Sinirden köpürdüm !!

Teşekkür ederim cevap yazdığın için : )

Teşekkür ederim cevap yazdığın için : )
Ters bir şey yazdıysam kusura bakmayın. Sadece sıklıkla o diğer kızların yerinde ben oluyorum : )
Diğer kızlarla görüştü diye bu kadar endişelenmeyin. Sevgiliniz doğru düzgün bir adamsa o kızlar öcü olmaz.

Hayır kesinlikle ters bir durum yok. Yazdıkların iyi bile geldi. Ki bu durum doğal belki. Ama ben yanlışım belki de. Hiç bilmiyorum. Uzağız ve uzaklık beni daha güvensiz ve daha kıskanç yapıyor. .

bizde zamanında sevgilisi olan arkadaşların evlerine gittik ve hiçbirimizde de kötü niyet yoktu..
He başbaşa mı kaldık hayır ama çok büyütülcek bir sorun olduğunu düşünmüyorum..
Hele ki sevgilisini veya kocasını dışarda yemege falan bile gidemez diyen arkadaşlar , alın kocalarınızı bi yerlerde saklayın o zaman ya...
Bende bekarım erkek arkadasım da var ama evli olan arkadaşlarla okul çıkışında gidip yemek yiyip sohbet edebiliyorz, kimsenin de sevgilisini kocasını elinden alma gibi bi niyetimiz yok!!

Sen de 2 erkeğin evine git, ne olacak ki de. Sorun yok istersen gidebilirsin derse de koy kapıya. Mezhebi o kadar geniş insanlar ilişkilerine de sahip çıkamaz, kendilerine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…