Sinirden kuduruyorum!

Bu gece yanında yatmayı bile düşünmüyorum inanın sizden güç aldığım için ağlamıyorum tutuyorum kendimi:KK43:
Sakin oyle bisey yapma. Aranizda ne olursa olsin asla yatagindan baska bir odada uyuma asla! Bu cok buyuk bir hata olur sonra ufacik sey de o da aynisini yapar baglariniz kopar.

Kavga da acaba ailesini çok mu kötülediniz? Bende bu hatayı yaparım
. Eşinizde bir koruma iç güdüsü olmuş olabilir o anda. Keşke hic kavga edecek kadar ileri gitmeseydiniz.

Kucağa oturmak nedir yahu?? Tobe tobe. Eşiniz çok garip bi gün kavga eder bi gün güler oynarım durumunu fazla abartmış. Size şov yapmışlar beş belli biz bir aileyiz kopmayız gibisinden..

Bir sure eşinize pas vermeyin. Siz ikiniz iyi olduğunuz da ailesi hakkında konuşmayın. Ayrıca evinize geldiklerinde öpmenize gerek yok uzaktan hoşgeldiniz deyip geç
Çok muhabbet etme mesafeni koru..
Zaten gayet mesafeli ve soğuktum onlar da öyleydi kayinbabam resmen zorla getirmiş çünkü dün araba da bir terbiyesizlik yaptılar 6 saat kimseyle konuşmadım kayinbabam ortalığı yumuşatmaya falan çalıştı ne diyeyim ki eşime söyleyecek hiç bir şeyim yok öyle bir bıkmışlık var ki:(

Yok tavır alma kocama hakaretten değil bana araba da çok büyük saygısızlık yaptı görümcem o yüzden tavrım evet mustehakmis nasıl üzülmüştüm ne kadar aptal ve merhametliymisim!
Merhamet etme merhamet edilecek duruma düşersin demişler. Neyse eşinin ne derece kaypak olabileceğini keşfettin tecrübe oldu.
Dediğim gb eşin yokmuş gb davran bir müddet, arayı düzelttiğinizde de kesin şekilde sınırını çiz.
Dilerim en kısa zamanda atanırsın da utanır eşin.

Bu gece yanında yatmayı bile düşünmüyorum inanın sizden güç aldığım için ağlamıyorum tutuyorum kendimi:KK43:
Ağlayacaksanız bile o görmeden ağlayın sevindirmeyin hiç.. ağlayın ki içinizdeki şeyi ( öfke kin nefret ) her neyse dışarı atın.. yoksa yiyip bitiriyo o hisler insanı.. ne zaman içime atıp ağlamasam önce boğazıma biri kocaman yumruğunu sokmuş gibi oluyo sonrasında hastalanıyorum..

Sakin oyle bisey yapma. Aranizda ne olursa olsin asla yatagindan baska bir odada uyuma asla! Bu cok buyuk bir hata olur sonra ufacik sey de o da aynisini yapar baglariniz kopar.
Esim daha önce tırnaklarımı kesmedim diye yanımda yatmamisti. Yatsam da uyuyamam sinirden o da mışıl mışıl uyur ona baktıkça iyice çileden çıkacağım!

Merhamet etme merhamet edilecek duruma düşersin demişler. Neyse eşinin ne derece kaypak olabileceğini keşfettin tecrübe oldu.
Dediğim gb eşin yokmuş gb davran bir müddet, arayı düzelttiğinizde de kesin şekilde sınırını çiz.
Dilerim en kısa zamanda atanırsın da utanır eşin.
Ben atandığım da galiba bu evliliğin sonu olacak çünkü yaptıkları 5 yıldır yıldırdı beni sağlığım bozuldu psikolojim alt üst oldu. Gencecik yaşımda daha fazla hayata küsmek istemiyorum.

Esim daha önce tırnaklarımı kesmedim diye yanımda yatmamisti. Yatsam da uyuyamam sinirden o da mışıl mışıl uyur ona baktıkça iyice çileden çıkacağım!
Ya bak hepimiz yasiyoruz bunlari o misil misil uyurken sende uyuyacaksin o ne kadar gevsekse sen de olacaksin. Senin anan boyle senin kardesin boyle dedikce kopuyor bu adamlar. En iyisi uc maymunu oynamak, onlar icin degil kendin icin. Hadsiz hareketlerin karsiligini elbette ki vericez ama kocaya surekli bana onu yaptilar bana bunu yaptilar sen hic tepki vermedin deyince sorunlu olan sen oluyorsun. Bak bi uyku ilaci al ve git uyu cidden iyi gelecek.

Ağlayacaksanız bile o görmeden ağlayın sevindirmeyin hiç.. ağlayın ki içinizdeki şeyi ( öfke kin nefret ) her neyse dışarı atın.. yoksa yiyip bitiriyo o hisler insanı.. ne zaman içime atıp ağlamasam önce boğazıma biri kocaman yumruğunu sokmuş gibi oluyo sonrasında hastalanıyorum..
Troit hastalığının en büyük sebebi bu üzüntüler her şeyi yutmakmis boğaz da düğüm olurmuş doktor söylemişti ve ben geçen ay troit hastası olduğumu öğrendim. Sadece o da değil bir sürü başka hastalıkta ama kimin umurunda? Olan hep kadınlara oluyor gerçekten.

Ben atandığım da galiba bu evliliğin sonu olacak çünkü yaptıkları 5 yıldır yıldırdı beni sağlığım bozuldu psikolojim alt üst oldu. Gencecik yaşımda daha fazla hayata küsmek istemiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım,
Atanamadığın için farklı muamele görüyorsan bu eşinin ve ailesinin karaktersizliğidir, sana destek olmaları gerek.
Bence bu durumları değerlendir, çalışmak için gaz ver kendine hırslan ;)

Ya bak hepimiz yasiyoruz bunlari o misil misil uyurken sende uyuyacaksin o ne kadar gevsekse sen de olacaksin. Senin anan boyle senin kardesin boyle dedikce kopuyor bu adamlar. En iyisi uc maymunu oynamak, onlar icin degil kendin icin. Hadsiz hareketlerin karsiligini elbette ki vericez ama kocaya surekli bana onu yaptilar bana bunu yaptilar sen hic tepki vermedin deyince sorunlu olan sen oluyorsun. Bak bi uyku ilaci al ve git uyu cidden iyi gelecek.
Dün olaylar onun gözü önünde yaşandı o yüzden o kadar hak verdi bana ama bugün hepsi uçup gitti :)

Hakkında hayırlısı olsun canım,
Atanamadığın için farklı muamele görüyorsan bu eşinin ve ailesinin karaktersizliğidir, sana destek olmaları gerek.
Bence bu durumları değerlendir, çalışmak için gaz ver kendine hırslan :KK66:
Evet atanamadığım için böyle curetkarlar fakat herkes çalışmak zorunda mı Allah aşkına??? Kanun mu var ayet mi var. Ben üniversite mezunuyum en azından umudum var bir de okuyamamış insan olsam boynuma tasma takardı bunlar yazık cidden çok yazık!

Evet atanamadığım için böyle curetkarlar fakat herkes çalışmak zorunda mı Allah aşkına??? Kanun mu var ayet mi var. Ben üniversite mezunuyum en azından umudum var bir de okuyamamış insan olsam boynuma tasma takardı bunlar yazık cidden çok yazık!
Aaa olur mu canım biricik oğullarının parasını yiyorsun sen onlara göre... Yaradan yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda atanırsın

Zaten gayet mesafeli ve soğuktum onlar da öyleydi kayinbabam resmen zorla getirmiş çünkü dün araba da bir terbiyesizlik yaptılar 6 saat kimseyle konuşmadım kayinbabam ortalığı yumuşatmaya falan çalıştı ne diyeyim ki eşime söyleyecek hiç bir şeyim yok öyle bir bıkmışlık var ki:KK43:

Ailesi hakkın da hic konuşma boşver eşini de bir süre.. He bir şey sorarsa cevap ver hic bir şey olmamış gibi konuş yine de yuz verme.. İlgili alakalı olma bi süre eşinle..

Kardeşide ona hakaret mi ediyor ne ediyorsa artık hic sesinizi çıkartmayın size tasladigi erkekliği kardeşine taslasin. Kedi köpek gibi ister yesinler birbirlerini ister sevsinler sen umursamadikca görceksin eşin degisicek

Onu kayinval
Aaa olur mu canım biricik oğullarının parasını yiyorsun sen onlara göre... Yaradan yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda atanırsın
Onu kayinvaliem açık açık söyledi zaten oğlumuzun parası diye başka bir kavga da anlatsam roman olur tadındayım vallahi:) inş biran önce atanırım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)

Ailesi hakkın da hic konuşma boşver eşini de bir süre.. He bir şey sorarsa cevap ver hic bir şey olmamış gibi konuş yine de yuz verme.. İlgili alakalı olma bi süre eşinle..

Kardeşide ona hakaret mi ediyor ne ediyorsa artık hic sesinizi çıkartmayın size tasladigi erkekliği kardeşine taslasin. Kedi köpek gibi ister yesinler birbirlerini ister sevsinler sen umursamadikca görceksin eşin degisicek
Zaten bana dün terbiyesizlik yapmasa yine ne numarasını silerdim ne de Facebooktan ama cidden sınırdayım. Onları 0 noktasına indirdim kendime de şaşırıyorum eskiden üzülür endişe duyardım 3 günlük dünya derdim. Şimdi ise öfke ve nefretten başka hiç bir his yok içimde!

Aralarında buz dağı var asla anlasamazlar iki gün o kadar çok dalga geçip aşağıladılar ki esimi yemin ederim çok üzüldüm ayrıca kimse kardeşinden ayrılmasın banane ama azıcık omurgalı durabilseydi eşim!
o zaman iş sana düşüyor. hissettirmeden öreceksin o duvarı.

o zaman iş sana düşüyor. hissettirmeden öreceksin o duvarı.
Neysem oyum hep modum böyle ne hissediyorsam yüzüme bak anla ne duvar örmek ne sinsilik yapmak ruhum da yok o kadar salagim ki size anlatamam:(

UZGUNUM AMA ONLAR KARDES YANI INSAN KARDESINE KIZIP OLMAZ SEEYLER DER AMA HEMENCIK PİŞMANDA OLUVERIR. KARDESLERIN ARASINA GIRME BENCE.
Yok ben kimsenin arasında değilim canları nasıl isterse ben ona hep derim zaten benim ailenle sorunum olabilir ama sen ara sor diye. Ama bugün yaptıkları o kadar gösteriş için ki normal de ağabeyini zerre düşkün değildir dıdının dısına hediye alır abisine 5 yılda bir çorap almadı. Ben bana yapılan terbiyesizliğe sesiz kalkınmasına kızıyorum tamam kardeşı de ben neyim? Dün gece Allah bizi colugumuzu cocugumuzu kimseye muhtaç etmesin diyen adam gitti bam başka biri geldi. Benim suçum ne peki? Gelin olmak mı? O da başkasına gelin olacak umarım yaşattığını yaşar!

Back
X