Sinirden köpürdüm !!

bende iki bekar erkek arkadaşıma kahve yapmaya evlerine gidiyorum de gidemezsin derse illa evde bir şey mi oluyormuş de. anlar o mesajı gitmez. bu lafın üstüne bunun üstüne gidiyorsa yüzsüzdür zaten.

Evet bir gün çıkışta bize gidelim bir şeyler yiyelim demiş. Ciddi düşünüyoruz ki 10 gün sonra ailesi ailemle tanışmaya geliyorlar ve bu durumlar benim canımı sıkıyor. Benim öyle bir şey yapmadığımı ve yapmayacağımı bildiği için empati de kurduramıyorum. Ben de gideyim iki erkekler evlerine dedim, git diyor, biliyor tabi gitmeyeceğimi. Rahat o yüzden.

sen iyi tutmuşun kendini,ben delirirdim valla.benim de iş arkadaşlarım var eşiminde illa ki var ama ben eşimin bayanlarla dışarda oturacak kdr (eve gitmek söz konusu dahi olamaz) samimi olmasını kaldıramam valla kimse kusura bakmasın ortalığı ayağa kaldırırım.oldu olacak iş çıkışı bende erkek arkadaşlarımla yemeğe gideyim.bana normal gelmez

bende iki bekar erkek arkadaşıma kahve yapmaya evlerine gidiyorum de gidemezsin derse illa evde bir şey mi oluyormuş de. anlar o mesajı gitmez. bu lafın üstüne bunun üstüne gidiyorsa yüzsüzdür zaten.
aynen bu arkadaşımızın dediği gibi
kısasa kısas

artı bende kızardım ne gerek var yani..

Aynen öyle. Yok efendim, kapıyı kapatır kapatmaz bir şeyler yaşadık, bunu mu dememi bekliyorsun? Ne bekliyorsun, bana güvenmeyi öğrenemedin diyor.
Siz aynı şeyi yapsanız iyi yaptın demiceği kesin. Erkekleri anlamak çok güç

Bir de hadi o kızlar rahat çevreden gelmiş insanlar. Erkek arkadaşımın kültüründe olan şeyler değil bunlar. Ama o da dahil oldu bu rahatlığa. Laf anlatamıyorum.

Meseleyi irdelemek lazım.
Bu verilerle bir yorum yapmak mümkün değil.
Fakat yine de açık seçik konuşarak bir soruyu ortadan kaldırmak lazım.

İki kardeşle grup yapacak hali yok, midesiz değildir herhalde. O yüzden tam olarak neyden endişelenip çıngar çıkartıyoruz?

Bunda ne varsa; kadınla erkek bir arada olunca hemen seks olmuyorsa, neden sizden gizlemiş?

Meseleyi irdelemek lazım.
Bu verilerle bir yorum yapmak mümkün değil.
Fakat yine de açık seçik konuşarak bir soruyu ortadan kaldırmak lazım.

İki kardeşle grup yapacak hali yok, midesiz değildir herhalde. O yüzden tam olarak neyden endişelenip çıngar çıkartıyoruz?

Sanırım bendeki güvensizlik. . Belki söylemesi zor ama söylüyorum, kızlara daha çok güveniyorum erkek arkadaşımdansa. Onları az da olsa tanıdım, gördüm. Böyle bir şey yapacak insanlar değiller. .

güvenmiyosan defet ne diye kendini verem ediyon?

Ne münasebet canım. Ne işi varmış başka bayanların evinde. Hayır evine gitmesi değil, başbaşa dışarda buluşması bile rahatsız eder beni.

iyi bak işte, ne güzel itiraf ettin. güvenmiyorsun evet.
ama eğer o kızların yapmayacağını söylüyorsan e o zaman o evde o gün birşey olmamıştır, gene gereksiz oldu çıkardığın olay gördüğün üzere.
Ayrıca dipnot. güvensizlik sorunu zamanla geçen bir sorun değildir. böyle bir sıkıntın var ise, ki var, ikinizi de yok yere yıpratma.

Bekar bir hatunum ve evime arkadaşım olan erkekler gelir. İnanın sevişmiyoruz evde yalnızız diye.
Hatta daha dün bir arkadaşım geldi, bira içip tv seyrettik, gece kalktı evine gitti : )

Not: Evet sevgilisi olan arkadaşlarım da gelir. Ne ben sevgilisi olan adamla yalnızım diye üstüne atlıyorum, ne arkadaşlarım beni yalnız buldu diye üstüme atlayacak kadar karaktersiz.

Ayrılamıyorum ki. Seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…