- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Anladım. Kız mı bunu evine çağırmış? Hayır aynı okulda öğretmenlerse laf söz olur. Millet ne rahat ya...
Bence bağırıp çağırmadan sakin konuşun. Ciddi düşünüyorsanız, ondan bazı beklentileriniz olduğunu sakin bir dille anlatın. Nasıl o size güveniyorsa, aynı güveni sizin de ona karşı duymaya ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Sen nasıl bir erkekle benim kapalı bir ortamda başbaşa kalmamı istemiyorsan, ben de aynısı senin için istemiyorum diyin. Aranızda bişey yaşanmamış olması önemli değil; eğer sen benim özelim, ben senin özelinsem, senin özel alanına benden başka kız girmemeli diyin :)
Ateşle barut misali.
aynen bu arkadaşımızın dediği gibibende iki bekar erkek arkadaşıma kahve yapmaya evlerine gidiyorum de gidemezsin derse illa evde bir şey mi oluyormuş de. anlar o mesajı gitmez. bu lafın üstüne bunun üstüne gidiyorsa yüzsüzdür zaten.
Siz aynı şeyi yapsanız iyi yaptın demiceği kesin. Erkekleri anlamak çok güçAynen öyle. Yok efendim, kapıyı kapatır kapatmaz bir şeyler yaşadık, bunu mu dememi bekliyorsun? Ne bekliyorsun, bana güvenmeyi öğrenemedin diyor.
Meseleyi irdelemek lazım.
Bu verilerle bir yorum yapmak mümkün değil.
Fakat yine de açık seçik konuşarak bir soruyu ortadan kaldırmak lazım.
İki kardeşle grup yapacak hali yok, midesiz değildir herhalde. O yüzden tam olarak neyden endişelenip çıngar çıkartıyoruz?
Selam kızlar.
Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz ve uzun bir aradan sonra birbirimizi gördük. Her şey güzel gidiyordu. Neyse erkek arkadaşımın samimi olduğu iki bayan arkadaşı var. İki bayan da kardeşler. Dediğim gibi samimi onlarla. Erkek arkadaşım son zamanlarda nereye gitse bana söylerdi. Benim de soracağım tuttu, o bayan arkadaşlarının evine gidip gitmediğini sordum. Evet, gittim iki kere dedi. Ben ne zaman gittin dedim, bir ay önce dedi en son. Ben delirdim resmen. Bağırdım çağırdım.
Benim sorunum şu, neden her şeyi bana söylediğini düşünürken bunu gizlediği ve birinde bayan arkadaşıyla bayanın evine tek gittiklerini söylemesiydi. İş çıkışı ikisi yalnız gitmişler ve sonradan diğer kız gelmiş eve. Ben delirdim. Neymiş efendim hemen evde bir şeyler mi olması mı gerekiyormuş, hemen işin içinde başka şeyler mi olmalıymış. . Benim düşüncem iki bekar kızın evine bir erkeğin yalnız işi ne? Ve ben kızacağım diye bana haber vermemek ne demek? Delireceğim en sonunda sırf onun yüzünden!!
Selam kızlar.
Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz ve uzun bir aradan sonra birbirimizi gördük. Her şey güzel gidiyordu. Neyse erkek arkadaşımın samimi olduğu iki bayan arkadaşı var. İki bayan da kardeşler. Dediğim gibi samimi onlarla. Erkek arkadaşım son zamanlarda nereye gitse bana söylerdi. Benim de soracağım tuttu, o bayan arkadaşlarının evine gidip gitmediğini sordum. Evet, gittim iki kere dedi. Ben ne zaman gittin dedim, bir ay önce dedi en son. Ben delirdim resmen. Bağırdım çağırdım.
Benim sorunum şu, neden her şeyi bana söylediğini düşünürken bunu gizlediği ve birinde bayan arkadaşıyla bayanın evine tek gittiklerini söylemesiydi. İş çıkışı ikisi yalnız gitmişler ve sonradan diğer kız gelmiş eve. Ben delirdim. Neymiş efendim hemen evde bir şeyler mi olması mı gerekiyormuş, hemen işin içinde başka şeyler mi olmalıymış. . Benim düşüncem iki bekar kızın evine bir erkeğin yalnız işi ne? Ve ben kızacağım diye bana haber vermemek ne demek? Delireceğim en sonunda sırf onun yüzünden!!
iyi bak işte, ne güzel itiraf ettin. güvenmiyorsun evet.Sanırım bendeki güvensizlik. . Belki söylemesi zor ama söylüyorum, kızlara daha çok güveniyorum erkek arkadaşımdansa. Onları az da olsa tanıdım, gördüm. Böyle bir şey yapacak insanlar değiller. .
Türlü türlü insan var ..amaç ney niye gitmiş ...
Selam kızlar.
iyi bak işte, ne güzel itiraf ettin. güvenmiyorsun evet.
ama eğer o kızların yapmayacağını söylüyorsan e o zaman o evde o gün birşey olmamıştır, gene gereksiz oldu çıkardığın olay gördüğün üzere.
Ayrıca dipnot. güvensizlik sorunu zamanla geçen bir sorun değildir. böyle bir sıkıntın var ise, ki var, ikinizi de yok yere yıpratma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?