- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
Bana dwmiyorlar ki eşime diyorlarIkide bir gidelim diyollasa sen de siz bilirsiniz de
eski ev sahibinin sizde bunca gün ne işi var ya?İyi akşamlar konuya hemen gireyim o kadar sinirliyimki patlamaya hazur bomba gibiyim.pazartesi günü eski evsahibim dul kendisi kızıyla yatılı kalmaya geldiler.önce sevindim kızı oğlumla oynar kadınlada yer içer gezeriz filan.amma kız çok aksileşmiş görmeyeli oğluma yüz bile vermedi telefonumu istedi verdim hemen nete girdi o da sorun değil bir elinede tv kımandasını aldı gece üçlere kadar kanal kanal geziyor durum öyle hal aldı ki kız izinsiz alıyor telimi oğlum oynamak için yanına gidiyor bikaç defa gidiyor bana diyor ki suratını buruşturarak ne diyo butabi ben içten iyice sinirlendim oğlum sinek ilacı şişesini almış azarlıyor o ilaç kutusu koy yerine filan.kadına gelelim hırkasını bluzlarını filan değiştirince kapıların üst kısmına atıveriyor eteği yerlerde bir hafta kabus gibi ya.eşimin yanındada ikide bir biz gidelim artık diyolla eşim de yok kalın biraz daha diyor.ona söylemelerinin nedeni eşimin merhametli olduğunu bildiklerinden daha yazacak pek çok şey var tel i bugün sakladım artık ayy yardım edin ben napıcam bugün aralarında konuşuyorlar pazar gidelim bikaç ay sonra yine geliriz daha çok gezeriz kabus geri dönecek yani kaç gündür sinirden uyuyamıyorum daha çok şey var da fazla uzun tutmak istemedim
sanırsın kv oğluna naz yapıyorBana dwmiyorlar ki eşime diyorlar
İyi akşamlar konuya hemen gireyim o kadar sinirliyimki patlamaya hazur bomba gibiyim.pazartesi günü eski evsahibim dul kendisi kızıyla yatılı kalmaya geldiler.önce sevindim kızı oğlumla oynar kadınlada yer içer gezeriz filan.amma kız çok aksileşmiş görmeyeli oğluma yüz bile vermedi telefonumu istedi verdim hemen nete girdi o da sorun değil bir elinede tv kımandasını aldı gece üçlere kadar kanal kanal geziyor durum öyle hal aldı ki kız izinsiz alıyor telimi oğlum oynamak için yanına gidiyor bikaç defa gidiyor bana diyor ki suratını buruşturarak ne diyo butabi ben içten iyice sinirlendim oğlum sinek ilacı şişesini almış azarlıyor o ilaç kutusu koy yerine filan.kadına gelelim hırkasını bluzlarını filan değiştirince kapıların üst kısmına atıveriyor eteği yerlerde bir hafta kabus gibi ya.eşimin yanındada ikide bir biz gidelim artık diyolla eşim de yok kalın biraz daha diyor.ona söylemelerinin nedeni eşimin merhametli olduğunu bildiklerinden daha yazacak pek çok şey var tel i bugün sakladım artık ayy yardım edin ben napıcam bugün aralarında konuşuyorlar pazar gidelim bikaç ay sonra yine geliriz daha çok gezeriz kabus geri dönecek yani kaç gündür sinirden uyuyamıyorum daha çok şey var da fazla uzun tutmak istemedim
Bu nasıl bir samimiyettir eski ev sahibesiyleKız bir de lise için afyon merkezi yazmış eşim de kazanırsa bizde kalır dedi ben de kesinlikle istemiyorum demedim kusura bakma bnm çocuklarım herkesten önemli dedim birdaha gelecek olurlarsa da istemiyorum demedim dört gözle kalp kırılmadan gitsinler istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?