Sorun şu, ben istemiyorum zaten bana söylemesini, hesap vermesini. Kendisi söylüyor ama işine geleni de saklayıp resmen beni kandırıyor. Ben buna sinirlendim.
Anladım. Kız mı bunu evine çağırmış? Hayır aynı okulda öğretmenlerse laf söz olur. Millet ne rahat ya...
Bence bağırıp çağırmadan sakin konuşun. Ciddi düşünüyorsanız, ondan bazı beklentileriniz olduğunu sakin bir dille anlatın. Nasıl o size güveniyorsa, aynı güveni sizin de ona karşı duymaya ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Sen nasıl bir erkekle benim kapalı bir ortamda başbaşa kalmamı istemiyorsan, ben de aynısı senin için istemiyorum diyin. Aranızda bişey yaşanmamış olması önemli değil; eğer sen benim özelim, ben senin özelinsem, senin özel alanına benden başka kız girmemeli diyin :)

Aynısını ona yapın...
Ozaman izleyin bakalım kendisi neler yaparmış bu durumda??

Öyle mi dersiniz? :\

Evet , kizlarin senden haberi varsa bence buyutmemen gerekiyor gereksuz tartismalarla iliskine ancak zarar verirsin..

Benimde esim isi geregi cok insanlarla muhafap bunun % 50 baya n diyebilirim , ama asla sinirlerimi bozmuyorum .
Cunku herkesin benden oncede simdide haberi vardi .
En onemlisi esimin nasil davrandigini bildigim icin asla sorun haline getirmedim.
Sende sevgilinden eminsen disardaki halini tavrini biliyorsan sorun yok demektir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…